Şampiyonluk hayallerimizin biraz daha devam edebilmesi için bu maçı kazanmamız lazım. Bundan sonra sonuna kadar götürmemiz lazım hiç bir maçta puan kaybetme lüksümüz yok.
Elazığ'da oynadığımız gibi oynarsak puan kaybederiz. Gerek oyuncuların açıklamaları, gerekse Mancini'nin iddialı konuşmalarından dolayı taraftarın puan kaybına tahammülü kalmadı. Ne olursa olsun bu maçı kazanıp lige güzel bir başlangıç yapmamız gerek.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
mancini , sergene guzel bir ders verir.0-2 yada 1-3 kazaniriz.
Açıkçası Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum ancak Sergen Yalçın faktörü puan veya puanlar da getirebilir
Burak Yılmaz cezalı, Hajrovic ve Telles'in lisansı yok. Oyuncular maç seçmeye başladı maalesef. Antep her zaman zor bir deplasman, tüm bunlara rağmen kazanırız diye düşünüyorum çok zor olacak olsa da. Sakatlık yaşanmayan, duran toptan gol yemediğimiz bir maç olsun.
Riskli olur ancak ben olsam maça Emre-Semih ikilisi ile çıkarım.2 maçta oynadı ne olacağı,ne olduğu,ne yapacağı belli değil ancak hem Dany'den hem de Chedjou'dan çok daha fazla güven verdi bana Emre.Kim bilir belki Semih'ten sonra bir stoper daha kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kupa maçları bu maçlara ölçü değil , lig maçlarının motivasyonu daha farklı oluyor.Her zaman sıkıntılı deplasman oldu bize Antep.Takım olumlu bi hava yakaladı bunu sahaya yansıtır zor da olsa kazanırız.
Olumlu hava göremiyorum ben açıkçası, transfer gündeminin zenginliği dışında bir gelişme yok GSde. Onlar da oynamayacakmış zaten. Kupada as takıma yakın kadrolarla alınmış bir yenilgi ve beraberlik var. Sergen için de mancini karşısında güzel bir fırsat, sözlerini sahada ispatlamalı.
Evet olumlu bir hava yok ancak Elazığ maçında ki yenilgiyi ölçü olarak alamayız.Aydın'ın sakatlığı moralman çökertti o maçta takımı.
Riera kadroya alınmamış diye okudum,bir sevindim bir sevindim anlatamam.Maçta iyi oyun beklemiyorum,kazanalım maçı gerisi önemli değil.
Riera yok kadroda, o zaman 4'lü savunma Hakan Balta oynar kesin. Amrabat da ilk 11 çıkarsa şaşırmam. Telles ve İzet'in lisansının çıkarılmaması skandal, gönderemiyorsan yapma transfer bu kadar basit. Günlerdir gönderemediler istenmeyen yabancıları, şaka gibi.
Muslera-Sabri,Chedjou,Semih,Hakan-Melo,Selçuk,Sneijder-Amrabat,Umut,Drogba
gibi bir ilk 11 bekliyorum ve kısa sürede Bruma'nın kiralanmasını,Dany veya Riera'nın sözleşmelerinin ellerine verilmesini temmenni ediyorum yoksa Telles ve Hajrovic dışarıda kalacak
Edit:
GSTV Dany ve Amrabat yok demiş kadroda.
Drogba ve Chedjou paşaların ağrıları varmış o yüzden Amrabat ve Dany ikilisi kadroda. Drogba olmazsa taktiğimiz bi tane atalım üstüne yatalım olur herhalde.
amrabat umarim oynar.
Amrabat umarım oynamaz.Onu izlemek büyük işkence.
Muslera-Semih-Melo-Hakan-Eboue-Selçuk-Emre-Sabri-Sneijder-Umut-Drogba
Taktik?![]()
solda sabri galiba ilginc bir kadro
Bende solda Sabri olur diye düşünüyorum ama Melo'yu stopere çekip Emre'yi orta sahaya koymak mantıksız geliyor bana.
emre yerine keske umut oynasaydi
Eboue sağ kanat, Melo'da stoper oynuyor sanırım.
kadroyu gorunce acaba sadece ben mi dumur oldum dedim ama burda da pek farkli degil durum. gs sahada nasil dizilecek, merak konusu![]()
Sabri-Hakan-Semih-Eboue
Emre-Melo-Selçuk
Sneijder
Drogba-Umut
Pek dumur olunacak bir kadro değil gibi, diziliş farklı olmayacaksa tabi.
"YÜCE ATATÜRK"
3-5-2 olacaktır bence.
Eboue - Semih - Melo - Hakan - Sabri
Selçuk - Emre - Sneijder
Umut - Drogba
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oh be Chedjou yok.
Yine 3-5-2 oynarız, Melo ve Hakan stoper, Eboue ve Sabri kanat bek.
Mancini bu şekilde çıkabilir sahaya.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
melo olmasa takim savunmasi yerlerde..
Maçı almamız şart izlemeyip totem yapıyorum artık yenelim.![]()
Drogba' nın emeklilik geldi artık. Sezon sonu Drogba' ya müsade
Football is simple,but Football Manager is not