Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer hangi yıl aralığında hangi ülkede son bulur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • 2030-35 arası İtalya'da bir yerde

2 6.67%
  • 2035-40 arası Türkiye'de bir yerde

14 46.67%
  • 2035-40 arası İngiltere'de bir yerde

8 26.67%
  • 2030-35 arası Almanya'da bir yerde

4 13.33%
  • 2035-40 arası İspanya'da bir yerde

2 6.67%
1 ile 30 arası toplam 902 sonuç

Konu: Yaralı Dortmund Avrupa Ligi Şampiyonluğu Peşinde / 2017

Hybrid View

Milli takima cok rahat bir grup gelmis bence.. SL'de son 16 guzeldir, ceyrek final olursa super olur. Insallah bir supriz yapip geceriz turu ama isimiz zor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyonlar ligi gruplarından çıkman güzel olmuş. Porto yu geçebileceğini düşünüyorum Başkanda iyiymiş
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Ligde süper gidiyoruz, Şl'de de gruptan çıkmamız mükemmel olmuş.Türkiye'den sonra başka bir milli takım çalıştırmayı düşünür müsün?
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Gruplardan çıkmak güzeli turu geçeriz.
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    Juventus nasıl batmış yaw
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Ligde harika gidiyoruz daha mağlubiyet görmemişiz , Moraes & Parejo yardırmış yine
    ŞL'de Juventusun o durumlara düşmesi ilginç ama gruptan çıkmamız hem maddi açıdan hem itibar anlamından çok iyi , bakalım ligde ki nağmağlup Kayseri - Nağmağlup Porto'ya karşı ne yapacak
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Milli takima cok rahat bir grup gelmis bence.. SL'de son 16 guzeldir, ceyrek final olursa super olur. Insallah bir supriz yapip geceriz turu ama isimiz zor

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Milli Takım'ı 2016'da kesin bırakıyorum sonrasında başka bir ülke'nin Milli Takımını çalıştırmak gibi bir nieytim yok ... Euro 2016 'yı en iyi şekilde noktalayıp Milli Serüvene o şekilde son vermek istiyorum.

Kayserispor ile inanılmaz iyi gidiyoruz , gruplardan çıkmayı gerçekten düşünmüyordum, şans faktörümüz çok fazla vardı Juventus gaibiyeti ve 10 kişi Benfica beraberliği bunun en büyük örneği

Birazda ilerisi için bir kaç şey söyleyim. Kariyer planlamam henüz mevcut değil kafamda bir çok şey netleşmedi , Kayserispor ile oynamak inaılmaz keyif veriyor artık 3 büyükleri yenerken bile zorlanmıyoruz zaten namağlup gidiyoruz her alanda benim için burada 2 yol var ya sezon sonu Şampiyonluk ve ZTK şampiyonluğuda olursa o şekilde noktalayacağım veya Avrupa'dan kupa getirene kadar güçlenmeye devam edeceğiz ama herşekilde buradan başka bir Ülke'ye gitmek var aklımda ama zamanını kestiremiyorum , elimden geldiğince kariyeri uzun ve anlaşılabilir tutmaya çalışacağım eğer mümkün olursa 2030 yılını bu kariyerimde görmek istiyorum ve şuana kadar kariyerde gram sıkılmadım umarım takip edenler içinde aynı şey geçerlidir

Mesaj Yetkileri