Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Heitinga gelecekse Dany'nin gitmesine gerek yok. Şöyle oturaklı, sağlam bir stoper olmadığı sürece bizim stoper sorunu çözülmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu sezon sadece 4 maç oynamış, 218 dakika. Devre arası transfer için hiç mantıklı değil. Milli takım konusu da benim için bir kriter değil, Hollanda ve stoper denildiğinde aklıma Jaap Stam'dan başka kimse gelmiyor. Bize lazım olan bence İtalyan stoper. Almış olmak için adam almasınlar, hiç gerek yok. Bu arada Koray Günter de bitmiş diyorlar Almanlar, 1.5 milyon euro diyorlar hatta.
mancini o kadar futbol cahili degil evertonda 1 mac oynamis adami almaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Heitinga'nın menejeri kim acaba ? Türk falan mı her transfer döneminde bir Türk takımına yazılıyor, yalandır o inanmayın.
Heitinga, her transfer döneminde başka bir takıma yazılıyor. O yüzden geleceğine ihtimal vermiyorum, gelmesinide istemem.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bize Song Tomas zamanındaki uyumu saglayacak adamlar lazım
Bruma olayı benimde çok canımı sıkıyor. Hoş bir olay değil yani sakat adamı Antep'in kiralamayı kabul etmesi de ayrı bir olay ya neyse.
Abdullah Kiğılı'nın da mikrofon uzatana konuşması çok saçma bir olay. Burada sıkıntı yapacak biri varsa o da Antep cephesinden birileri olmalı. Onlar yapmıyorsa sorun değil ama olayın hoş olmadığı gerçeğini değiştirmez bu.
Yetkili kişilerin böyle konularda daha az yorum yapması gerekiyor. TFF neden sözleşmesini dondurmaya izin vermiyor derseniz o zamanda Galatasaraylıları desteklerim o da çok saçma.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yahu illa kiralayalım demiyorum ki ben.Başka çaremiz mi var ? Olmadığına göre kimin hoşuna gidip gitmediği pek önemli değil,mecburuz.
bir fenerli olarak kigili dan rahatsizlik duyuyorum adam yönetici oldugundan beri her aciklamasinda galatasaraya salliyor sanki galatasaraya sallamak icin onu yönetici yapmislar.. sanane arkadasim etik mi degil miherkes kendi isine baksin..
Bazı Anadolu kulüpleri kadrolarındaki oyuncularını satarken Galatasaray'dan astronomik rakamlar isterken diğer takımlara istediği ücretin yarısına satarken etikte, Yiğit'e karşılık Bruma'yı kiralık vermek mi etik değil? Her iki tarafta memnunken üçüncü kişiler neden bu kadar şikayet ediyor anlamış değilim. Herhalde gündemde polemik yaratmak için bahane arıyorlar.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Türkiye kulüplerinin birinci şartı: Rakip takım hakkında ileri geri konuşacak kontenjan zorunluluğu.
Mancini gidip de Heitinga'yı koyacağını sanmıyorum oraya.Farklı varyasyonlar deniyor her maç ama hiç biri oturmadı daha.Kesinlikle stoper alınacak devre arası ya da sezon sonu ve bugün maçta da görüldüğü gibi bir tane makine gibi forvet lazım bize.Yerden ve havadan kuvvetli çalım atacak,pozisyon yaratacak.Oynamayıp diğer oyunculara para yedirene kadar böyle bir oyuncuya gitsin para.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bize lazım olan sol bek yani aylardır izlendiği için Telles. Sağ bek, her ne kadar tam manasıyla yeterli olmayacak olsa da Tarık. Bir de Ujfalusi tarzında, adam gibi bir stoperdi. Başka transfer yapılacaksa, önce gönderip sonra yapılmalıydı. Biz ne yaptık, ilk gereken adamı en son aldık. Yerli oynar diye düşünerek Hajrovic'i aldık. Sağ bek için Salih'i aldık. Bir de orta alana Umut'u aldık.
Çok net saçmaladık yine transfer işinde. Bir ton para harcayıp takıma nitelik sağlamadıktan sonra transferin ne anlamı var? 2 senenin kredisiyle Selçuk her türlü oynuyor zaten takımda. Melo sene başından beri takımın en iyisi. Ceyhun'u tutuyor Mancini, Yekta var, Emre Çolak var. Umut'u alana kadar yedek forvet alabilirdik mesela. Umut Bulut son zamanlarda sahada yok, Drogba da öyle. Burak Yılmaz bir şekilde atıyor belki bugün oynasa yine atardı, ama yok işte. Başka forvet alternatifi de yok. Mancini basın toplantılarında Amrabat, Dany, Riera gitmeli diyor. Bugün Amrabat maçı çevirsin diye oyuna giriyor. Bu şaka olmalı.
Heitinga da geliyormuş yarın, gelsin anasını satayım, bir o eksik. O da gelsin. Rakip Chelsea Zouma'yı alıyor, biz bu sene 1 lig maçına çıkan Heitinga'yı...
Hajrovic, Umut ve Salih'i almak yerine Astori alınabilirdi mesela.
2 sezondur başarı vardı, şimdi takım yaşlandı, defolar ortaya çıkıyor. İyi bir planlama şartken biz daha da beter ettik. Riera, Amrabat, Dany'i bitirdik zaten, istenmeyen adam ilan edildiler. Hiç transfer yapmasak bundan daha iyi olurdu, en azından para gitmezdi boşuna. Fena fikstür yok, bu takım her türlü 2. olurdu zaten.
Hajrovic,Umut ve Salih'i kaç kez izledin abi,bu kadar erken yorum yapmak hatalı.Kontenjanda yer açılmadan alınan yabancılar için eleştirirsen ona bir şey demem ancak transferler gayet mantıklı.Sırf bu sene için düşünmenin gereği yok.Astori'yi alabilsek alırdık,ondan ''boşverin bunu almayalım'' tarzı vazgeçildiğini sanmıyorum.Sırf Astori için o 3 oyuncuya harcanan parayı harcamak asıl parayı boşa harcamak olurdu.
Bir de Astori'nin defans sorununu tamamen çözdüğünü düşünürsek hiç de boşa gitmiş olmazdı para.Şimdi bir de stopere para verilecek.Planlama yanlış yapıldı sadece umarım tutar yoksa Bruma,Hajrovic,Telles elimizde patlarsa ayağa zor kalkarız bu defa.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben kötü oyuncu demiyorum, gerekliliğini sorguluyorum sadece. Sol bek, Chedjou'dan dolayı stoper, Eboue'nin gamsızlığından dolayı sağ bek, 4. bir forvet olmadığından yedek forvet lazımdı. Sen bunları alıp, gereksizleri gönderip, ardından da Hajrovic, Umut, Salih, Koray Günter, Adili artık kimi istiyorsan alsaydın, skordan bağımsız iyi iş yapmış olurdun. Önce ilk 11, sonra yedek kulübesi, sonra geniş kadro için transfer yapmak lazım yani.
Amrabat'a 8.6 milyon euro veren, Bruma'ya 10 milyon veren kulüp Astori veya ayarında bir stoper alabilirdi. Ayrıca unutma ki bu ara transfer, geleceğe yönelik transferler geniş sezonda yapılmalı. Bize gelip katkı verecek, hazır adam lazım.
Amrabat ve Dany kiralanacak büyük ihtimalle. Riera ne olur bilemiyorum. Sözleşme feshetmek zor çünkü sözleşmesi ağır. Kiralanır o da herhalde İspanya'ya falan.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.