Quote Originally Posted by davidvilla View Post
@europeanconquer

Ya o söylemler yalan oglu yalan. Salak mıyız biz çoğumuz okuldan cok stadta bulunmuş ya da tv de maç seyretmişizdir yer miyiz biz. geçicekler o işleri. çok net yani daha net olamazdı.
ayrıca melo ile ilk sene performans olarak uyum saglamışlardı fakat ikisi de profesyonelce davranıyorlardı ilk sene bile ben hatırlıyorum zoraki sarılırlardı biraz şimdi iyice ayyuka çıkmış durumda. Aralarındaki iletişim sıfırın da altında. o yuzdendir ki melo ileri destek vermeyi iyiden iyiye bıraktı çünkü onun boşalttıgı alanı selcuk'un doldurmayacagını biliyor faturanın ona kesilecegini biliyor. ilk sene box to box bir melo varken şimdi mehmet topal gibi bir melo var dikkat edersen. bunda selcuk'un da payı var. aslına bakarsan ben futbolculara kızmıyorum. neden biliyor musun? Bu futbolcular öyle aman aman kültürlü ve sosyal olarak gelişmiş insanlar zaten değiller. Avrupalısı da değil Türk'ü de değil hele brezilyalısı hiç değil. Aralarındaki bağı iletişimi hoca ve yönetim olarak yaptıgın kontratlarla ve oyunculara karşı hal ve tavırlarınla sağlamak durumundasın.
Eğer bir takımın en büyük yıldızları Burak ve Selcuk ise onların bulundugu ortama Sneijder ve Drogba alamazsın. Belki değişik tipte oyuncular gibi gözükebilir fakat takım içi üstlendikleri roller bire bir aynı. Birbirlerinden rol çalmaya başlarlar. Zamanında burada herkes bu transferlere sevinirken de söylemiştim. Tabi ki muhteşem dünya yıldızları ikisi de fakat onların yerine mesela stopere bir dunya yıldızı alsaydık olmaz mıydı ? Veya sol kanada Amrabat yerine bir dunya yıldızı alsak olmaz mıydı? Veya Burak'ın yanına daha çok çalışkan ve servis tipi bir dünya yıldızı almak daha mantıklı olmaz mıydı? (Kuyt gibi).
Bu adamları Terim bile birleştiremedi çok denemesine ragmen Terim gibi takım kimyasına çok önem veren adam bile yapamadı. Mancini'nin yapması zaten mucize olur.

Çok uzattım ancak şu an takımda böyle bir gruplaşma varsa ki var bunun yegane sebebi %100 yönetimdir.
Yapacak bir şey yok inşallah düzelirler veya gelecek sezon sonu bir rejenerasyon daha geçirecek takım.Durum onu gösteriyor şimdilik.