Originally Posted by
19karabulut07
ŞL kötü değil içeride oynayacağın Kiev maçı çok çok önemli onu yenersek 7 puan yapar Schalke'den de en kötü bir puan bizim için yeterli olur sanırım ,
Zihinsel antrenmana gelecek olursak Genel antrenman kısmından haftalık antrenmanları Taktik ve Top kontrol olarak belirlersen oyuncunun zamanla zihinseline etki edecektir kendim şu şekilde antrenman yaptırıyorum ve çok verim alıyorum bütün oyuncular bireysel gelişmesini istediğim şeyin antrenmanını veriyorum Genel Antrenman kısmından full kondiyon dozajı ise ortalama olarak ayarlıyorum haftalık antrenmanı ise örnek olarak Hücum çalıştıracaksam Yüksek diyorum her hafta yüksek derecede antrenman yapıyor takım ama genelde şunlar oluyor bende HÜCUM - TAKTİK - TAKIM UYUMU - TOP KONTROL bunların hepsi başlayan lig için antrenman programlarım Hazırlık antrenmanlarım daha ağır ayrıca bunlar hafta da 1 maç yapılırsa verim alınıyor hafta da 2 maç yapacaksan haftalık antrenmanı ortlama yapman daha iyi olacaktır nacizane önerilerim 
Hocam ilgin ve önerilerin için teşekkür ederim ama takım halinde savunma çalışma gibi bir zorunluluğum var. Savunma sertliğini oluşturamazsak rakipler ezip geçiverir

Originally Posted by
Banega
City'yi geçen sezon elemiştin, bu sezonda umarım grubu 1.bitirirsin.Bence ilk sırada bitirmeye odaklan. 
Önce ligi paylaşalım sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki sürprizi aktaracağım size

Originally Posted by
davidalaba27
Lig iyi gidiyor namağlup 
İlk yenilgilerimizi aldık maalesef