1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Turksportal ile Bir Sezon Dört Kupa | Atletico Madrid | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Beyler transferler harika

Benim fikrim Villa, Adrian, Gabi, Raul Garcia ve Arda'yı da satalım ; Leo, Matts, Joshua ve Hervin'i de kiraya verelim

Son transferleri ise Forvete ve Sağ Beke yapalım ; aklımda Gabriel Barbosa var , sağ bek için bir genç bulmuştum Brezilya'dan , shortlistten ona bakın iyi çocuk

Bir de save dosyasını paylaşabilir mi sıradaki arkadaş , belki oynamak isteyen olur .

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Beyler transferler harika

Benim fikrim Villa, Adrian, Gabi, Raul Garcia ve Arda'yı da satalım ; Leo, Matts, Joshua ve Hervin'i de kiraya verelim

Son transferleri ise Forvete ve Sağ Beke yapalım ; aklımda Gabriel Barbosa var , sağ bek için bir genç bulmuştum Brezilya'dan , shortlistten ona bakın iyi çocuk

Bir de save dosyasını paylaşabilir mi sıradaki arkadaş , belki oynamak isteyen olur .
    Benimde düşüncem de öyle , Villa'dan 10 milyona yakın maaş bütçesi açılacak , Arda'da 20 üstü bir fiyata gider gibi tahmin ediyorum , diğer gençleri de kiralarız kadroda yer açılır .
    Forvet için Barbosa biraz genç kalıyor yalnız daha tecrübeli birini alsak iyi olur sonuçta Costa'ya bir şey olursa onun ayağına bakacağız

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Beyler karışmak gibi olmsın ama daha fazla genç almayın geçen seneki başarıyı mumla ararsınız , dumanınızı attırırlar
    Haklısın abi , önerebileceğin biri var mı?

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Benimde düşüncem de öyle , Villa'dan 10 milyona yakın maaş bütçesi açılacak , Arda'da 20 üstü bir fiyata gider gibi tahmin ediyorum , diğer gençleri de kiralarız kadroda yer açılır .
    Forvet için Barbosa biraz genç kalıyor yalnız daha tecrübeli birini alsak iyi olur sonuçta Costa'ya bir şey olursa onun ayağına bakacağız
    Mandzukic , Huntelaar , Eto'o , Fernando Torres olabilir

Nesil
    2012

önerim

Arkadaşlar Dosyayı aldım.Bugün veya yarın paylaşımlara başlıyacağım.Adrian ve Villa yı elden çıkartmaya çalışıcam.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

önerim

Halil Hocanın Önerisine Yüzde Yüz Katılıyorum Yeşil Dev Bu Takımı Canavar Yapar...

Arkadaşlar size sormak istedim.Hangi transferlere yönelim bir fikriniz varsa söyleyin.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hasque32 View Post
    Arkadaşlar size sormak istedim.Hangi transferlere yönelim bir fikriniz varsa söyleyin.

Adrian'ı gönder , Villa'yı göndere biliyorsan gönder oradan iyi maaş bütçesi açılacak , takımda genç oyuncu var baya bazılarını kiralayabilirsin Ongenda vs gibi , forvet içinde Hulk'u soruştur ama 40 milyondan kapı açıyorlar bütçe yetmeyebilir , Wilfried Bony ' ye bir bak 17-20 arası bırakıyor olmaları lazım onu alabiliriz .

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Neeee Torres Mi Yararından Çok Zararı Dokunur..

Mesaj Yetkileri