Maç çok iyi şampiyonluk bekliyoruz![]()
Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
Maç çok iyi şampiyonluk bekliyoruz![]()
ve geldik malum hüprize
FİNLANDİYA KUPASINDA YARI FİNALDEYİZ![]()
4.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
5.Tur
6.Tur
7.Tur
Çeyrek Final
İnşallah kupayı alırız, takım için mükemmel olur![]()
Bu çok iyi olduKupayı kazanırsak süper olur.
Çeyrek Final Hikayesi
Geçen yılki gibi 7.tura kadar yükseldik ite kaka lakin çeyrek finale yükselmek için önümüzde büyük bir engel vardı. Yine premier lig ekibi çekmiştik ve rakip dişli TPS idi. Maç öncesi her zamanki gibi motive etmeye çalıştım takımı hatta motive etmekle kalmayıp gazladım da. Maç günü gelip çatmıştı 11ler belirlenmiş sahaya inmiştik. Evimizde oynuyorduk ve rakip premier lig ekibiydi onların oynamasına izin verirsek etkili ayakları ile bizi cezalandırabilirlerdi ve geri dönüşümüz oldukça zor olurdu. Amacımız öncelikle rakibi kilitlemekti. Her zamanki gibi kontra taktiğimiz ile sahaya çıktık kanatlarımızın işlevi çok önemliydi. Buraya kadar herşey normaldi rakibimizde bunu tahmin ediyordu elbette zira lig maçlarımızda da aynı formasyonu kullanıyorduk ama akıl etmedikleri birşey vardı. PRES ! rakibi maç başlar başlamaz öyle ısırmaya başladık ki aynı anda bir adama 2-3 oyuncu ile basıyorduk öyleki rakip kaleci bekler stoperler dahi adım atamıyordu. Plan tutmuş daha 10 dakikada 2 gol birden bulmuştuk. kapanmak olmazdı aynı düzen devam ettik çok geçmeden fark 3 oldu. Ben 3. golün sevincini yaşarken telefonum çalıyordu. Arayan Ünsal Karazdı. İddaa bayinde skoru görür görmez yapışmış telefona. Daha merhaba demeden selam vermeden bu maçta para kokusu alıyorum Diazcım diyordu. İma ettiği şeyi anlamaya çalışırken taraftarlarımız bir kez daha GOL diye ayaklanıyordu. Stad inlerken telefondan da Ünsal oha yuh çekmeye başlamıştı 20 dakikada premier lig ekibine resmen tecavüz etmiştik. Ünsal bir taraftan imalarda bulunmaya devam ederken diğer yandan muhabbetmizi ediyorduk. Ünsal bu her zman yaptığı şeylerdi ama işin garip tarafı Ünsalın dediklerini düşünüyordum da adam haklıydı bu işte para kokusu vardı. Sezon içinde prim pompası yapmıştık takıma cidden haklıydı bu sefer adam. Geçtiğimiz sezon elimizde pek para olmadığından takımı yüksel prim ile ödüllendiremiyorduk hatta cebimize birz para girsin diyerek düşük prim vermştk. Bu sezon kasamızda 30 bin kadar para vardı normal prim yerine yüksek verdik 1 oyuncu alacağıma takıma dağıtalım dedik. Takım bu primle beraber canavara dönüşmüştü
Bilemiyorum rakip geçen yılın premier lig şampiyonu FC İnter yani İnter Turku (: Finale çıkabilirsek şayet diğer yarı finalist geçen yıl elendiğimiz Kops ile Helsinki arasında Kops geçen yılın kupa şampiyonu Helsinki ise Finlandiya'nın en itibarlı takımı bu sezon şampiyonluğa oynuyorlar biz elersek ve finale hjk çıkarsa şaka maka derken avrupaya gidebilirz ama şimdilik hayal tabi ilk hedef ligden çıkmak (:
Böyle bir form tutulacağı hazırlık maçlarından belliydi zaten. Müthiş gidiyor. Devamını dört gözle bekliyorum![]()
ikinci 9 maçlık periyotta namğlup ünvanımızı ilves deplasmanında bırakırken geçen sene başıdna denediğimiz ve kafamdaki taktik olan hücum futboluna geçişte takım biraz sırıttı. Alışma sürecindeyiz ancak vazgeçmek istemiyoruz taktiğimizden geçen sene hiç tutmamıştı ama bu sene kontra taktiği ile gol yemezken hücumda çoğaıp ceza sahasında stenilen pozisyonları bulamıyorduk hücum taktiğimiz ile forvet hattını çiftleyip daha bol pozisyonlara girmeyi hedefledik nitekim bu ani değişim biraz bocalamaya sebep oldu. Son haftalarda biraz formdan düşsek de bu sene çıkacağız inş
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
Sol bekimiz sakatlanınca o mevkide epey bocaladık zaten son haftalardaki bariz düşüşte belli ediyor kendini kanatsız 2 ofans bekle onuyruz bek olmayınca direk saha sonuçlarına yansıdı bzde transfer döneminde sol beke kontrat dışı bir oyuncu aldık. Birde genç bir ofansif orta shayı kadromuza kattık inş gelişip katkı sağlayacaktır
Spoiler: Jurvainen
Spoiler: Kokkonen
ikinci periyodda son 4 maç biraz tehlikeli olmuş. Taktiğini umarım oturtursun. Eğer adapte olamazlarsa sıkıntı büyüyebilir...
