Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Ünal Aysal her türlü inecek o koltuktan.Fatih Terim'i yolladığı gün benim için bitmişti.En azından sezon sonu beklenebilirdi.Fatih Terim'e egosu çok deniyor ama asıl ego Ünal Aysal'da,tek yetkili olacağım diye Ali Dürüst,Abdurrahim Albayrak,Adnan Öztürk falan baştan gönderdi onları.Baktı Fatih Hoca'da dik başlı çıktı,onu da 3-5 şey uydurup,doğruluk payıda olan bir kaç şeyle beraber Fatih Hoca'yı da yolladı.Her şeyi kendi istediği gibi yaptı.Geçen sezon başlarında ''Aziz Yıldırım'a benzemeye başlıyor aman başgan''gibi bir yorum yapmıştım.1,5 yılda benzemeyi bırak üslup hariç ondan da beter oldu.Tabii Galatasaray bir kültürdür,ailedir.Burası Aysal'ın çiftliği değil,o da gidecek en yakın zamanda.Galatasaray'a en ufak bir zararı dokunan barınamaz burada.

Başkan olduğunda dediği laflar;

Başarı,başarı,başarı iken şimdi;

Para,ego,hakimiyet olmuş.
Bence aşırı duygusal davranıyorsun. Bu kulüp Adnan Polat'ı gördü, ondan sonra gelecek başkanların hiçbiri bu kadar ağır yorumu haketmemeli. Hele hele Ünal Aysal hiç. Yanlışları olduğu kesin, bunu reddeden de yok fakat kimsenin çiftliği değil Galatasaray, sanıyorum ki öyle bir amacı da yok başkanın. Kaldı ki Galatasaray SPOR KULÜBÜ sadece futbol takımından ibaret değil. Diğer branşlara bakıldığında da Adnan Polat döneminden çok daha ileride olduğumuz görülüyor.

Tüm bunlar bi yana futbol takımımızda yapılan yanlışlar kadar doğrularımız da var. Erdal Keser'in scout olması, Avrupa'dan getirilen yabancı veya yerli genç yetenekler... Bunların hepsi de Ünal Aysal yönetimindeki Galatasaray'da oldu. Ki futbolun başında o yok.

Çok Ünal Aysal'cı gibi göründüm - kesinlikle değilim - ama tepkim bu kadar ağır eleştirilmesine. Çok sevdiğiniz Fatih Hocanız da daha takımı idare edemezken "milli dava herkese nasip olmaz, şanlı arma, vatan, millet, Sakarya" deyip yıllık bilmem kaç milyon euro'ya TFF ile sözleşme yapmayacaktı. Bu da onun hatası.