Sayfa 1096 / 1204 İlkİlk ... 965969961046108610941095109610971098110611461196 ... SonSon
32,851 ile 32,880 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hollanda basını Heitinga diyor..
    Arka sayfa da da yazdım Dany ve Riera gönderilirse,Bruma'da kiralanırsa büyük ihtimal olur Heitinga.Gerçi bizim yöneticiler yabancıları yollamadan da alabilir malum Hajrovic 2 haftadır bekliyor Telles'te bir hafta falan bekler herhalde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Arka sayfa da da yazdım Dany ve Riera gönderilirse,Bruma'da kiralanırsa büyük ihtimal olur Heitinga.Gerçi bizim yöneticiler yabancıları yollamadan da alabilir malum Hajrovic 2 haftadır bekliyor Telles'te bir hafta falan bekler herhalde.
    Benim bildiğim Heitinga her zaman vasat bir oyuncu oldu, üstelik son dönemde de doğru dürüst oynamıyor bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim bildiğim Heitinga her zaman vasat bir oyuncu oldu, üstelik son dönemde de doğru dürüst oynamıyor bile.
    Heitinga 87 kez Hollanda forması giymiş ve Dany ve Chedjou hariç aklına gelen bütün stoperleri koyalım oraya hayır demem.İllallah getirip takımdan ayrılan Servet bile olur yani,en kötü havadan gelen topları püskürtür.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heitinga gelecekse Dany'nin gitmesine gerek yok. Şöyle oturaklı, sağlam bir stoper olmadığı sürece bizim stoper sorunu çözülmez.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Heitinga 87 kez Hollanda forması giymiş ve Dany ve Chedjou hariç aklına gelen bütün stoperleri koyalım oraya hayır demem.İllallah getirip takımdan ayrılan Servet bile olur yani,en kötü havadan gelen topları püskürtür.
    Bu sezon sadece 4 maç oynamış, 218 dakika. Devre arası transfer için hiç mantıklı değil. Milli takım konusu da benim için bir kriter değil, Hollanda ve stoper denildiğinde aklıma Jaap Stam'dan başka kimse gelmiyor. Bize lazım olan bence İtalyan stoper. Almış olmak için adam almasınlar, hiç gerek yok. Bu arada Koray Günter de bitmiş diyorlar Almanlar, 1.5 milyon euro diyorlar hatta.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sezon sadece 4 maç oynamış, 218 dakika. Devre arası transfer için hiç mantıklı değil. Milli takım konusu da benim için bir kriter değil, Hollanda ve stoper denildiğinde aklıma Jaap Stam'dan başka kimse gelmiyor. Bize lazım olan bence İtalyan stoper. Almış olmak için adam almasınlar, hiç gerek yok. Bu arada Koray Günter de bitmiş diyorlar Almanlar, 1.5 milyon euro diyorlar hatta.
    Ben dediğimi anlatamadım sanırım.

İsterse amatör ligden adam getirsinler,sahada ki performansını görene kadar benim için Dany'den iyidir.Chedjou'da o yolda emin adımlarla gidiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini o kadar futbol cahili degil evertonda 1 mac oynamis adami almaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben dediğimi anlatamadım sanırım.

İsterse amatör ligden adam getirsinler,sahada ki performansını görene kadar benim için Dany'den iyidir.Chedjou'da o yolda emin adımlarla gidiyor.
    "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" Senin durumun tam bu Oğuzhan. Tamam kötüler ama Heitinga Galatasaray'ın oyuncusu falan değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    "Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" Senin durumun tam bu Oğuzhan. Tamam kötüler ama Heitinga Galatasaray'ın oyuncusu falan değil.
    Ben hala anlatamıyorum derdimi.Benim işim iyi kötü muhabbeti değil.Dany'den nefret eder hale geldim,gördükçe elim ayağım titriyor.İstemiyorum takımda,nereye giderse gitsin umurumda değil,onun yerine 10 yaşında ki çocuk oynasa onu gördüğüm kadar sinirlenmem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben hala anlatamıyorum derdimi.Benim işim iyi kötü muhabbeti değil.Dany'den nefret eder hale geldim,gördükçe elim ayağım titriyor.İstemiyorum takımda,nereye giderse gitsin umurumda değil,onun yerine 10 yaşında ki çocuk oynasa onu gördüğüm kadar sinirlenmem.
    Sende bizimkini anlamıyorsun ki. Sen Dany'den nefret ettiğin için gitsin istiyorsun ancak gelsin dediğin adamın Heitinga olduğu gerçeğini gözardı ediyorsun. Biz de diyoruz ki Heitinga geleceğine Dany kalsın, amaçsız gereksiz bir transfer hareketi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sende bizimkini anlamıyorsun ki. Sen Dany'den nefret ettiğin için gitsin istiyorsun ancak gelsin dediğin adamın Heitinga olduğu gerçeğini gözardı ediyorsun. Biz de diyoruz ki Heitinga geleceğine Dany kalsın, amaçsız gereksiz bir transfer hareketi olur.
    Heitinga değil mevzu,Heitinga'yı kaç kere izlediniz onu da bilmiyorum ben izlemediğim için bir yorum yapmıyorum.

Dany sıkıntı yahu,Dany gitsin kimse gelmesin yine kabulüm.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heitinga'nın menejeri kim acaba ? Türk falan mı her transfer döneminde bir Türk takımına yazılıyor, yalandır o inanmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Heitinga, her transfer döneminde başka bir takıma yazılıyor. O yüzden geleceğine ihtimal vermiyorum, gelmesinide istemem.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bize Song Tomas zamanındaki uyumu saglayacak adamlar lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Abdullah Kiğılı: "Bruma'nın Gaziantepspor'a kiralanması etik değil"

Nur topu gibi bir etikçimiz daha oldu
    Bruma olayı benimde çok canımı sıkıyor. Hoş bir olay değil yani sakat adamı Antep'in kiralamayı kabul etmesi de ayrı bir olay ya neyse.

Abdullah Kiğılı'nın da mikrofon uzatana konuşması çok saçma bir olay. Burada sıkıntı yapacak biri varsa o da Antep cephesinden birileri olmalı. Onlar yapmıyorsa sorun değil ama olayın hoş olmadığı gerçeğini değiştirmez bu.

Yetkili kişilerin böyle konularda daha az yorum yapması gerekiyor. TFF neden sözleşmesini dondurmaya izin vermiyor derseniz o zamanda Galatasaraylıları desteklerim o da çok saçma.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu illa kiralayalım demiyorum ki ben.Başka çaremiz mi var ? Olmadığına göre kimin hoşuna gidip gitmediği pek önemli değil,mecburuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bir fenerli olarak kigili dan rahatsizlik duyuyorum adam yönetici oldugundan beri her aciklamasinda galatasaraya salliyor sanki galatasaraya sallamak icin onu yönetici yapmislar.. sanane arkadasim etik mi degil mi herkes kendi isine baksin..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bazı Anadolu kulüpleri kadrolarındaki oyuncularını satarken Galatasaray'dan astronomik rakamlar isterken diğer takımlara istediği ücretin yarısına satarken etikte, Yiğit'e karşılık Bruma'yı kiralık vermek mi etik değil? Her iki tarafta memnunken üçüncü kişiler neden bu kadar şikayet ediyor anlamış değilim. Herhalde gündemde polemik yaratmak için bahane arıyorlar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bir fenerli olarak kigili dan rahatsizlik duyuyorum adam yönetici oldugundan beri her aciklamasinda galatasaraya salliyor sanki galatasaraya sallamak icin onu yönetici yapmislar.. sanane arkadasim etik mi degil mi herkes kendi isine baksin..
    Fenerbahçe ile konuşursa dediklerinin tersi çıkıyor hep, başka çaresi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Türkiye kulüplerinin birinci şartı: Rakip takım hakkında ileri geri konuşacak kontenjan zorunluluğu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mancini gidip de Heitinga'yı koyacağını sanmıyorum oraya.Farklı varyasyonlar deniyor her maç ama hiç biri oturmadı daha.Kesinlikle stoper alınacak devre arası ya da sezon sonu ve bugün maçta da görüldüğü gibi bir tane makine gibi forvet lazım bize.Yerden ve havadan kuvvetli çalım atacak,pozisyon yaratacak.Oynamayıp diğer oyunculara para yedirene kadar böyle bir oyuncuya gitsin para.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bize lazım olan sol bek yani aylardır izlendiği için Telles. Sağ bek, her ne kadar tam manasıyla yeterli olmayacak olsa da Tarık. Bir de Ujfalusi tarzında, adam gibi bir stoperdi. Başka transfer yapılacaksa, önce gönderip sonra yapılmalıydı. Biz ne yaptık, ilk gereken adamı en son aldık. Yerli oynar diye düşünerek Hajrovic'i aldık. Sağ bek için Salih'i aldık. Bir de orta alana Umut'u aldık.

Çok net saçmaladık yine transfer işinde. Bir ton para harcayıp takıma nitelik sağlamadıktan sonra transferin ne anlamı var? 2 senenin kredisiyle Selçuk her türlü oynuyor zaten takımda. Melo sene başından beri takımın en iyisi. Ceyhun'u tutuyor Mancini, Yekta var, Emre Çolak var. Umut'u alana kadar yedek forvet alabilirdik mesela. Umut Bulut son zamanlarda sahada yok, Drogba da öyle. Burak Yılmaz bir şekilde atıyor belki bugün oynasa yine atardı, ama yok işte. Başka forvet alternatifi de yok. Mancini basın toplantılarında Amrabat, Dany, Riera gitmeli diyor. Bugün Amrabat maçı çevirsin diye oyuna giriyor. Bu şaka olmalı.

Heitinga da geliyormuş yarın, gelsin anasını satayım, bir o eksik. O da gelsin. Rakip Chelsea Zouma'yı alıyor, biz bu sene 1 lig maçına çıkan Heitinga'yı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Heitinga da geliyormuş yarın, gelsin anasını satayım, bir o eksik. O da gelsin. Rakip Chelsea Zouma'yı alıyor, biz bu sene 1 lig maçına çıkan Heitinga'yı...
    Bizde bir para babası yok ki Zouma'yı alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizde bir para babası yok ki Zouma'yı alalım.
    Hajrovic, Umut ve Salih'i almak yerine Astori alınabilirdi mesela.

2 sezondur başarı vardı, şimdi takım yaşlandı, defolar ortaya çıkıyor. İyi bir planlama şartken biz daha da beter ettik. Riera, Amrabat, Dany'i bitirdik zaten, istenmeyen adam ilan edildiler. Hiç transfer yapmasak bundan daha iyi olurdu, en azından para gitmezdi boşuna. Fena fikstür yok, bu takım her türlü 2. olurdu zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic, Umut ve Salih'i almak yerine Astori alınabilirdi mesela.

