Sayfa 471 / 578 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
14,101 ile 14,130 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Özlemişiz.Direkler seni bekler Hamit
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sağ bek oynayabilecek oyuncularımız --> Eboue, Sabri, Hamit, Salih, Veysel
    Sol bek oynayabilecek oyuncularımız --> Telles, Balta, Sabri

Salih'in Hamit'in düşünüldüğü bölgeler farklı eyvallah da Telles'e güzel bi yedek lazım bana kalırsa. Şöyle alt yapıdan birini bulsak iyi olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Telles'in Sabri'den formayı almak için çalışması gerek bence. Yeni transfer diye hemen oynayacak hali yok ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Diiis iiis inkıradıbııııl
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Twitter'da paylaşmıştım burda da paylaşayım.

http://vamosgalatasaray.net/mp3/main.mp3 Bazen sadece özlersin

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.
    ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah ah şu takımda Arda olacaktı...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam
    İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Abi bunu nerede konuştu Fatih Hoca ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.

Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.

@Nedvedmania

Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Senden daha iyi bilen bir Mancini var, Mancini bilmesine rağmen en önemsiz maçlarda kadroya dahi almayıp o bölgelerde bolluk olmasına rağmen İbrahim Coşkun ve Emre Can Coşkun'u oynatıyorsa bence senin yorumların boş yorum olur o halde
    Ben biliyorum mu dedim hocam ?

Dedim,yorum falan yapmadım öncelikle temenni de bulundum temenni de bulumamın nedeni de fiziğinden dolayı gelecek görmemdi.A2'de de düzenli olarak gol atıyor.Bu adamın adını hep duyuyoruz.Maçta oynatmadı falan diyorsunuz da Okan Derici'de maça çıktı A takımla,o da çok yetenekliydi ondan mı serbest bıraktık ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Nedvedmania

akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım
    Bende diyorum ki bir görseydik ? Şimdi diyeceksiniz Mancini görmüştür.Tamam o beğenmemiştir belki kötüdür ama bende keşke görsek diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende diyorum ki bir görseydik ? Şimdi diyeceksiniz Mancini görmüştür.Tamam o beğenmemiştir belki kötüdür ama bende keşke görsek diyorum.
    Adama boş yorum falan diye çıkıştığın için ben de öyle bir yorum yaptım kardeşim sonuçta herkesin fikri kendine
    Bu arada gssözlükte Eden Hazard ile ilgili totemler çok güldürüyor beni

"bence sağ arka adalesi asla atmaz."

"sol diz iç yan bağları da oldukça sağlam duruyor. ilginç..."

"sözlük bak buraya yazıyorum bu adamın ayağı, bacağı, kolu, kafası asla kırılmaz..."

"çok güçlü bir futbolcu. asla sakatlanmaz. sezonda 100 maç bile oynar."

"ümit özat: hazard'ın sakatlanması mümkün değil sözlük, boşuna sinerji yaratmayın...

ahmet çakar: hazard sakatlansın bikini giyerim...

sergen yalçın: hazard kim sakatlanmak kim abi...

rıdvan dilmen: hazard sakatlansın, sokakta görsem selam vermem..."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Adama boş yorum falan diye çıkıştığın için ben de öyle bir yorum yaptım kardeşim sonuçta herkesin fikri kendine
    Tabi herkesin kendi fikri ama bir adamı izlemeden yetenek hakkında yorum yapmak fikir olmuyor pek,yorum da olmuyor,hiç bir şey olmuyor.Ben ondan boş yorum yazdım.Yoksa fikrini küçümsemek değildi amacım.Belki bir yerde denk gelmiştir şansına,izlemiştir,bilmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

@Nedvedmania

Basın toplantısında diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tabi herkesin kendi fikri ama bir adamı izlemeden yetenek hakkında yorum yapmak fikir olmuyor pek,yorum da olmuyor,hiç bir şey olmuyor.Ben ondan boş yorum yazdım.Yoksa fikrini küçümsemek değildi amacım.Belki bir yerde denk gelmiştir şansına,izlemiştir,bilmiyorum.
    içerden bilgi mi aldın naptın

http://www.galatasaray.org/futboltak...yuncu_1346.php

umarım bize ilk geldiği zamanlarda methedildiği kadar yetenekli ve gelişime açıktır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

içerden bilgi mi aldın naptın

http://www.galatasaray.org/futboltak...yuncu_1346.php

umarım bize ilk geldiği zamanlarda methedildiği kadar yetenekli ve gelişime açıktır
    Oooo Mancini reyiz,büyüksün başkan ! Çok mutluyum şu an

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

noldu a takimami alinmis ismail berk ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Öyle gözüküyor. Tokat maçında şans bulur umarım, diğer yeni transferler de aynı şekilde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yarım saat önce GSTV'de Harry Kewell klibi döndü

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tokat maçında ontivero, hajrovic, ismail ve umut gündogan şov bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu arada Tokat maçı ne zaman? O maçta yedek ağırlıklı bir kadro bekliyorum, özellikle yeni transferlerin ve gençlerin oynadığı bir kadroyla çıkmak lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tokat maçı tam 24 saat sonra

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

carsamba gunu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre Can Coşkun,İbrahim Coşkun ve İsmail Ünsal A Takım'dan çıkarılmış gözüküyor sitede.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

FM'de bu yıl oyuna yansıtılan Alperen Uysal acaba nasıl bir kaleci merak ediyorum. Oyunda sürekli Anadolu kulüplerine kiralanıyor ve profilide fena değil. Böyle maçlarda keşke oynatabilsekte gençlerin nasıl olduklarını görebilsek.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Berk Ünsal'da katılmış bugün ki antrenmana.Veysel Sarı ile Burdisso'da katıldı.

Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal

Ahey Ahey Ahey !!!! Berk İsmail Ünsal kadroda be oley be !

Mesaj Yetkileri