Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 236 sonuç

Konu: Turksportal ile Bir Sezon Dört Kupa | Atletico Madrid | 2. Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

4 Kupa ŞL' + Lig falan almadık kupa kaldı mı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Abi oynamayın ne anlamı kaldı yok artık Helal olsun valla silip süpürmüşsünüz tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Abi oynamayın ne anlamı kaldı yok artık Helal olsun valla silip süpürmüşsünüz tebrikler
    Dünya Kulüpler Şampiyonasını da kazanalım

Yok artık.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, ancak benim aslında pek bir şey yaptığım yoktu, takım oynuyordu, oynayan takıma taktik vermekti yaptığım şey bana gelene kadar taktik bayağı bir oturduğu için takım daha iyi oynuyordu

Bu arada Curtois önemli değilde De Bruyne ve Özellike Salvio takımda kalmalı en azından 1 sezon daha

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Asmir Begovic

Eder Alvarez Balanta

Sven Bender

Marco Verratti

Kevin De Bruyne

Eduardo Salvio

Erik Lamela

Koke'nin serbest kalma maddesi varmış , 16 milyon gibi komik bir fiyata elimizden kaptılar .

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Takıma çağ atlattık resmen 5 kişi.

Transferler güzel. Sırada Hasque var, kendisine Adrian ve David Villa'yı satmasını öneriyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Transferler manyak ötesi Yardırırız bu sezon.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Takıma çağ atlattık resmen 5 kişi.

Transferler güzel. Sırada Hasque var, kendisine Adrian ve David Villa'yı satmasını öneriyorum.
    Valla takımı dünya devi yaptık el ele

Bende aynı tavsiyeleri verecektim ,
    @hasque32 Villa'nın maaşı aşırı yüksek ilk işin onu göndermeye çalışmak olsun , takımda rotasyon amaçlı kalan yüksek maaşlı Gabi gibi oyuncuları da göndermeye bakabilirsin .

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Transferler manyak ötesi Yardırırız bu sezon.
    Eyvallah dostum , ilk defa elime bu kadar bütçe geçti valla City gibi önüme gelene daldım

Nesil
    2012

Transferler çok iyide hem Lamela hem Salvio aynı anda nerdeyse aynı kalite oyuncular dışında pek çakışan yok gibi ama çok fazla oyuncu alınmış zaten başarılı kadro bu kadar oynanmaya gerek yoktu

Nesil
    2012

Birşey daha soracağm kaç sezon oynamayı düşünüyonuz yani 2-3 sezon sürecekse çoluğa çocuğa para vermeyin boşa bence

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Transferler çok iyide hem Lamela hem Salvio aynı anda nerdeyse aynı kalite oyuncular dışında pek çakışan yok gibi ama çok fazla oyuncu alınmış zaten başarılı kadro bu kadar oynanmaya gerek yoktu
    Aslında çok almadık , Salvio ve Bruyne zaten kiralık olarak bizdeydiler tamamen aldık .
    Kaleci gidince yerini doldurduk , yaşlı miranda yerine de genç bir oyuncu aldık , Giden Koke'nin yerini de doldurduk sadece Lamela ve Salvio çakışabilir onda da kötü performans göstereni satabiliriz diğer sezon .

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Aslında çok almadık , Salvio ve Bruyne zaten kiralık olarak bizdeydiler tamamen aldık .
    Kaleci gidince yerini doldurduk , yaşlı miranda yerine de genç bir oyuncu aldık , Giden Koke'nin yerini de doldurduk sadece Lamela ve Salvio çakışabilir onda da kötü performans göstereni satabiliriz diğer sezon .

Lamela şöylede değerlendirebilir OOS oynatıyorsanız o pozisyonda OK olarak'da harika oynar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Birşey daha soracağm kaç sezon oynamayı düşünüyonuz yani 2-3 sezon sürecekse çoluğa çocuğa para vermeyin boşa bence
    Genelde 26 + yaş üstü oyuncu tercih etmediğim için almadım çok tecrübeli oyuncu , kariyer süresine gelince kesin bir şey diyemem abi .

Lamela şöylede değerlendirebilir OOS oynatıyorsanız o pozisyonda OK olarak'da harika oynar
    Orada da Bruyne var , dediğin gibi duruma göre değişik alternatiflerimiz var değerlendiririz orada da .

