Bir önceki mesajımda belirttiğim üzere hiç haz etmediğim bir olayla karşılaştım. Maçın birinde dakikalar 87 yi gösterirken 3-2 öndeyken(ROPS maçı) taktik ekranına geçerken kitlenip kaldı ve ekran öylece dondu win+d bile yapılamıyordu ctrl+del ile windows ekranına geçip ordan görev yöneticisi ve akabinde fm sonlandırdık. Son kaydı 2-3 hafta önce almışız geri dönmek zorunda kaldık. Neyse oyuna girdik girmesine ama kaç defa girdiysem hatta bikaç kez restart bile çektim pcye ama maça girmez santra yapılıyor önemli yada kapsamlı hepsini denedim diğer pozisyona geçerken yine dondu dakika 1-2 farketmiyordu satradan sonra pozisyon değişiminde baktık olacak gibi değil. Zaten oynamış maçları oynamak pek sevmediğim bi durum son oynayacağım haftaya kadar asistana verdim. asistana verdiğim maçlar kırmızı dörtgen içine alınmıştır. Hatta Rops maçında arıza vermişti ben sonraki haftayı da asistana verdim.
İlves maçını tüm maç izledim evet tüm maç diğer türlü anlattığım gibi donuyordu (: Taktik ekranına bile girmedim zira acaba yine donarmı diyerek oyuncu dahi değştirmedik. Devre arası ve maç sonu konustuk hemen kaydettik oyunu. Şuan yine lig maçıdnayım ama kapsamlı gneiş öenmli tktik ekranı sorun çözülmüşe benziyor şükür eski haline döndü.
(Ram inanılamz yükseliyor acaba savede sorun mu var diye korkmuştum ama yine ram yükseliyor azalıyor oyundaki gidişata göre normale döndü yani şükür. Bu açıklamayı yaptım çünkü neyse onu paylaşırım. İçimdeki huzursuzluğu atmış oldum böylece gizli saklı kalmadı zerre art nyetim olmadı olmaz da. Olsa bunu paylaşmam zaten herneyse içimde kalmasın diyerek bu satırları yazdım. )