1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sterling'e kötü demedim ancak verdiği son kararlar Liverpool seviyesinde değil.Bir çok pozisyonda çalıma girdi kaptırdı,nokta paslarının neredeyse hiç biri tutmadı.Hızını da çok kullanamadı.Zamanla bunlar gelişecektir ancak şu an o hücum hattının oldukça aşağısında kalıyor.

Sezonun çoğu maçını izledim,Sterling her maçta aynı,en üstte ki Aston Villa maçı içinde yazdığım mesajımda eleştirdim onu.
    Tamam işte tercihleri oynaya oynaya gelişicek bu adamın, salt yetenek ve top taşıma becerisi açısından gayet iyi oyuncu gençliğin vermiş olduğu bi tecrübesizlik var o kadar yerine daha iyi kanat oyuncusu olsa zaten kiraya gönderir liverpoolda kanatlar konusunda yetersiz kadrosu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Tamam işte tercihleri oynaya oynaya gelişicek bu adamın, salt yetenek ve top taşıma becerisi açısından gayet iyi oyuncu gençliğin vermiş olduğu bi tecrübesizlik var o kadar yerine daha iyi kanat oyuncusu olsa zaten kiraya gönderir liverpoolda kanatlar konusunda yetersiz kadrosu
    Elbet gelişecektir ancak yeterli seviyeye ulaşamayabilir.Bu adam Liverpool ile 60 maça çıkmış.Tamam fiziksel olarak çok gelişmesi gerekmiyor yaşı çok genç ancak 60 maça çıkmış bir oyuncu için bu hatalar zamanla düzelirle olmaz.Zaten belli bir düzeye gelmiş olmalı,gelmediğine göre şu an yeterli değil.Böyle tercihlere devam ederse en fazla Victor Moses olur.Çok fazla da değişeceğini sanmıyorum.İleride de hızı ile geniş alanda fark yaratır ancak alanı daraldımı ne yapacağı kendisine bağlı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri