Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

4 28.57%
  • Berabere

5 35.71%
  • Galatasaray

5 35.71%
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gaziantespor - Galatasaray | STSL 18. Hafta

Hybrid View

Evet belki Mancini kötü kadro çıkardı ama Melo dışında bir topçu var mıydı canını dişine takıpta oynayan.Eboue'nin kendi ekseni etrafında dönüp kendini yere atması , Selçuğun koşmaması da mı hocanın hatasıydı.Ben anlamıyorum oyuncular ayakta duramıyor.Yerli oyuncu kalitemiz çok düşük hala yabancı transfer edilip oynatılamıyor.Dany ve Amrabat gönderilemiyor bile.Yönetimsen göndericeksin.Şu maçı alsan rakibinin önümüzde ki 3 hafta çok zor maçları var ama o hava olayı yok bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Evet belki Mancini kötü kadro çıkardı ama Melo dışında bir topçu var mıydı canını dişine takıpta oynayan.Eboue'nin kendi ekseni etrafında dönüp kendini yere atması , Selçuğun koşmaması da mı hocanın hatasıydı.Ben anlamıyorum oyuncular ayakta duramıyor.Yerli oyuncu kalitemiz çok düşük hala yabancı transfer edilip oynatılamıyor.Dany ve Amrabat gönderilemiyor bile.Yönetimsen göndericeksin.Şu maçı alsan rakibinin önümüzde ki 3 hafta çok zor maçları var ama o hava olayı yok bizde.
    Yalnız Selçuk İnan maçtaki en çok koşan 3., Galatasaray takımından en çok koşan 1. futbolcu km hesabına göre. Ki hakikaten çok koştu. Bana sorarsanız Selçuk daha düz bir adama dönüştü, Selçuk ön libero, Melo oyun kurucu şeklinde oynarsa bizim takım sanki daha mantıklı olacak.
    Eboue top oynamadı. Sabri sol bekte hiç etkili olamadı (günahı yok). Sneijder çok koştu, Selçuk da öyle, ama etkili olamadılar. Drogba sıfırdı. Umut Bulut sıfır. Amrabat, bal yapmayan arı. Salih Dursun, mevki mağduru, kötü. Emre Çolak, eh fena değil. Melo, Semih, Muslera, güzel özellikle Melo muhteşemdi. Şu takımda iki tane daha Melo olsa...

Mesaj Yetkileri