1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Yahu şu olayi bile Fenerbahçe'yi korudular diye yorumladin ya helal olsun
    Korumadılar diyorsan, açıkla. 4 defa aldığınız ihlal nereye gitti bundan başlayabilirsin mesela.

Talimat değişmese 120 saniye küfür ettiğiniz ilk maç sahanız kapanacak ve her tekrar ettiğinde bu devam edecekti. Bu şekilde avantaj sağlamanız komik değil. İşinize geldi mi adalet demesini bilirsiniz ama, esas komik olan bu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Korumadılar diyorsan, açıkla. 4 defa aldığınız ihlal nereye gitti bundan başlayabilirsin mesela.

Talimat değişmese 120 saniye küfür ettiğiniz ilk maç sahanız kapanacak ve her tekrar ettiğinde bu devam edecekti. Bu şekilde avantaj sağlamanız komik değil. İşinize geldi mi adalet demesini bilirsiniz ama, esas komik olan bu.
    120 saniye küfür edilen bir maçta cezamızı çekerdik. Bu maçta küfür mü oldu ? Olduysa bile ( tv ye yansımadı ) denilene göre 5-10 saniyelik ufak bir grup bağırmış ve hemen bastırılmış. Nerede 120 saniye nere 10 saniye ? Hükümete olan tepkilerden gelen saçma bi cezaydı ve kaldırıldı. Yönetim zaten açıklama yaptı küfür etmeyin yalnız bırakmayın takımı diye. Sen ana avratı geçtim maçı izlerken bi küfür duydun mu süresini de geçtim. Olurda küfür edilir zaten ceza alınır silinen giden bişey yok yani. Daha geçen haftaya kadar hükümete karardan dolayı saydıranlar 1 hafta puan farkı azalınca gözü kör olmuş futbola dönmüş neyse
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

120 saniye küfür edilen bir maçta cezamızı çekerdik. Bu maçta küfür mü oldu ? Olduysa bile ( tv ye yansımadı ) denilene göre 5-10 saniyelik ufak bir grup bağırmış ve hemen bastırılmış. Nerede 120 saniye nere 10 saniye ? Hükümete olan tepkilerden gelen saçma bi cezaydı ve kaldırıldı. Yönetim zaten açıklama yaptı küfür etmeyin yalnız bırakmayın takımı diye. Sen ana avratı geçtim maçı izlerken bi küfür duydun mu süresini de geçtim. Olurda küfür edilir zaten ceza alınır silinen giden bişey yok yani. Daha geçen haftaya kadar hükümete karardan dolayı saydıranlar 1 hafta puan farkı azalınca gözü kör olmuş futbola dönmüş neyse
    Oldu küfür duydum ben, hepiniz kötü kadın çocuğusunuz diye bağrıldı. Ayrıca işine gelmediğinden olsa gerek benim yazdığıma değil, uydurmak istediğin kılıfa göre cevap yazıyorsun. Eski talimat olsa ben Fenerbahçe bu maçta ceza alırdı mı dedim? Hükümet falan geç bunları o yüzden. Ana konu başka. Silinen 4 tane cillop gibi uyarınız var. Yani işin kolayına kaçıp bu maçlık değil, büyük resme bakarak konuşuyorum.

Belli ki ben net yazamadım veya sen gözü kör olmuş derken aynaya bakıyordun o ara, talimat değişmese ettiğin her 120 saniye için, 5. maçta 1 maç, 6. maçta 1 maç, 7 ve sonrasında iki maç sahan kapanacaktı. Bu sezon 4 defa bu eylemden ceza almış bir takım için risk oranı yüksekti haliyle. Şimdi evet en ufak küfüre bile ceza gelecek ama, kapanma için 4 maç gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca biz hep buradayız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Oldu küfür duydum ben, hepiniz kötü kadın çocuğusunuz diye bağrıldı. Ayrıca işine gelmediğinden olsa gerek benim yazdığıma değil, uydurmak istediğin kılıfa göre cevap yazıyorsun. Eski talimat olsa ben Fenerbahçe bu maçta ceza alırdı mı dedim? Hükümet falan geç bunları o yüzden. Ana konu başka. Silinen 4 tane cillop gibi uyarınız var. Yani işin kolayına kaçıp bu maçlık değil, büyük resme bakarak konuşuyorum.

