1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor-Atmacalar Avrupa Liginde-Sezon II

Hybrid View

Nesil
    2012

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Başarılar ,
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar.
    Teşekkür ederim arkadaşlar

Spor Totot Süper Lig 2013-2014

Tam olarak taktik oturtamadığımız şu beş maç sonunda savunmada özellikle bireysel hatalar sonuca çok etki ediyor.Bunlara örnek iki 1.85+ oyuncuların hava toplarını ıskalaması kalecinin önünde boş stoper varken degajı rakip forvete vermesi gibi.

2.Ön Eleme Turu Maçı

Spor Toto Süper Lig Maçları

Savunmamız için ligde bir sıralama yapsak ilk 10`a girer ama gel gör ki aşırı derecede yiyesimiz var

Genel Performanslar

Serkan : Geleni gideni içeri alıyor bu kadar iyi niyetli çocuk görmedim

Koray: Standart.Asistleri var geride kalıyor genelde hücum yaparken takım.Orta saha çizgisinden ayrılmıyor.

Oboboana:Bu arkadaşın oyunda profili herkese random gelir bana da öyle geldi ama bence harika geldi.Herşeyi bu kadar iyi bir adamın bu denli hatalar yapması beni üzüyor.Hani süratli stoper manyağı olan ben napsam bilemiyorum.

Viera:Oboboana ile paralele performans gösteriyor.Bi ayar çektim onada

Ali Adnan:Ali Adnana başbakanlıkta eskortluk görevini daha uygun buluyorum.Adamın dibinde onla yan yana böyle güzel giden kaç kişi olabilir.

Özgür İleri:Stoper özellikleri belirgin bir CDM Özgür.Elinden Geleni yapıyor.

Aykut Akgün:Çok agresif.Oynatmak için aldık oynatamıyoruz.

Sylvestre,Kıvanç:Yabancı arkadaş bizle olmasada olur benim için.Kıvanç ise takımın tecrübeli isimlerinden onunda daha sakin oynaması lazım.

Hurşut:Adam adam

Eren Albayrak:Beklemediğim kadar iyi çıktı.Gönderibelirim onu derken onsuz kanatlar işlemiyor.

Kweuke ve Geynrih:Tam bir resital göremedik bunlardan da .

Mesaj Yetkileri