1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben bıraksın, çeksin gitsin falan demedim ki Şemsi. Çalışma şartlarını bilerek geldi zaten, her şeye hazırlıklıydı, neyin ne olduğunu da biliyordu. O yüzden, ben bunları görerek sabredeceğimi de söylüyorum. O 1,5 sene bittiğinde bu işi yapamıyorsa biz istemesek bile kendisi bırakıp gider zaten. Bunu kendisi de söyledi. Ayrıca, yönetimin de rahat çalışma ortamı sağlamadığını görüyorum hepsinin farklı türden açıklamalarıyla ve her işe burunlarını sokmalarıyla. Bundan ötürü şu aşamada Önder Özenle ilgili düşüncem, yönetim ve başkan için düşündüklerim gibi olamaz kesinlikle. İstediği çalışma şartları oluşmadığı için, kafasındaki plan yürümediği için de böyle olabilir. Bunu zamanla anlarız. Şu da var; o pozisyona İbrahim Altınsay olayının üzerine Önder Özen de giderse zor adam getiririz. Sportif direktör diye bir şey olmaz bir daha.
    Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.
    Bu saatten sonra gelecek sportif direktör Sergen Yalçın, Metin Tekin tarzı isimler olur; yani yine evlatlarımıza sarılırız. Başkası da kabul etmez böyle bir görevi. Söylediğim gibi Önder Özen'i, kendisine verdiği süre dolana kadar desteklemeye devam edeceğim. 1,5 yıl bazı şeyleri anlamak açısından çok da kısa bir süre sayılmaz neticede. Sana göre bu süre yeterli olmayabilir tabii, saygı duyarım. Umarım, her şey özellikle bu yazdan itibaren çok daha güzel olur.

Mesaj Yetkileri