Özlemişiz.Direkler seni bekler Hamit![]()
Özlemişiz.Direkler seni bekler Hamit![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sağ bek oynayabilecek oyuncularımız --> Eboue, Sabri, Hamit, Salih, Veysel
Sol bek oynayabilecek oyuncularımız --> Telles, Balta, Sabri
Salih'in Hamit'in düşünüldüğü bölgeler farklı eyvallah da Telles'e güzel bi yedek lazım bana kalırsa. Şöyle alt yapıdan birini bulsak iyi olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Telles'in Sabri'den formayı almak için çalışması gerek bence. Yeni transfer diye hemen oynayacak hali yok ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.
Screw you guys, I'm goin' home
Diiis iiis inkıradıbııııl
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Twitter'da paylaşmıştım burda da paylaşayım.
http://vamosgalatasaray.net/mp3/main.mp3 Bazen sadece özlersin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben hiç sanmıyorum hiç bi kampa katılmadı şuana kadar bi ilk geldiği zaman berk yıldız la birlikte a takımda bulunmuştu sanırım çok kısa bi dönem o kadar bi yeteneği olsa kamplarda olmasada en azından geçtiğimiz yazdaki u20 dünya kupasında oynayabilirdi ama kadroya bile çağırılmamıştı yanlış hatırlamıyosam
Ah ah şu takımda Arda olacaktı...
İsmail Ünsal zaman zaman antrenmanlara çıkıyor.Dünya Kupası'nda değildi çünkü o dönem Akdeniz Oyunları vardı,o kadro u19'du ve 18 yaşındaydı İsmail ve 2. oldu o kadro.
Ayrıca iyi veya kötü hiç izlemediğin bir oyuncu için yeteneğinden bahsetmek boş yorum olur.Ben fiziğine dayanarak gelecek var dedim.Çünkü bu yaşta o fizik çok oyuncu da yok Türkiye'de.
@Nedvedmania
Abi bunu nerede konuştu Fatih Hoca ?
Ben biliyorum mu dedim hocam ?
Dedim,yorum falan yapmadım öncelikle temenni de bulundum temenni de bulumamın nedeni de fiziğinden dolayı gelecek görmemdi.A2'de de düzenli olarak gol atıyor.Bu adamın adını hep duyuyoruz.Maçta oynatmadı falan diyorsunuz da Okan Derici'de maça çıktı A takımla,o da çok yetenekliydi ondan mı serbest bıraktık ?Tokatspor maçında Drogba ile beraber(Tokatspor ricada bulunmuş Drogba'da gelsin diye kulübün kıracağını düşünmüyorum) İsmail Ünsal oynasa keşke forvette,onda büyük gelecek var bence.A2'de tutmak yerine bu yıl kiralasaydık keşke.
akdeniz oyunları dünya kupasından daha mı önemli yani ? bu arkadaş 94lü katılabilceği son u20 dünya kupasıydı o , ki u20 nin yarısı 93 lü yarısı 94 lüydü bide dediğim gibi hiç kampa çağırıldığını hatırlamıyorum izlemediğimi de söylemedim zaten de izleyenler şans vermiyosa bu oyuncu iyi değildir diyorum aynısını mertan ve anıl da demiştim bu adam 20 yaşına gelmiş ilk defa oynuyo diye malesef yanılmadım
Adama boş yorum falan diye çıkıştığın için ben de öyle bir yorum yaptım kardeşim sonuçta herkesin fikri kendine
Bu arada gssözlükte Eden Hazard ile ilgili totemler çok güldürüyor beni
"bence sağ arka adalesi asla atmaz."
"sol diz iç yan bağları da oldukça sağlam duruyor. ilginç..."
"sözlük bak buraya yazıyorum bu adamın ayağı, bacağı, kolu, kafası asla kırılmaz..."
"çok güçlü bir futbolcu. asla sakatlanmaz. sezonda 100 maç bile oynar."
"ümit özat: hazard'ın sakatlanması mümkün değil sözlük, boşuna sinerji yaratmayın...
ahmet çakar: hazard sakatlansın bikini giyerim...
sergen yalçın: hazard kim sakatlanmak kim abi...
rıdvan dilmen: hazard sakatlansın, sokakta görsem selam vermem..."
![]()
içerden bilgi mi aldın naptın
http://www.galatasaray.org/futboltak...yuncu_1346.php
umarım bize ilk geldiği zamanlarda methedildiği kadar yetenekli ve gelişime açıktır
noldu a takimami alinmis ismail berk ?
Öyle gözüküyor. Tokat maçında şans bulur umarım, diğer yeni transferler de aynı şekilde.
Yarım saat önce GSTV'de Harry Kewell klibi döndü![]()
tokat maçında ontivero, hajrovic, ismail ve umut gündogan şov bekliyorum![]()
Bu arada Tokat maçı ne zaman? O maçta yedek ağırlıklı bir kadro bekliyorum, özellikle yeni transferlerin ve gençlerin oynadığı bir kadroyla çıkmak lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tokat maçı tam 24 saat sonra![]()
carsamba gunu
Emre Can Coşkun,İbrahim Coşkun ve İsmail Ünsal A Takım'dan çıkarılmış gözüküyor sitede.
FM'de bu yıl oyuna yansıtılan Alperen Uysal acaba nasıl bir kaleci merak ediyorum. Oyunda sürekli Anadolu kulüplerine kiralanıyor ve profilide fena değil. Böyle maçlarda keşke oynatabilsekte gençlerin nasıl olduklarını görebilsek.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Berk Ünsal'da katılmış bugün ki antrenmana.Veysel Sarı ile Burdisso'da katıldı.
Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal
Ahey Ahey Ahey !!!! Berk İsmail Ünsal kadroda be oley be !![]()