Selçuk'u harcamışsın arif

Benim şahsi fikrim 4-4-1-1'den yana...

Bir kere Melo-Selçuk-Sneijder-Umut Gündoğan ve Emre Çolak bence orta 5'lide en ideal isimler.Savunma 4'lüsünde ise Telles-Semih,Gökhan Zan tamam ama sağ bek sorunlu.Ne Sabri ne de Eboue yer tutmayı biliyor... Salih savunmada ağır kalıyor. Onu başka mevkide değerlendirirdim ben olsam. Sağ kanatta Umut Gündoğan denenebilir.Hızlı,adam geçebiliyor ve driplingleri hoşuma gitti. Kanatta başarılı olacağından hiç şüphem yok. Solda Emre Çolak, ortada Melo-Selçuk ve önlerinde Sneijder çok güzel oturuyor aklıma.Fakat asıl soru ise SC mevkisi. Drogba çok isteksiz oynuyor.Umut aşırı yeteneksiz top tutma ve pas atma konusunda. Burak çok daha hevesli ama onun da top tutup saklama ve pas yeteneği zayıf. Eğer bu sene Drogba ile sözleşme imzalanırsa yandığımızın resmidir. Bize ksinlikle tek forvet ve hırlı ,hevesli oynayacak bir yabancı santrafor gerekebilir. Muslera-Telles-Melo-Sneider takımın banko yabancıları. Tabi Telles tutmazsa o da dışarda kalır. Kalan 2 kontenjana en güçlü adaylar Drogba,Chedjou,Eboue gibi görünse de ben bu 3 ismi de seneye kadroda görmek istemem açıkçası

Drogba Chelsea maçını bekliyor. Lig şu anda umrunda bile değil.Bu bariz bir şekilde belli maçlarda. Melo ve Semih dışında hiçbir oyuncumuzda ben arzu ve istek görmedim Antep maçında....