1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Abi bunu nerede konuştu Fatih Hoca ?
    Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde
    Ben biliyorum mu dedim hocam ?

Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.
    Dedim,yorum falan yapmadım öncelikle temenni de bulundum temenni de bulumamın nedeni de fiziğinden dolayı gelecek görmemdi.A2'de de düzenli olarak gol atıyor.Bu adamın adını hep duyuyoruz.Maçta oynatmadı falan diyorsunuz da Okan Derici'de maça çıktı A takımla,o da çok yetenekliydi ondan mı serbest bıraktık ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri