4 Kupa ŞL' + Lig falan almadık kupa kaldı mı![]()
4 Kupa ŞL' + Lig falan almadık kupa kaldı mı![]()
Abi oynamayın ne anlamı kaldı yok artıkHelal olsun valla silip süpürmüşsünüz tebrikler
![]()
Yok artık.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, ancak benim aslında pek bir şey yaptığım yoktu, takım oynuyordu, oynayan takıma taktik vermekti yaptığım şeybana gelene kadar taktik bayağı bir oturduğu için takım daha iyi oynuyordu
Bu arada Curtois önemli değilde De Bruyne ve Özellike Salvio takımda kalmalı en azından 1 sezon daha
Takıma çağ atlattık resmen 5 kişi.
Transferler güzel. Sırada Hasque var, kendisine Adrian ve David Villa'yı satmasını öneriyorum.![]()
Transferler manyak ötesiYardırırız bu sezon.
Transferler çok iyide hem Lamela hem Salvio aynı anda nerdeyse aynı kalite oyuncular dışında pek çakışan yok gibi ama çok fazla oyuncu alınmış zaten başarılı kadro bu kadar oynanmaya gerek yoktu
Birşey daha soracağm kaç sezon oynamayı düşünüyonuz yani 2-3 sezon sürecekse çoluğa çocuğa para vermeyin boşa bence
Aslında çok almadık , Salvio ve Bruyne zaten kiralık olarak bizdeydiler tamamen aldık .
Kaleci gidince yerini doldurduk , yaşlı miranda yerine de genç bir oyuncu aldık , Giden Koke'nin yerini de doldurduk sadece Lamela ve Salvio çakışabilir onda da kötü performans göstereni satabiliriz diğer sezon .
Genelde 26 + yaş üstü oyuncu tercih etmediğim için almadım çok tecrübeli oyuncu , kariyer süresine gelince kesin bir şey diyemem abi .
Orada da Bruyne var , dediğin gibi duruma göre değişik alternatiflerimiz var değerlendiririz orada da .
Beyler transferler harika
Benim fikrim Villa, Adrian, Gabi, Raul Garcia ve Arda'yı da satalım ; Leo, Matts, Joshua ve Hervin'i de kiraya verelim
Son transferleri ise Forvete ve Sağ Beke yapalım ; aklımda Gabriel Barbosa var , sağ bek için bir genç bulmuştum Brezilya'dan , shortlistten ona bakın iyi çocuk
Bir de save dosyasını paylaşabilir mi sıradaki arkadaş , belki oynamak isteyen olur .
Kayıtlı Oyun !!
Bir TSI Kariyeri ! (Backup)
Beyler karışmak gibi olmsın ama daha fazla genç almayın geçen seneki başarıyı mumla ararsınız , dumanınızı attırırlar![]()
Benimde düşüncem de öyle , Villa'dan 10 milyona yakın maaş bütçesi açılacak , Arda'da 20 üstü bir fiyata gider gibi tahmin ediyorum , diğer gençleri de kiralarız kadroda yer açılır .
Forvet için Barbosa biraz genç kalıyor yalnız daha tecrübeli birini alsak iyi olur sonuçta Costa'ya bir şey olursa onun ayağına bakacağız![]()
Arkadaşlar Dosyayı aldım.Bugün veya yarın paylaşımlara başlıyacağım.Adrian ve Villa yı elden çıkartmaya çalışıcam.
Arkadaşlar size sormak istedim.Hangi transferlere yönelim bir fikriniz varsa söyleyin.
Adrian'ı gönder , Villa'yı göndere biliyorsan gönder oradan iyi maaş bütçesi açılacak , takımda genç oyuncu var baya bazılarını kiralayabilirsin Ongenda vs gibi , forvet içinde Hulk'u soruştur ama 40 milyondan kapı açıyorlar bütçe yetmeyebilir , Wilfried Bony ' ye bir bak 17-20 arası bırakıyor olmaları lazım onu alabiliriz .
Arkadaşlar bende save açılmadı.sıra kimdeyse o devam etsin.
Adrian ve Villa gönderilmeli yerlerine 2 tane sağlam forvet getirilmeli, kaleye ter stegen getirilmeliydi, shakiri alınıp sol kanada monte edilebilir,
Shaqiri'ye bence gerek kalmamış,forvet transferini bitirdikten sonra bütçe kalırsa alabilirsiniz ancak,ŞL için oyuncu kaydetme noktasında fazla yabancı sayısı yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz,biraz dikkat etmenizi öneririm.