Tartışmaya gerek yok Fenerbahçe o golü yemeyi hak edecek bir oyun sergiledi.
Tartışmaya gerek yok Fenerbahçe o golü yemeyi hak edecek bir oyun sergiledi.
Fenerbahçe böyle ruhsuz ve temposuz oynadığı sürece maç kazanamaz.Bu haliye Eskişehir ve Sivas'a da yenilir 5-6 haftaya kalmaz liderliği ve şampiyonluğu kaybeder...
30 dakika içinde takımı yerden yere vurdunuz yahu o kadar kötü oynamıyor bence. Sadece Konyaspor'un önde basması afallattı ikinci yarı toparlar takım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Konya sağlam kontra yapıyor ligde rahat kalır bunlar Hleb'de ayrı bir hava katmış Konya'ya.
Dakika 34ü seviyorum Mustafa Kemal'in Askerleriyiz...![]()
Alper Potuk ile Webo'yu arıyoruz ve ikiside yok.
Gooooooooooll Alvess
Sövünce gol atın anca 20 dk sinirden yiyelim kendimizi.
Sezon'un adamı kesinlikle Caner asist kralımız olacak yıllar sonra.
gol ofsayt ama orda egemen çıldırttı yahu ayak hizasındaki topa neden uçan kafa atarsın be adam
İki gol de ofsayt.
gol net ofsayt sow ayağını uzatmış topa
Diğeri de ofsayt yan hakemler baya hata yapmış
Taraftar ne durumda? Slogan olarak...
Mesajların 3de 2 si ofsayt içeriyor... Ne kadarda kafamız hakem hataları ile kaplanmış.
Biz 2-0'dan verdik bakalım onlar kaç kaçtan vericek testi yapıyor bizim futbolcular. 2. yarı açılırız 3-1 biter.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ilk yari iyi oynamadik, 1-1 maci rahatlatti.
ikinci yari daha iyi bir takim gormek istiyoruz. meireles baroni katkisi an itibariyle sifir. ileriyi zorlayacak bir ortasaha lazim ikinci yari. alper de yok, belki emre girer. onun da form durumu soru isareti.
hakem kartlari soyunma odasinda unutmus, iki takim icin de kartlik cok pozisyon oldu.
konyanin ofsayt mi bilemem de fenerin golu alakasi yok. sow degmedi topa. degdiyse ofsayt ama ben oyle gormedim. kaleciyi engelleseydi ancak ofsayt olurdu.
Fenerbahçe'yi neden bu kadar yerden yere vurdunuz hakikaten ben de anlamadım. Maç 4-1 biter favori. 4-2, 3-2 ise sürpriz skor tahminlerim.
ilk yarı kötü oynadık ama takımdaki o istek,yaptıkları pres çok önemliydi ikinci yarıda golü erken bulursak farka gidebilir
Attığımız gol nizami geldi bana ama bakalım Markus ne diyecek.
alvesin yaptigi sanki kirmiziydi.
Sow'un pozisyonu penaltı gibi geldi bana
Son dakikalara yaklaşıyoruz,oluşan baskıdan ötürü bir Fenerbahçe golü gelebilir veya berabere biter bu maç.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
90 da yine atar fener ya![]()
80'de attı Egemen.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gooooooooooolllllllllll