Dany giderse 7 yabancımız kalmıyor mu? Hajrovic bildiğim kadarıyla yabancı statüsünde oynayacak ve geriye kalanlarda Telles, Hajrovic ve gelecek stoper olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şu an takımda;
Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Muslera,Drogba ve Chedjou var yabancı olarak.Riera,Amrabat ve Bruma gitti.Dany'de giderse 6 yabancı kalıyor.Telles,Hajrovic,stoper 9 oluyor,10'da ya Ontivero olacaktır veya kiraya giderse forvet ya da kanat mı alınır diye soruyorum ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Amrabat, Melo, Sneijder, Bruma, Drogba şu an elimizdeki yabancılar ki güzel de bir 4-2-3-1 kadrosu çıkıyor burdanDany, Riera, Amrabat, Bruma gitti kaldı 6. Hajrovic, Telles, Stoper etti 9. Onteviro kiralık gidecek deniyor gitmezse 10 giderse 9. Yoksa bir forvet mi geliyor
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Takımın transferlerini takip edemiyorum artık. Hayırlısı be gülüm modunda izliyorum gelişmeleri![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Her oyunda farklı çıkıyor profili. Benim oyunumda daha farklıydı.
kararlılığı yüksek.ben altyapı videolarını izledim, alex'e benzer bir tavrı var saha içinde. oyun stili olarak benziyor. koşanı.
tabi şu an nasıl bir futbolcu bilemiyorum, çünkü güncel videolarını bulamadım.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 3-0'lık Elazığspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam stoper arayışı içinde olduklarını doğruladı.
-Stoper aradığımız doğru. 3-4 isimle görüşüyoruz. Dany yarın aramızdan ayrılacak. Federasyonun aldığı karardan dolayı burada oynaması zor.
- Duran toplarda gol atabilecek oyuncularımız var. Bu yüzden duran toplara çalışıyoruz.
- Drogba'yı tedbir amaçlı oyundan çıkardım. 2 gün önce sakatlandığı bölgeye darbe aldı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Stoper transferinden sonra artık oynayacağımız taktiği net olarak belirlememiz gerekli. Bana 3-5-2 devam eder gibi geliyor, çünkü elimizde yeterince açık oyuncusu yok. 3-5-2 devam edecekse bir forvet ihtiyacımız var. Sıkı maçlarda kilidi açabilecek net bir golcü ihtiyacımız var.
İlla ki 10 yabancı olacak diye kural yok. Hiç forvet ismi geçmedi, bence Ontivero ile kontenjan tamamlanır veya kiraya verilir 9 yabancı ile devam edilir.
Taktik olarak da 3-5-2, 4-4-2 veya 4-2-3-1 deneyebilir Mancini.
beyler biri bana bizim kadroyu yazabilir mi ? şimdi kim var kim yok kim kesin gitti anlamadım ben![]()
Riera, Amrabat ve Bruma gitti. Dany'de büyük ihtimalle gidecek fakat şuan gitmesiyle ilgili kesin bir şey yok şuanda. Mevcut kadromuzda Dany ile beraber 7 yabancı var şuan.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir.
Gelecek sen almak isterlerse 7 milyon € vericekler güzel para ama Koray gitmek istemezse yine olmaz o ayrıAçıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir.![]()
Koray Günter ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış.
Sneijder ve Drogba'da bile bu kadar kıskançlık yaşamamıştım![]()
Geri alma şartı iyi olmamış. Kendisinden çok umutluyum bence Semih ile ikisi oynamalı ligde.
FM kariyerleri için rahatlatan bir haber oldu bu transfer. Yerli stoper diye yanıp tutuşmamız sona erdi böylece.![]()
Mancini bildiğin FM de gibi kuruyor takımı
Koray'dan çok umutluyum. Geri alma sadece bu sezon sonu için diye biliyom.
Takımın yaş ort kaçtı kaç oldu acaba![]()
İyi hoş güzel transferde biraz NtvSporculuk yapalım
2.5 MN Euro verdiğin adamı 2 sene sonra 7 MN Euro satma riskin var. Dortmund resmen olursa benimdir, olmasa zaten hiç benim olmamıştır demiş. 7 MN Euro gerçi bir Türk takımı için müthiş bir satış parası ama madem artık vizyonumuz değişti, yetiştiren takım olmak istiyoruz dediğinizi anladık transferlerinizden; biraz daha mantıklı sözleşmeler yapın.
Maaş konusuna da gelirsek, hiç ayarlayamıyoruz şu maaş işini; yine fazla. ŞL ve lig tecrübesi kat kat üstün olan Semih'in maaşı, 19 yaşındaki Koray'dan az. Önceki Türklere de çok maaş verdik. Kulübün ekonomisini de biz mi düşüneceğiz diyebilirsiniz ama ekonomik bir krize girersek çeken yine biz, yani taraftar oluyor.
Chedjou'yu kesse bari de kurtulsak izleyen adamdan.
geri satin alma opsiyonu olmasa cok iyi transfer... dortmund geri satin almak isterse koray bir saniye bile düsünmeden gider adam alman ümit milli de oynuyor galatasaraya geldikten sonra alman milli takimina secilmesi cok zor.. bunun yani sira dortmund ile galatasarayi karsilastirmaya bile gerek yok adamlar reale bayerne felan kafa tutuyorlar..
Koray iyi oynasın dortmund a geri dönecek formu yakalasında o zaman bakılır o işe.Gitmek isterse de gider bizde alırız 7 milyonu.Sanki Türkiye'de her sene sürekli böyle transfer yapabiliyormuşuz gibi şimdiden geri dönmesini konuşuyosunuz anlam veremiyorum.Durun bakalım kadroya giripte kaç kere ilk 11'de oynayabilecek izleyip görelim.
O madde sadece 1 senelik. O sene duruma bakılır. 7 milyon güzel para verirlerse alırlar zaten Koray gitmek istemezse 17 milyon da verseler değişen bir şey olmaz.
21 yaşında 7M Euro verilecek topçu olması demek, Koray'ı 2 sene banko 11 oynatıp performansından memnun olmamız lazım. Şayet böyle olursa 2 sene yerli kaliteli stoperimiz olur sıkıntımız olmaz sonra da satar kar ederiz. Sorun yok yani![]()
Ilginç bir transfer olmuş. Bakalım opsiyon zamanı gelince keşke kullanıp alsalar mı diyeceğiz yoksa inşallah gitmez mi..
yillik alacagi para fazla , hayirli olsun
Bana gayet normal geldi 7 milyon da iyi para
şimdiye kadar kaç kere 7 milyona stoper sattık ki...
Henüz daha maça çıkmadan çocuğun geri alım opsiyon maddesi konu olmuş yahuÇok normal bi madde o, Avrupa'da yüzlerce örneği var.Ben Koray'ın sözleşmesi bu sene sonunda bitiyor diye biliyordum ama anlaşılan Dortmund hızlı davranıp uzatmış sözleşmeyi.
Koray gelişimini sürdürür ve formayı alırsa tandemde semihle beraber çok iyi bir ikili oluşturabilirler.Bu arada umarım önümüzdeki yıllarda da bu transfer politikamız devam eder.Hayırlı olsun