Sayfa 848 / 896 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858 ... SonSon
25,411 ile 25,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kampl bizim için harika bir transfer olur, özellikle Meireles satılıp alınırsa tadından yenmez(zaten başka türlü olacağını zannetmiyorum). Veysel Sarı da alınırsa güzel olur, en azından Gökhan biraz dinlenir bu sene gerçekten eski formundan çok uzak. Ama asıl sorun yerli forvet, bence kesinlikle bir forvet almalıyız aşırı kaliteli olmasına gerek yok çalışkan olsun yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kampl bizim için harika bir transfer olur, özellikle Meireles satılıp alınırsa tadından yenmez(zaten başka türlü olacağını zannetmiyorum). Veysel Sarı da alınırsa güzel olur, en azından Gökhan biraz dinlenir bu sene gerçekten eski formundan çok uzak. Ama asıl sorun yerli forvet, bence kesinlikle bir forvet almalıyız aşırı kaliteli olmasına gerek yok çalışkan olsun yeter.
    Seneye bari Cenk , Ömer Toprak , Veysel yada Tarık'ı alırsak tadından yenmez bence .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
    Fenerbahçe, Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer planı olmadığını açıkladı.

Hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yerli piyasada alinacak forvet yok bence, altyapidan birini cikarirsak daha iyi olur sanki. artik su altyapidan da birilerini gorelim su takimda. hasret kaldik. her eksikte disariya yonelirsek nasil becericez bunu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cenk ile Gaziantepspor sözleşme imzalamadıysa sezon sonu takıma katılabilir aslında. Kontejyan sorunu varken Fenerbahçe için iyi bir yedek olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
    Fenerbahçe, Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer planı olmadığını açıkladı.

Hayırlı olsun.
    sene sonu sözlesmesi bitiyordu galiba sezon sonu icin anlasmis olabilirler.. ben sahsen veyseli o kadar yetenekli felan bulmuyorum düz bir sag bek ama gökhana yedek lazim adam yillardir sag beki kendi basina götürüyor

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yerli piyasada alinacak forvet yok bence, altyapidan birini cikarirsak daha iyi olur sanki. artik su altyapidan da birilerini gorelim su takimda. hasret kaldik. her eksikte disariya yonelirsek nasil becericez bunu.
    türkiyede alt yapidan dogru dürüst oyuncu yetismiyorki yetissede fenerbahce ne zaman alt yapidan cikardigi adamlari oynatmis? kendi oyuncusuna deger vermeyen bir kulübüz biz...
    bu arada kampl haberlerine gelirsek bence stochla ayni seviyede bir oyuncu stochun verdiginin fazlasini veremez.. hos stoch aslinda kötü oyuncu degil gayette iyi performans gösteriyordu sürekli oynadigi dönem... fakat elinde benzer bir oyuncu var kiraya yollamissin geri gelincede muhtemelen zararina satacaksin sonra 12 milyon euro verip ayni seviyede ayni tarz bir oyuncu alacaksin.. nasil bir transfer mantigidir cözemedim.
    Last edited by KanaKe : 26.Ocak.2014 at 13:48

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kampl ve stoch ne alaka, aramızdaki maçları izlemesem inanırdım da 2 tane 90 dakika izledik. Kampl bildiğin ortasaha, çok da beğenmiştim. keşke gelse, biz almazsak seneye kesin bundesligada bir takımda izleriz kendisini.

Altyapıdan oyuncu çıkarmadığımızı ben de biliyorum, benimkisi bir temenni. Yedek kulübesinde oturtmak için adam alacaksak hiç almayalım, altyapıya eğilelim isterim. Son zamanlarda altyapımızdaki oyuncular çok konuşuluyor, sanki artık zamanı geldi gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Kampl ve stoch ne alaka, aramızdaki maçları izlemesem inanırdım da 2 tane 90 dakika izledik. Kampl bildiğin ortasaha, çok da beğenmiştim. keşke gelse, biz almazsak seneye kesin bundesligada bir takımda izleriz kendisini.

Altyapıdan oyuncu çıkarmadığımızı ben de biliyorum, benimkisi bir temenni. Yedek kulübesinde oturtmak için adam alacaksak hiç almayalım, altyapıya eğilelim isterim. Son zamanlarda altyapımızdaki oyuncular çok konuşuluyor, sanki artık zamanı geldi gibi.
    ben yetenek olarak ikisini ayni yetenekte görüyorum.. kampl tabiki su an daha formda ve stoch tan daha iyi...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Kampl ve Stoch ayrı özellikleri olan futbolcular. Kampl Stoch'a göre çok daha komple bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles'i satalım da gerekirse kimseyi almayalım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yobo kesin olarak ayrılacak haftaiçinde. meireles'de westham ile anlaşırsa ayrılır, kampl gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kampl'ın istatistiklerine baktım da çok sağlam bir adam.

Tabii ligler arasında uçurum var bu net ama Meireles'in de Fenerbahçe'ye bir şey katmadığını düşündüğümüzde 1 asist dahi yapsa ekstra bir şeyler katmış olacaktır.

Uefa maçlarında bize karşı Mane, Kampl ve Alan çok gözen batanlardı hatta net hatırlıyorum kıl olmuştum bu Kampl'a.

Durmadan hakeme itiraz edip duruyordu baya bir lafımı yemişti o zamanlar. İnşallah gelir ne diyek?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kampl vs. falan yabancı orta saha ile uğraşacağımıza Salih Uçan'ı oynatalım. Avrupa yok seneye, puan farkı 10 olmuş, Meireles hala halı sahaya son anda çağrılmış göbekli abi havalarında, Alper sakat. Daha nasıl bir ortam oluşması gerekiyor en azından denenmesi için, merak ediyorum? Bu sezon çok az süre aldı. Aldıklarını da iyi kullanamadı belki ama Türk futbolunun gelecekteki en önemli isimlerinden birisi olacak denilen adam 20 yaşında, 10 dakika bile süre alsa seviniyoruz. Bizim genç yetenekten anladığımız nedir? ManU gibi bir takım bile 18 yaşındaki elemanı 11 başlatıyor sık sık. Biz daha mı büyüğüz de, oynatarak oyuncu yetiştirmek yerine piştiğiniz sandığımız oyuncuları transfer ediyoruz. Salih'te ısrar edilsin, Kampl denen palyaço saçlıyı 3'e 5'e katlar bana göre. Ama bunun yerine onca para saçıp, yabancı transfer edilecek. Salih'e tanınmayan kredinin kat be kat fazlası bunlara tanınacak. Hem yönetim, hem teknik heyet, hem de tribünler tarafndan.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kampl bana göre herhangi bir potansiyelli bir futbolcu değil. sezilerim kötü değil ise mane ile birlikte yüksek yıldız potansiyeli çiziyorlar salzburg'da. fırsatımız varken kaçırmamamız gerekiyor. meireles giderse tabi.

salih elimizde. kampl kaçabilir. önümüzde ki sezon elimizde diri orta saha kalmayacak. emre,meireles,cristian'ın düşüşte ve daha düşüşe geçeceğinde hemfikiriz sanırım.

ayrıca kampl kanatta da üst düzey oynayabiliyor. kuyt'ı da aynı şekilde düşünürsek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bırakın oyuncu almayı bana Baroni'yi gönderenin kırk yıl kölesi olurum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kampl ne abi mane (sowdan kuyttan daha yararlı olur) yi alsalar tamamda kampl filan bizim için yetersiz kalır hele birde 12 milyon istiyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben yönetimin transfer yapacağını düşünmüyorum. Bu kafayla şanslıysak zar zor şampiyon oluruz olursak da..hele dünkü maçı izledikten sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

roma, salih'e 10M€ teklif etmiş. yönetim devre arasında satacak oyuncumuz yok demiş. reddetmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salih i hem oynatmazlar hemde satmazlar kariyeri açısından çok iyi olabilirdi aslında tottinin takımında olmak duygusu bile çok güzel olur

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kampl'ı keşke alabilsek süper bi yetenek, zaten onu bu sene aldın aldın bi dahaki sene bırakmazlar bize falan. Kampl çok yetenekli ve bir o kadar potansiyelli adam amma ve lakin gönlümde yatan adam başkla. Renk veriyorum

Bu ligin açık ara en iyisi. Meyreleş + bir miktar baroni

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahce, Yobo'nun Norwich City'e kiralanmasi konusunda gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fenerbahce, Yobo'nun Norwich City'e kiralanmasi konusunda gorusmelere baslandigini borsaya bildirdi.
    Hay ağzına sağlık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Roma Salih için ısrarcıymış, şu çocuğu satsak ta burada heba olmasa. Ersun Yanal bencillik yapıp tutmasın şu çocuğu takımda. Bir de utanmadan yerli statüsü demiyorlar mı ona çıldırıyorum. Şimdi bu çocuk çıkıp 4-0 önde olduğumuz maçta bile Selçuk Şahin'i ve Mehmet Topuz'u benden önce oyuna soktun ben gitmek istiyorum dese ne diyeceksin Ersun Hoca(büyük ihtimalle de demiştir zaten).

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kulüp menfaatini değil de,birazcık oyuncunun geleceğini düşünsünler eğer bu haber doğruysa.Salih büyük ihtimal geliştiremeyecek kendisini burada,bırakın Roma'ya gitsin de,kurtarsın kendisini çocuk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mantıken bakarsak kulüp menfaati düşünülmek zorunda. Salih seneye daha çok şans bulacaktır, Meireles,Emre,Cristian'ın düşüşü nedeniyle. Alper ile önümüzde ki sezon orta sahanın önemli ismi olacak.

Bu yüzden 6 ay daha sabredilmesi istenmiş olabilir. Salih oynatılmak için alındı, oynayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bende Salih'in gitmesi taraftarıyım,çok yetenekli ve potansiyelli bir futbolcu,Türkiye'de kesinlike kalmamalı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Mantıken bakarsak kulüp menfaati düşünülmek zorunda. Salih seneye daha çok şans bulacaktır, Meireles,Emre,Cristian'ın düşüşü nedeniyle. Alper ile önümüzde ki sezon orta sahanın önemli ismi olacak.

Bu yüzden 6 ay daha sabredilmesi istenmiş olabilir. Salih oynatılmak için alındı, oynayacaktır.
    Maalesef seneye de oynatılmaz. Seneye Meireles satılır Kampl alınır ve Salih yine yedek olur. Kampl olmasa bile başka birisini alırız ve Salih'i yine yedek oturturuz. En kötü Meireles gitmez ve yine Salih'ten fazla oynar. Madem yedek oyuncu lazım gidip Ergün Teber'i falan alalım şu haliyle Salih'in herhangi bir orta sahadan farkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef seneye de oynatılmaz. Seneye Meireles satılır Kampl alınır ve Salih yine yedek olur. Kampl olmasa bile başka birisini alırız ve Salih'i yine yedek oturturuz. En kötü Meireles gitmez ve yine Salih'ten fazla oynar. Madem yedek oyuncu lazım gidip Ergün Teber'i falan alalım şu haliyle Salih'in herhangi bir orta sahadan farkı yok.
    bazen anlam veremiyorum taraftarın isteklerine.

yedek kulübesi de güçlü olmak zorunda. bunu istiyoruz, sonra da kulübede oturan oynamıyor diye isyan ediyoruz ergün teber'i istiyoruz. emin ol ergün gelse yedekten oyuna girecek adam yok diyeceksiniz. şahsına söylemiyorum yanlış anlama.

bir plan program çerçevesinde ilerliyordur olanlar eminim. meireles'e bir dünya para verildi katkı alınmaya çalışılıyor. ama yaşlanıyor tıpkı emre,cristian gibi. ki bana göre sezon sonu zaten ayrılacak meireles. salih,alper,cristian,emre,selçuk,topal,holmen rotasyonu olacak. burada da göze çarpan 3 oyuncu var salih,alper,topal.

kulübün mali yapısı ortada, büyük yıldızlar getirmemiz şu an için zor. kampl gelirse kanat oynar? problem göremiyorum. salih'i satmamak şu an için en doğru karar. oynamadan 10m€ eden bir futbolcu oynadığı zaman, ki kalitesi zaten belli 2-3 sene içinde daha yüksek fiyata satılabilir. gitmek isterse.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    kulübün mali yapısı ortada, büyük yıldızlar getirmemiz şu an için zor. kampl gelirse kanat oynar? problem göremiyorum. salih'i satmamak şu an için en doğru karar. oynamadan 10m€ eden bir futbolcu oynadığı zaman, ki kalitesi zaten belli 2-3 sene içinde daha yüksek fiyata satılabilir. gitmek isterse.
    Siz salih uçan ın 10 milyon euro ettiğine inanıyor musunuz bence çok ısmarlama haber gibi geldi piyasa değeri en fazla 3-4 eder euro2008in en iyi oyuncularında arda bile 10 milyon ediyordu salihin böyle bir başarısı yok potansiyeli de arda kadar değil bence çok zor hem u20de de parlamadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Salih'de potansiyel var ama daha bir şey kanıtlamadı 10 Milyon Euro haberine bende inanmıyorum ama ilgileniyor olabilirler.

Mesaj Yetkileri