Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Hasret bitti - Kastamonuspor (4.sezon)

1. Default

2014-2015 SEZONU

Transferlerimiz:

+

Hazirlik maclari:

Maclar:

Türkiye Kupasında turu geçip, ligde 2'de 2 yaparak sezona gayet iyi başlangıç yaptık. Ancak son 4 resmi maçımızdan mağlubiyetlerle ayrılarak maalesef ligde orta-sıralara kadar geriledik.

Puan Durumu:

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Başlangıç iyi ama sonradan gidişat kötü olmuş. Sana gönderdiğim taktiği bir dene istersen özellikle alt liglerde çok iyi işe yarıyor

3. Default

Genel değerlendirme: Sezonu bitirdik. Henüz yeni bir takım olduğumuz için takımın birbirine uyum sağlaması uzun süre aldı. Ligin ilk yarısında kötü bir performans gösterdik ikinci yarıda biraz toparladık ancak play-off için yeterli olmadı.

Puan Durumu:

Medya tahminine göre ligi 16. sırada bitireceğimiz öngörülüyordu ancak biz ilk 9 sıraya girerek bu anlamda bir başarı elde ettiğimiz söylenebilir. Ligin ilk yarısında ekstra puanlar kaybetmeseydik play-off oynabilirdik ama maalesef olmadı.

Bu arada alt yapı tesislerimizin projesi tamamlandı.

Yönetim antreman tesislerinimizin yükseltilmesi projesine başladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İlk yıl için çok kötü sayılmaz ancak üçüncü sezonda ligi şampiyon bitireceğini düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

5. Default

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İlk yıl için çok kötü sayılmaz ancak üçüncü sezonda ligi şampiyon bitireceğini düşünüyorum.
    yorum icin tesekkürler, inşallah çıkabiliriz.

6. Default

AMKSPOR ÖZEL HABER : HASRET BİTECEK!

Kastamonuspor Teknik Direktörü Erhan Öztürk AMKSPOR'a özel açıklamalar yaptı.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Tesisler falan iyi olmuş , bu sezonda çıkarsın belki PTT'ye .

8. Default

2015-2016 SEZONU

Transferler:
    Geçen sezon performansı ve potansiyeli iyi olan arkadaşlarımızın kontratlarınıi uzattık. Bunlara ek olarak bu oyuncuları kadromuza kattık. Katkı vereceklerini umuyoruz.

Hazirlik Kampi:
    Hazirlik kampinda Trabzon, Eskisehir, Besiktas, Samsun, Manisa gibi üst liglerde mücadele eden iyi takımlarla maçlar yaptık. Manisasapor ve Trabzon maçları hariç diğerlerinde başarılı maçlar çıkardığımızı söyleyebilirim. Sezon için umut verici maçlar oldu.

Haberler:
    Antreman tesislerimizden sonra altyapı tesislerimizide geliştirmeye başladık. Yönetimin taleplerimizi kabul etmesi sevindirici.

4.033 kişilik stadyumumuz için yaklaşık 400 adet kombine sattık. Önceki sezonlara göre kombine satışlarında artış var.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni sezonda başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hocam sezonu tamamladın mı? Puan tablosu koymadığın için anlayamadım çünkü.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başkanı nasıl bu kadar iyi iş yaptırtıyorsun

Ya bana hep cimri başkanlar geliyor ya da konuşmasını bilmiyorum adamla

13. Default

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yeni sezonda başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Hocam sezonu tamamladın mı? Puan tablosu koymadığın için anlayamadım çünkü.
    Bu 3. sezonum kardeşim. Önceki sezonların puan durumunu önceki mesajlarda görebilirsin.

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başkanı nasıl bu kadar iyi iş yaptırtıyorsun
    Kabul etmezlerse hemen medyaya sızdırıyorum kabul ediyorlar.

Quote Originally Posted by UfukTugayMurali View Post
    Ya bana hep cimri başkanlar geliyor ya da konuşmasını bilmiyorum adamla
    Medyaya sızdırmayı denemelisin.

14. Default

Ligin ilk yarısını bitirdim şimdi genel bir değerlendirme yapacağım. Öncelikle mücadele ettiğim kulvarlardan biriside Türkiye Kupası. Önce orada neler yaptık onun küçük analizi ile başlıyalım.

1.turda Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige bu sezon yükseltmiş Kayapınar Bld. ile eşleştik. Rahat bir oyunla ve net bir skorla 2-0 kazanmasını bildik.

Ikinci turda PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor rakibimiz oldu. Sürpriz peşinde olduğumuz maçı penaltılarla 15-14 kazanarak Türkiye Kupası'nda 3. tura yükseldik. Ilk yarida dengede giden bi oyun vardı. Bi tane şutumuzda direkten dönmüştü işler iyi gidiyordu ama rakibimiz duran topla beklemediğimiz bi anda golü bulunca devreye 1-0 yenik girdik. Soyunma odasında oyuncularıma şanssız olduğumuzu, ikinci yarıda gol bulup sürpriz yapabileceğimizi söyledim. Oyuncularda iyi tepki verdiler. Ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıdada dengede giden bi oyun vardı. 84. dakikada gelişen atakta Fethiyespo atağında Nizamettin topu kaptırınca Güney Aksu tek pasla santraforumuz Yahya Alpaslan'ı gördü, Yahya'da ceza-sahasında düzgün bi vuruşla topu ağlara yolladı ve maçın normal süresi böyle sona erdi. Uzatma devrelerinde takımların yorulması, kondisyonların düşmesiyle iki ekipde etkili olamadı ve maç penaltılara gitti. Büyük heyecana sahne olan penaltılarda kullandığımız 15 penaltının 15'inide gole çevirince tur kaçınılmaz oldu ve sürprizi gerçekleştirdik.

3. turda fena olmayan bi kura çektik ve PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'la eşleştik. Kastamonu Gazi stadyumunda maça çok iyi başladık henüz ilk 10 dakikada bi tane topumuz direkten dönmüş bi tanede karşı karşıya kaçırmıştık. Tam yine sürpriz yapıyormuyuz derken 25 ve 36'da Adanaspor'un arka arkaya golleri rüyamızı bitirmiş oldu.l

Ligde neler oldu bitti?

Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Yeni transferlerimiz takıma çokçabuk uyum sağladılar. Hem iç sahada hem dış sahada başarılı sonuçlar aldık. Sadece 3 mağlubiyetimiz var.

Ligde lideriz. 1 puanlık bi avantajımız var. Medya tarafından ligi 15. sırada bitireceğimiz öngörülüyordu ancak biz çok iyi çıkış göstererek liderlik koltuğuna oturduk. Ligin ikinci yarısında amacımız bu iyi grafiğimizi sürdürmek. Play-off'la uğraşmak istemiyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim.Şampiyonluk bekliyoruz

16. Default

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim.Şampiyonluk bekliyoruz
    Teşekkür ederim inşallah şampiyon olacağız play-off ile uğraşmak istemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bu sezon şampiyonluk alaiblirsin gibi gözüküyor. Rakibin çok yakın ama performansını sürdürürsen bi sıkıntı olmaz.

18. Default

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Bu sezon şampiyonluk alaiblirsin gibi gözüküyor. Rakibin çok yakın ama performansını sürdürürsen bi sıkıntı olmaz.
    inşallah daha ligin bitimine çok var.

18. HAFTA: KASTAMONUSPOR - GÜMÜŞHANESPOR
    Ikinci yarının ilk maçında şampiyonluk yolundaki en önemli rakibimizle Kastamonu Gazi'de karşılaştık. Baştan sona üstün oynadığımız maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak büyük avantaj elde ettik.

19. HAFTA: ÇANKIRISPOR - KASTAMONUSPOR
    Ligin en zor deplasmanından 3 puanla ayrılmasını bildik. Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz.

PUAN DURUMU:

gayet iyi gidiyoruz kastamonuyu TR nin en iyi takımı yapana kadar devam

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Hadi çıkart bizi üst lige

21. Default

Yeni baskanimiz Volkan Karapinar oldu. Eski baskan ne dersek kabul ediyordu inşallah Volkan başkanda iyidir.

Fenerbahce SK ile kardeş kulüp olduk.

Sezonu bitirdik. 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek Spor Toto 2. Lige yükseldik. En canımı sıkan olay ise takipçimiz Nazilli'ye evimizde 5-1 yenilmek oldu.

Puan tablosunda en yakın rakibimizin 10 puan önünde yer alarak bir üst lige yükseldik. Güzel bi sezon oldu. 49 yıllık hasret bitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe ile kardeş kulüp olman çok iyi hocam. Şampiyonlukta hayırlı uğurlu olsun.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri