• Burdisso'yu çok beğendim. Havadan inanılmaz etkili. Hamleleri başarılı. İyi pozisyon alıyor ve sağını solunu sürekli kolaçan ediyor. Çizgiyi bozmuyor. Defansı toparladı bildiğin bugün.
  • Salih çok kötüydü. Teknik olarak çok zayıf ki kendisi de bunları kabul ediyor. Hücumları baltalayan isim oluyor genelde ister istemez. Fakat iyi niyetli ve çalışkan bir çocuk. Çalışıp eksiklerini kapatacaktır. Enerjisi ve fiziği nedeniyle oynatıyor Mancini genel olarak zira 3-5-2'nin bekleri gidip gelen ve yorulmayan adamlar olmalı ama stoper olarak oynarsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum ben.
  • Veysel Sarı sağ beke geçtikten sonra çok etkili oldu. Salih'i kesebilir bu konuda rotasyonda. Maça ön libero olarak başladı ve ilk pas istasyonu oldu takımın basit ve net paslarla takımı rahatlattı. Sağa geçtikten sonra dinamizmi de kullandı, tempolu bir oyun oynadı sağda. İyiydi.
  • Alex Telles'i de baya beğendim. Çok kaliteli ortalar açıyor. Bindirmeleri fazlasıyla etkili oluyor. Savunmada da doğru kademelere giriyor. Geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.
  • Lucas'ın kumaşı baya kaliteli. Çok teknik, dribbling'i iyi, ufak cüssesine rağmen kuvvetli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu. Kendini geliştirirse büyük liglerde büyük takımlarda oynaması muhtemel. Oyun içinde kaybolmuyor kendi tarzındaki oyuncular gibi. Kondüsyon sorunları var gibi geldi ayrıca bana.
  • Emre Çolak git gide iki yönlü bir oyuncuya dönüşüyor. Geriye gelip oyun kuruyor, oyunu yönlendiriyor ve her geçen gün bunları daha da iyi yapıyor. Çevikliği en büyük artısı. Tabii yanlış tercihlerini azaltması lazım.
  • Yekta yine iyiydi. Çalışıyor, koşuyor, basıyor, doğru yerde pres yapıyor, doğru pasları yapıyor, hücumu çok güzel yönlendiriyor. İkinci yarı oyundan düştü ama biraz.
  • Berk İsmail karşı karşıya bir pozisyon buldu, savunmayı pres ile rahatsız etti ve de Umut'un direkten dönen topunda ceza sahasında topu yumuşatıp Umut'a bıraktı. Geriye gelip top bile aldı zaman zaman. İstekli ve bunu yaparken ki başarılı oyunu benim dikkatimi çekti.
  • Koray Günter de tam bir Dortmund'lu gibi oynadı. Takım arkadaşlarını yerleştirmeye çalışması bana Nuri'yi anımsattı nedense. İki ayağını da kullanabiliyor ve tekniği, dribbling'i iyi. Kanattan kanata bir top attı ki Umut'un pozisyonunu yarattı yanılmıyorsam. İleri çıkışları başarılıydı 3'lü savunmanın solunda ya da sağında iyi bir alternatif.
  • Hajrovic ise tam bir görev adamı. Sağ kanatta çok iyi savunma yardımları götürdü geriye. Savunma arkasına çok güzel koşular yaptı. Oyunu rahatlatan basit fakat dikine paslar da attı. Oldukça beğendim. Attığı golde de son vuruşu oldukça kaliteliydi.