Gidisat harika, beklenildiginden daha iyi performans gostermis takim. Bu sezon cikarsak super olur![]()
Ligin tozunu attırmışız valla çok iyi gidiyoruz , son maçlarda biraz dengesizlik olmuş ama bu takımda iş var ya![]()
Ya herşey normalde oyun delirdi donup duruyor kafayı yiyecem bir bela musallat oldu başımıza giriyorum maçı bitiremiyorum bi ara 87.dakikada donan oyunum ondan sorna daha ilk dakikalarda donmaya başladı bi garip bişiler oldu onunla uğraşmak durumundayım şuan :F
Bir önceki mesajımda belirttiğim üzere hiç haz etmediğim bir olayla karşılaştım. Maçın birinde dakikalar 87 yi gösterirken 3-2 öndeyken(ROPS maçı) taktik ekranına geçerken kitlenip kaldı ve ekran öylece dondu win+d bile yapılamıyordu ctrl+del ile windows ekranına geçip ordan görev yöneticisi ve akabinde fm sonlandırdık. Son kaydı 2-3 hafta önce almışız geri dönmek zorunda kaldık. Neyse oyuna girdik girmesine ama kaç defa girdiysem hatta bikaç kez restart bile çektim pcye ama maça girmez santra yapılıyor önemli yada kapsamlı hepsini denedim diğer pozisyona geçerken yine dondu dakika 1-2 farketmiyordu satradan sonra pozisyon değişiminde baktık olacak gibi değil. Zaten oynamış maçları oynamak pek sevmediğim bi durum son oynayacağım haftaya kadar asistana verdim. asistana verdiğim maçlar kırmızı dörtgen içine alınmıştır. Hatta Rops maçında arıza vermişti ben sonraki haftayı da asistana verdim.
İlves maçını tüm maç izledim evet tüm maç diğer türlü anlattığım gibi donuyordu (: Taktik ekranına bile girmedim zira acaba yine donarmı diyerek oyuncu dahi değştirmedik. Devre arası ve maç sonu konustuk hemen kaydettik oyunu. Şuan yine lig maçıdnayım ama kapsamlı gneiş öenmli tktik ekranı sorun çözülmüşe benziyor şükür eski haline döndü.
(Ram inanılamz yükseliyor acaba savede sorun mu var diye korkmuştum ama yine ram yükseliyor azalıyor oyundaki gidişata göre normale döndü yani şükür. Bu açıklamayı yaptım çünkü neyse onu paylaşırım. İçimdeki huzursuzluğu atmış oldum böylece gizli saklı kalmadı zerre art nyetim olmadı olmaz da. Olsa bunu paylaşmam zaten herneyse içimde kalmasın diyerek bu satırları yazdım. )
Sorun halloldu galiba![]()
Puan sıralamasında ne durumdayız ?
Çok şükür halloldu gibi. unutmuşum puan durumunu ilves maçıdnan önce almışım
Spoiler: Kalan Maçlarımız
Spoiler: İlves Kalan Maçlar
İlves harika ötesi bir form tutmuştu. 2. Rops ile aramda 8 puan fark varken ligin ikincisi değişmiş ve fark 1e kadar düşmüştü. İlvesin inanılmaz formu beni endişelendirmior değildi. Ama kalan maçları kıyaslayınca rakibin işi daha zordu. Tüm korkularımıza rağmen evimizde ilvesi perişan ettik
Problemin çözüldüğüne sevindim.Şampiyonluk bekliyoruz![]()
Beyler dediğim gibi basmış parayı almış maçları![]()
İyi gidiyoruz![]()
Bitime 6 maç kala 4 puan öndeyiz , bu avantajı iyi değerlendirmek gerek yine 1 sene kaybetmeyelim de![]()
Az kaldı az, olacak İnşallah![]()
Yanlız takımın çok orjinall ismi varya 10 numare![]()
Bu yıl çıkacağız inşallah.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bundan sonra vermeyiz herhalde sampiyonlugu. Ilves Rops macinda puan kaybedebilir zaten![]()
2 maçımızı oynadık berabere kaldık birazdan paylaşırım ama esas mesele birazdan tarihi bir maça çıkacağız (:
3 maç kalmıştı ula şuan tek maç kaldı ama
Biliyon takım seçme kriterlerimi![]()
Taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor !![]()
Ligde 2 beraberliğin ardından tarihi bir maça giriyorum birazdan. Pek kismenin dikkatini çekmese de finlandiya kupasında finaldeyiz. Yani bu şu demek seneye Avrupa kupalarında oynayabilriz. rakip helsinki şuan premier ligde 2. sırada umarım şampiyon olurlar. Onların şampiyon olması demek ne anlama geliyor hepimizce malum. herşeyden öte elbette kazanmak isteriz ama kalite farkıda ortada herneyse maç öncesi biraz birbirimize girdik rakip hocayla
Finale kadar gitmişken almak lazım kupayı![]()
ve 11ler belli oldu
Rakipten KORKMUYORUZ !!