Maç Analizi: Ligin ilk maçında bu yıl Süper Lig'e yükselen Orduspor ile oynadık ve sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrıldık. İbrahim Yardım'ın attığı iki golden sonra bu sene yerini garantiledğini söyleyebilirim. Gerçekten çok klas bir santrafor olma yolunda ilerliyor.

Maç Analizi: Galatasaray'ı bir daha bu şekilde yakalar mıyız bilmiyorum ancak deplasmanda 3-1 galip gelmek mükemmel bir sonuç oldu bizim için. Kalede Eray ve defansında ise profili kötü lan bir regen oyuncu vardı. Ancak ne olursa olsun yinede güçlü bir kadrosu vardı Galatasaray'ın. Ayrıca Koray Arslan'a da ayrı bir parantez açmak lazım. Bu yıl 35 yaşına gelecek olmasına rağmen üstüne koyarak ilerliyor ve sağ bek mevkini kimseye bırakmaya niyeti yok gibi.

Maç Analizi: Yine Kasımpaşa yine beraberlik. Bu yıl bizim belalımız oldu Kasımpaşa. Yalnız maçtan çok Koray'ın 9.0 ile oynaması benim dikkatimi çekti. Demekki o kadar iyi oynamasa Kasımpaşa'dan daha fazla ol yiyecektik. Defansımız bu maçta gayet iyi oynamasına rağmen santrafor bölgesinde formsuzluk çektiğimiz için birden fazla gol atamadık.

Maç Analizi: Koray'a nazar değdi. İki maç mükemmel oynadıktan sonra ilk yarının en kötüsü oldu. Bu yüzden ikinci yarı onu çıkartarak yerine Nurettin'i koydum. Ancak geçen haftanın formsuz ismi İbrahim, bu maçta iki gol atarak takıma galibiyeti getiren isim oldu. Takımda bireysel form olarak biraz istikrarsısız maalesef, şuana kadar gördüğüm en büyük eksi bu.

Dört maçlık maç fikstürünü geride bıraktıktan sonra Onur Kıvrak ile masaya oturduk. Hem sözleşme süresini uzattık, hem maaşı arttı hemde 500.000 euroluk serbest kalma maddesini 6.750.000 Euro'ya çıkardık. Aslında serbest kalma maddesini tamamen kaldırmak istedim ancak Onur buna yanaşmadı ve yanaşsa bile çok fazla maaş alacaktı. %50 yıllık maaş artışı teklif etseydim seneye 40 bine yakın ücret alacaktı. Bununlada kalmayıp Onur ile birlikte bir kaç oyuncu'da 40 bin Euro haftalık ücret'e yükselecekti maaşı. Toplamında 120.000 euroluk haftalık maaşın altından kalkamayacağımız için böylesini kabul ettik.