Milli takima cok rahat bir grup gelmis bence.. SL'de son 16 guzeldir, ceyrek final olursa super olur. Insallah bir supriz yapip geceriz turu ama isimiz zor![]()
Milli takima cok rahat bir grup gelmis bence.. SL'de son 16 guzeldir, ceyrek final olursa super olur. Insallah bir supriz yapip geceriz turu ama isimiz zor![]()
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum![]()
Milli Takım'ı 2016'da kesin bırakıyorum sonrasında başka bir ülke'nin Milli Takımını çalıştırmak gibi bir nieytim yok... Euro 2016 'yı en iyi şekilde noktalayıp Milli Serüvene o şekilde son vermek istiyorum.
Kayserispor ile inanılmaz iyi gidiyoruz , gruplardan çıkmayı gerçekten düşünmüyordum, şans faktörümüz çok fazla vardı Juventus gaibiyeti ve 10 kişi Benfica beraberliği bunun en büyük örneği
Birazda ilerisi için bir kaç şey söyleyim. Kariyer planlamam henüz mevcut değil kafamda bir çok şey netleşmedi , Kayserispor ile oynamak inaılmaz keyif veriyor artık 3 büyükleri yenerken bile zorlanmıyoruz zaten namağlup gidiyoruz her alanda benim için burada 2 yol var ya sezon sonu Şampiyonluk ve ZTK şampiyonluğuda olursa o şekilde noktalayacağım veya Avrupa'dan kupa getirene kadar güçlenmeye devam edeceğiz ama herşekilde buradan başka bir Ülke'ye gitmek var aklımda ama zamanını kestiremiyorum , elimden geldiğince kariyeri uzun ve anlaşılabilir tutmaya çalışacağım eğer mümkün olursa 2030 yılını bu kariyerimde görmek istiyorum ve şuana kadar kariyerde gram sıkılmadım umarım takip edenler içinde aynı şey geçerlidir![]()