1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Metin Oktay Ruhuyla| 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar, bende Galatasaray'la oynuyorum şu an.Senin gibi kupayı almıştım bende.Transferlerini beğendim, fakat herkes gibi Sneijder'a bende tepki gösteriyorum :P Ben sistemi onun üzerine kurdum, adam tek başına takımımı uçurdu Umarım Lodeiro iyi katkı verir, pişman olmazsın

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar, bende Galatasaray'la oynuyorum şu an.Senin gibi kupayı almıştım bende.Transferlerini beğendim, fakat herkes gibi Sneijder'a bende tepki gösteriyorum :P Ben sistemi onun üzerine kurdum, adam tek başına takımımı uçurdu Umarım Lodeiro iyi katkı verir, pişman olmazsın
    Şuan da Lodeiro dan memnunum sol ayağını raket gibi kullanıp oyunu çok güzel açıyo aslında Lodeiro'yu almamın sebebi Galatasaray'da Selçuk İnan'ın yedeğinin olmaması onun seviyesinde iyi futbolcu yok Lodeiro bu açığı iyi kapatıyor

SPOR TOTO SÜPER LİG'E MERHABA

1.HAFTA:Trabzon karşısında iyi oynayıp birtürlü gol atamadık Burak çok kötü oynadı ama yinede takım olma yolunda ilerliyoruz bakalım [
    2.HAFTA:Sivas deplasmanında iyi hücum ve iyi defans yaparak 2-0 lık bir galibiyetle 3 puanı söküp aldık Rescaldini ve Drogba çok iyilerdi yalnız Emre 2-3 tane karşı karşıya gol kaçırdı bakalım onu napıcaz

BİRDAHA Kİ GÜNCELLEME DE ŞL KURASI,KAYSERİSPOR,BURSASPOR VE BEŞİKTAŞ MAÇLARI GELECEK!!!!

Mesaj Yetkileri