2 sezondur başarı vardı, şimdi takım yaşlandı, defolar ortaya çıkıyor. İyi bir planlama şartken biz daha da beter ettik. Riera, Amrabat, Dany'i bitirdik zaten, istenmeyen adam ilan edildiler. Hiç transfer yapmasak bundan daha iyi olurdu, en azından para gitmezdi boşuna. Fena fikstür yok, bu takım her türlü 2. olurdu zaten.
    Hajrovic,Umut ve Salih'i kaç kez izledin abi,bu kadar erken yorum yapmak hatalı.Kontenjanda yer açılmadan alınan yabancılar için eleştirirsen ona bir şey demem ancak transferler gayet mantıklı.Sırf bu sene için düşünmenin gereği yok.Astori'yi alabilsek alırdık,ondan ''boşverin bunu almayalım'' tarzı vazgeçildiğini sanmıyorum.Sırf Astori için o 3 oyuncuya harcanan parayı harcamak asıl parayı boşa harcamak olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir de Astori'nin defans sorununu tamamen çözdüğünü düşünürsek hiç de boşa gitmiş olmazdı para.Şimdi bir de stopere para verilecek.Planlama yanlış yapıldı sadece umarım tutar yoksa Bruma,Hajrovic,Telles elimizde patlarsa ayağa zor kalkarız bu defa.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hajrovic,Umut ve Salih'i kaç kez izledin abi,bu kadar erken yorum yapmak hatalı.Kontenjanda yer açılmadan alınan yabancılar için eleştirirsen ona bir şey demem ancak transferler gayet mantıklı.Sırf bu sene için düşünmenin gereği yok.Astori'yi alabilsek alırdık,ondan ''boşverin bunu almayalım'' tarzı vazgeçildiğini sanmıyorum.Sırf Astori için o 3 oyuncuya harcanan parayı harcamak asıl parayı boşa harcamak olurdu.
    Ben kötü oyuncu demiyorum, gerekliliğini sorguluyorum sadece. Sol bek, Chedjou'dan dolayı stoper, Eboue'nin gamsızlığından dolayı sağ bek, 4. bir forvet olmadığından yedek forvet lazımdı. Sen bunları alıp, gereksizleri gönderip, ardından da Hajrovic, Umut, Salih, Koray Günter, Adili artık kimi istiyorsan alsaydın, skordan bağımsız iyi iş yapmış olurdun. Önce ilk 11, sonra yedek kulübesi, sonra geniş kadro için transfer yapmak lazım yani.

Amrabat'a 8.6 milyon euro veren, Bruma'ya 10 milyon veren kulüp Astori veya ayarında bir stoper alabilirdi. Ayrıca unutma ki bu ara transfer, geleceğe yönelik transferler geniş sezonda yapılmalı. Bize gelip katkı verecek, hazır adam lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben kötü oyuncu demiyorum, gerekliliğini sorguluyorum sadece. Sol bek, Chedjou'dan dolayı stoper, Eboue'nin gamsızlığından dolayı sağ bek, 4. bir forvet olmadığından yedek forvet lazımdı. Sen bunları alıp, gereksizleri gönderip, ardından da Hajrovic, Umut, Salih, Koray Günter, Adili artık kimi istiyorsan alsaydın, skordan bağımsız iyi iş yapmış olurdun. Önce ilk 11, sonra yedek kulübesi, sonra geniş kadro için transfer yapmak lazım yani.

Amrabat'a 8.6 milyon euro veren, Bruma'ya 10 milyon veren kulüp Astori veya ayarında bir stoper alabilirdi. Ayrıca unutma ki bu ara transfer, geleceğe yönelik transferler geniş sezonda yapılmalı. Bize gelip katkı verecek, hazır adam lazım.
    Anladım sen transfer planlamasından bahsediyorsun,kusura bakma.Haklısın o konuda,son derece yanlış bir yol izlendi transferde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat ve Dany kiralanacak büyük ihtimalle. Riera ne olur bilemiyorum. Sözleşme feshetmek zor çünkü sözleşmesi ağır. Kiralanır o da herhalde İspanya'ya falan.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Amrabat ve Dany kiralanacak büyük ihtimalle. Riera ne olur bilemiyorum. Sözleşme feshetmek zor çünkü sözleşmesi ağır. Kiralanır o da herhalde İspanya'ya falan.
    6 ay sözleşmesi kaldı 6 aylık parasını versek hem burdan para kazanmış olur hem gittiği kulüpten bence orta yol bulunur

Mesaj Yetkileri