Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 28.57%
  • Berabere

5 35.71%
  • Galatasaray

5 35.71%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gaziantespor - Galatasaray | STSL 18. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Olumlu hava göremiyorum ben açıkçası, transfer gündeminin zenginliği dışında bir gelişme yok GSde. Onlar da oynamayacakmış zaten. Kupada as takıma yakın kadrolarla alınmış bir yenilgi ve beraberlik var. Sergen için de mancini karşısında güzel bir fırsat, sözlerini sahada ispatlamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Olumlu hava göremiyorum ben açıkçası, transfer gündeminin zenginliği dışında bir gelişme yok GSde. Onlar da oynamayacakmış zaten. Kupada as takıma yakın kadrolarla alınmış bir yenilgi ve beraberlik var. Sergen için de mancini karşısında güzel bir fırsat, sözlerini sahada ispatlamalı.
    Evet olumlu bir hava yok ancak Elazığ maçında ki yenilgiyi ölçü olarak alamayız.Aydın'ın sakatlığı moralman çökertti o maçta takımı.

Riera kadroya alınmamış diye okudum,bir sevindim bir sevindim anlatamam.Maçta iyi oyun beklemiyorum,kazanalım maçı gerisi önemli değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Riera yok kadroda, o zaman 4'lü savunma Hakan Balta oynar kesin. Amrabat da ilk 11 çıkarsa şaşırmam. Telles ve İzet'in lisansının çıkarılmaması skandal, gönderemiyorsan yapma transfer bu kadar basit. Günlerdir gönderemediler istenmeyen yabancıları, şaka gibi.

Mesaj Yetkileri