Belli ki ben net yazamadım veya sen gözü kör olmuş derken aynaya bakıyordun o ara, talimat değişmese ettiğin her 120 saniye için, 5. maçta 1 maç, 6. maçta 1 maç, 7 ve sonrasında iki maç sahan kapanacaktı. Bu sezon 4 defa bu eylemden ceza almış bir takım için risk oranı yüksekti haliyle. Şimdi evet en ufak küfüre bile ceza gelecek ama, kapanma için 3 maç gerekiyor. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca biz hep buradayız.
    Bi tek sen duymuşsun o zaman. İşime gelmeme durumu yok ortada bu ceza yanlış değil miydi ? Yanlıştı ve kaldırıldı.Hükümet falan geç diyorsunda olayın ana sebebi o bunu sende biliyorsun. Yahu yönetim uyarılarını yapmış, takım zaten farkla önde, her şey iyi gidiyor. Statta kötü söz çıkıyorsa o da hükümete o da kısa bi süre çıkıyor. Niye devamlılığı olan küfür etsin taraftar. Madem risk oranı yüksekti 120 saniyeye gerek kalmadan ilk küfüre ceza alır saha da kapanır merak etme. Eğer ortada değişen bir kural varsa mantıken yeni cezalar o kurala göre sıfırdan sayılmalı. Ben cezayı devamlı küfürden almışım şimdi ağzımdan kaçsa anlık ceza alıcam demek niye eskisinin üstüne sayılsın bu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bi tek sen duymuşsun o zaman. İşime gelmeme durumu yok ortada bu ceza yanlış değil miydi ? Yanlıştı ve kaldırıldı.Hükümet falan geç diyorsunda olayın ana sebebi o bunu sende biliyorsun. Yahu yönetim uyarılarını yapmış, takım zaten farkla önde, her şey iyi gidiyor. Statta kötü söz çıkıyorsa o da hükümete o da kısa bi süre çıkıyor. Niye devamlılığı olan küfür etsin taraftar. Madem risk oranı yüksekti 120 saniyeye gerek kalmadan ilk küfüre ceza alır saha da kapanır merak etme. Eğer ortada değişen bir kural varsa mantıken yeni cezalar o kurala göre sıfırdan sayılmalı. Ben cezayı devamlı küfürden almışım şimdi ağzımdan kaçsa anlık ceza alıcam demek niye eskisinin üstüne sayılsın bu.
    Diyelim ki ben yanlış duydum, duyduğumu yanlış algıladım. Hükümet olayından ceza verildi tamam. Her türlü yanlıştı yani, eyvallah.

Senin takımın zaten sene başından beri önde gidiyor, herşey hep iyi yani. 120 saniye sürdüğü için alınan 4 uyarının sebebi de mi hükümet aleyhinde atılan sloganlardı?

Ayrıca ilk küfüre ceza alır saha da kapanır diyorsun ama, anlamadığın nokta bu. Artık 3 hakkınız daha var kapama için. Haksızlığı yaratan bu. Mantıken bu kuralın değişmemesi lazım, değişecekse de sezon sonu değişmesi lazım. Yoksa ortaya bu çarpıklık çıkıyor, iki türlü haksızlık yani. Eğer sıfırlanmamış olsa size haksızlık olacaktı, bu şekilde de ceza almamış takımlara haksızlık yapılmış oluyor.

Edit: Yanlış anladığın noktalardan biri de, tahkim küfür yok demedi. Küfür var ama sıfırlıyorum dedi. Yani şu durumda size aynı zamanda haksızlık da yapılmış oluyor, edilmedi dediğiniz küfürden ilk uyarıyı aldınız.

Mesaj Yetkileri