1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Adnan'ı ben K.Paşa getirmiştim bir save imde,komik bir paraya,bazen oynatıyorlar,bazen satıyorlar,heralde oyun içinde farklı senaryolar var kariyer kurulmadan önce.

Birde 2.devre başı düşüş engellenemiyor,öyle bir şey yapmışlar,tabii küçük takımsan ligin 2.devresine kötü başlıyorsun her türlü. Onun dışın Wesley büyük ihtimal müzmin sakat olmuş,oyunda böyle bir şey var biraz gerçeklik katmışlar. Bazı önemli büyük sakatlıklardan sonra fizik gücü zayıf oyuncular müzmin sakat oluyorlar.
    aynen öyle müzmin sakat adam. 20. haftaya geldim as takımdan ciddi sakatlık yaşayan olmadı. Sneijder dışında herkes form tuttu. Emre'yi forvet arkası oynattım sneijder'in sakatlığında çok katkısı oldu. bakalım eğer dediğin gibi satmaya karar verirse benim oyunda da ManU alırım. ronaldinho'yu aldım önümüzdeki sezon da iyi geçer ama geleceğe iyi yatırım olur adnan januzaj. öncede kerim i alırdım bjk aldığı onuda alamıyorum tolga ciğerci'yi aldım 5 milyon euro'ya sezon sonu gelicek takıma

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    aynen öyle müzmin sakat adam. 20. haftaya geldim as takımdan ciddi sakatlık yaşayan olmadı. Sneijder dışında herkes form tuttu. Emre'yi forvet arkası oynattım sneijder'in sakatlığında çok katkısı oldu. bakalım eğer dediğin gibi satmaya karar verirse benim oyunda da ManU alırım. ronaldinho'yu aldım önümüzdeki sezon da iyi geçer ama geleceğe iyi yatırım olur adnan januzaj. öncede kerim i alırdım bjk aldığı onuda alamıyorum tolga ciğerci'yi aldım 5 milyon euro'ya sezon sonu gelicek takıma
    Adnan'ı artık satması zor,bir de Adnan'ın Türk olduğu son versiyon bu,birdaha ki güncelleme de maalesef Kosovalı olacak kendisi,bu güncellemeye sınırlı bir fırsat Adnan.

Ronaldinho 2017 ye kadar katkı verir,Tolga'da onu güzel destekler. Jem Karacan'ı da düşünebilirdin bence.

Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Adnan'ı artık satması zor,bir de Adnan'ın Türk olduğu son versiyon bu,birdaha ki güncelleme de maalesef Kosovalı olacak kendisi,bu güncellemeye sınırlı bir fırsat Adnan.

Ronaldinho 2017 ye kadar katkı verir,Tolga'da onu güzel destekler. Jem Karacan'ı da düşünebilirdin bence.
    Jem benim oyun yapıma hitap etmiyor o yüzden yönelmedim. oyun kurucu özelliği yok. melo gibi kesici bir oyuncuda değil. ikisi ortasında bir oyuncu. tolga'yı selçuk un yerine düşündüğüm için aldım. Jem'ide alabilirim tabi türk olduğu için orası ayrı..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul & Sakarya

Jem benim oyun yapıma hitap etmiyor o yüzden yönelmedim. oyun kurucu özelliği yok. melo gibi kesici bir oyuncuda değil. ikisi ortasında bir oyuncu. tolga'yı selçuk un yerine düşündüğüm için aldım. Jem'ide alabilirim tabi türk olduğu için orası ayrı..
    Jem teknik kapasitesi yüksek bir orta saha,box to box deneyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

jem'i sen hele bir al oynat mcde her rolü oynuyor adam

Mesaj Yetkileri