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Beyler transferler harika

Benim fikrim Villa, Adrian, Gabi, Raul Garcia ve Arda'yı da satalım ; Leo, Matts, Joshua ve Hervin'i de kiraya verelim

Son transferleri ise Forvete ve Sağ Beke yapalım ; aklımda Gabriel Barbosa var , sağ bek için bir genç bulmuştum Brezilya'dan , shortlistten ona bakın iyi çocuk

Bir de save dosyasını paylaşabilir mi sıradaki arkadaş , belki oynamak isteyen olur .

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kayıtlı Oyun !!

Bir TSI Kariyeri ! (Backup)

Nesil
    2012

Beyler karışmak gibi olmsın ama daha fazla genç almayın geçen seneki başarıyı mumla ararsınız , dumanınızı attırırlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Beyler transferler harika

Benim fikrim Villa, Adrian, Gabi, Raul Garcia ve Arda'yı da satalım ; Leo, Matts, Joshua ve Hervin'i de kiraya verelim

Son transferleri ise Forvete ve Sağ Beke yapalım ; aklımda Gabriel Barbosa var , sağ bek için bir genç bulmuştum Brezilya'dan , shortlistten ona bakın iyi çocuk

Bir de save dosyasını paylaşabilir mi sıradaki arkadaş , belki oynamak isteyen olur .
    Benimde düşüncem de öyle , Villa'dan 10 milyona yakın maaş bütçesi açılacak , Arda'da 20 üstü bir fiyata gider gibi tahmin ediyorum , diğer gençleri de kiralarız kadroda yer açılır .
    Forvet için Barbosa biraz genç kalıyor yalnız daha tecrübeli birini alsak iyi olur sonuçta Costa'ya bir şey olursa onun ayağına bakacağız

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Beyler karışmak gibi olmsın ama daha fazla genç almayın geçen seneki başarıyı mumla ararsınız , dumanınızı attırırlar
    Haklısın abi , önerebileceğin biri var mı?

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Benimde düşüncem de öyle , Villa'dan 10 milyona yakın maaş bütçesi açılacak , Arda'da 20 üstü bir fiyata gider gibi tahmin ediyorum , diğer gençleri de kiralarız kadroda yer açılır .
    Forvet için Barbosa biraz genç kalıyor yalnız daha tecrübeli birini alsak iyi olur sonuçta Costa'ya bir şey olursa onun ayağına bakacağız
    Mandzukic , Huntelaar , Eto'o , Fernando Torres olabilir

Nesil
    2012

önerim

Arkadaşlar Dosyayı aldım.Bugün veya yarın paylaşımlara başlıyacağım.Adrian ve Villa yı elden çıkartmaya çalışıcam.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Neeee Torres Mi Yararından Çok Zararı Dokunur..

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

önerim

Halil Hocanın Önerisine Yüzde Yüz Katılıyorum Yeşil Dev Bu Takımı Canavar Yapar...

Arkadaşlar size sormak istedim.Hangi transferlere yönelim bir fikriniz varsa söyleyin.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hasque32 View Post
    Arkadaşlar size sormak istedim.Hangi transferlere yönelim bir fikriniz varsa söyleyin.

Adrian'ı gönder , Villa'yı göndere biliyorsan gönder oradan iyi maaş bütçesi açılacak , takımda genç oyuncu var baya bazılarını kiralayabilirsin Ongenda vs gibi , forvet içinde Hulk'u soruştur ama 40 milyondan kapı açıyorlar bütçe yetmeyebilir , Wilfried Bony ' ye bir bak 17-20 arası bırakıyor olmaları lazım onu alabiliriz .

Arkadaşlar bende save açılmadı.sıra kimdeyse o devam etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Adrian ve Villa gönderilmeli yerlerine 2 tane sağlam forvet getirilmeli, kaleye ter stegen getirilmeliydi, shakiri alınıp sol kanada monte edilebilir,

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Shaqiri'ye bence gerek kalmamış,forvet transferini bitirdikten sonra bütçe kalırsa alabilirsiniz ancak,ŞL için oyuncu kaydetme noktasında fazla yabancı sayısı yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz,biraz dikkat etmenizi öneririm.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Adrian ve Villa gönderilmeli yerlerine 2 tane sağlam forvet getirilmeli, kaleye ter stegen getirilmeliydi, shakiri alınıp sol kanada monte edilebilir,
    Shakiri fikrine katılıyorum , Adrian ve Villa'yı da göndermeye çalışıyoruz zaten , Kale için Begovic iyi oldu bence Stegen için 40 milyon Euro istiyorlardı bir kaleciye o kadar para verilmez .

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri