Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
@himone

ben kendi adima seninle ayni fikirdeyim, benim anlatmak istedigim gecen donemki kadroyla kendi sistemini oynatmaya calisiyor ersun yanal. o yuzden takim zaman zaman ariza veriyor. gelecek sezon icin sans verilirse kadroyu kendine gore sekillendirecektir eminim.

sow her sezon sakatlik yasadi. ilk geldigi sezon mesela super finale ancak yetisti. sow, emre, emenike, meireles hepsi potansiyel sakat zaten.
Emre ve Meireles hakkında tartışmak zaten komik olur. Emenike konusunda geldiği günden beri söylüyorum kesinlikle çöpe atılmış 13 milyon Euro'dur(takımın bence forvete değil kanata ve ofansif orta sahaya ihtiyacı vardı). Sow tamam her sene sakatlanıyor ama 2 hafta olmuyor ve geri dönüyor, en azından uzun süreli olmuyor demek istediğim oydu.

Ersun Yanal'a şans verme konusuna gelirsek ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta ben ne kadar eleştirsem de Aykut Kocaman'ın gitmesine de üzülmüştüm. İstikrarı her zaman savunurum ve FB'nin de son yıllarda kötü futbolu hocalardan değil tamamen futbolculardan kaynaklanıyor.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
İkinci ve üçüncü maddeler oyuncu seçimlerinden kaynaklanıyor bence.
Aslında benim demek istediğim de oydu. Aykut Kocaman oyuncu profillerinden dolayı mecbur kalmıştı bu şekilde futbol oynatmaya. Çalım atacak oyuncu olmadığı için ağır tempoda topa sahip oyun oynatıyordu. Ve stoperlerin ağır olması ve orta sahaların pres özürlü olması yüzünden pres te yaptırmıyordu. Aslında Ersun Yanal Aykut Kocaman'a göre daha avantajlı elinde Alper ve Holmen gibi orta saha var ama Meireles ve Cristian gibi oyuncularda ısrar ediyor.