Quote Originally Posted by Flammable View Post
Sanki aynı sezonları oynuyor gibiyiz

Özellikle şu ilk 10 maç iyi gitme,sonrasında duraklama dönemi ve devre arasından az önce ve sonrasında çöküş (fetret devri ) birebir aynı .Büyük takım küçük takım farkı olmaksızın hem de.
Dedim acaba benim oyun stilimde mi bir sorun var ama bir ton değişik kombinasyon denedim sırf şu durumu test etmek için ama genel senaryo hep aynı.
Zaten bu kadar birbirini tanımayan insanın da durumu aynı şekilde özetlemesinden açıkça belli oluyor.

Özellikle bu çöküş dönemindeki maç öncesi takım konuşmaları tam bir eziyet oluyor.Oyuncular "liseli ergenler" haline geliyor.
Sakin yaklaşıyorsun;kimse sallamıyor
Arzulu konuşuyorsun;strese giriyorlar (favori olduğunuz maçlarda bile)
Kızıyorsun;tamamen kopup demotıive oluyorlar.

Bir takım kötüyse 10-12 maç arka arkaya süper gitmez ki...

E arkadaş ne yapayım ben şimdi..?
Sebepsiz yere çöküşü sen yaratıyorsun ,biz de toparlamaya kastırıyoruz...

İlla bir zorlanma durumu(challenge) yaratacaksan ;hakem hataları yap,sakatlık yap,finansal problem yarat,oyuncular para alamıyor de vb bir sürü gerçek hayatta olabilen şeyler var,bunları çıkar karşıma.
Hepsini geçtim ,takımın oyunu,maçı oynayış şekli bir anda bu kadar darmadağın olmasın.En azından rakip de iyi oynadı ondan kazandı ya da şanssız goller yedik kaybettik diyebilelim.
3 gün içinde 3.Lig B kategorisine dönmesin takım...

Maç motorun zaten saçmalıklar silsilesi,oyun çıktıktan anca 4-5 ay sonra "biraz oynanabilir" hale getiriyorsun bari oyunun akışı düzgün olsun.

Ben bunları Sigames forumlarında çok yazdım ama aldığım reaksiyonları rahatlıkla tahmin edebilirsiniz...
Bu da bu oyunu bu sene son kez pre-order ile alııyor olma nedenim oldu zaten.
Zaten en büyük problem bu kadar üye aynı sorundan dert yanıyor. Bir gün oyunda başkan istifa etsin bunu eklemek bu kadar mı zor? Yok abi. Bu arada rakip teknik drektörlerin hiçbiri oyunda istifa etmiyor sadece başka kulüp bulup gidiyor.

En güzel örnek şampiyonluk yarışında olduğun rakibin puan kaybedince sende kaybediyorsun hiç 30. haftalarda rakip kaybedip benim kazandığım maç olmadı. Oyun adeta dalga geçiyor.

En sonunda editöre gireceğim bütün oyuncuların PA ve CA değerlerini 200 yapacağım milyar dolarlık kasa yapacağım bakalım o kulüp bunları yaşayacak mı? Herkes aynı hikayeyi anlatıyor. Bu kadar oyuncuya aynı senaryoyu yaşatmak kadar ağır bir hakaret yok.

Bunun tek sebebi bu firmanın rakibi olmaması PES ile FİFA nasıl rakipler durmadan geliştiriyorlar kendilerini burada bu durum yok tekel olunca bu elde hiç ilgilenmiyorlar.