Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Gerek ilk maçta ve sonrasında yaşananlar (Kasımpaşalı yöneticilerin açıklamaları vs) gerekse Fenerbahçe'nin üst üste 2 mağlubiyeti sonrası azalan fark.
Gaziantepspor maçının özellikle ilk yarısının genelinde ve ikinci yarının %60'a yakın bir diliminde oynanan oyun iştahımızı iyice kabartıyor galibiyete dair. Aynı oyunu sahaya yansıttığımız vakit son haftalarda yokları oynayan Kasımpaşa'ya sahayı dar ederiz gibime geliyor.
İnşallah gülen taraf biz olacağız. Başarılar KARTALIM !
Beşiktaş bu maçı bırakmaz.Kazanır.
Ama Kasımpaşa Fener maçının olduğu haftaya bu maçı vermek bana manidar geldi.
+1 desem yalan olmaz ama zaten bu maçtan dolayı ban yemiştim sonuç ne olursa olsun Reşit susar
Onun yanı sıra ben halen kimin oynayıp oynayamayacağını merak ediyorum adamakıllı bir açıklama göremedim hala
Fenerbahçe'nin haklı/haksız puan kayıpları sonuç olarak zirve yarışını kızdırdı. Bence bu maçı yendiğimiz taktirde şampiyonluk yarışına tekrar girmemizin yanında ŞL'ye katılmayı kesinleştirmiş olacağız![]()
Beşiktaş ağır favori ama bana nedense beraberlik çıkacakmış gibi geliyor ve bu temenni değil, çünkü istediğim Paşa galibiyeti, Beşiktaş ensemizde rahatsızım bu durumdan.
Umarım bu sefer herhangi bir skandal olmaz, güzel bir maç izleriz.
O maçta cezalı olanların bu maçta oynayabilecek olmaları nasıl bir iş bu arada bilen varsa açıklayabilir mi bana ?
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum skor tahminim 3-1
O hafta cezalı olanlar bu maçta oynarlarsa-ki oynayabilirler deniliyor-o zaman aldıkları cezalarını hiç çekmemiş olacaklar,böyle de saçma bir şeyi bizim federeasyon yapabilir,şaşırmıyorum.Neyse,bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor zirve yarışından kopmamamız için.Biz formdayız ve Kasımpaşa düşüşte ama bizim takım hala güven vermiyor malesef.Bu sezon rahat kazanacağımız bir çok maçı kazanamadık.
So what?
Saike
Ilk maçta cezalı olanlar ve yeni transferlerin oynayamaması lazım. Bu kadar basit bir konuda bile net bilgilendirme yapamazken futbolda devrim yapmak istediğini söyleyen TFF'den daha kötüsünü görmedim, bir daha da görmeyiz herhalde.
Umarım Beşiktaş kazanır eğer kazanamazsa bende kazanamam![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
@bork
biz arkadasla bu maca 3,5 ust oynamistik. 2-1 bitince kupon o mactan yatti, nolcak simdi![]()
Babel ve Adem ilk 11'de.Talimatlara göre bu maçta oynamamaları gerekiyormuş,öyle diyenler var.Zaten mantıken de oynamamaları gerekiyor.Bakalım neler olacak.
Bu arada bizim ilk 11'miz: Tolga Zengin, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Hugo Almeida
So what?
Saike
Ben baktım talimata bir şey anlamadım. Kasımpaşa araştırma yapmıştır herhalde. Yoksa kafadan gitti puanları. Maçtan sonra karar verseler bunların hiçbiri sorun olmayacaktı.
Dany neden kesildi onu anlamadım, acaba yeni transfer olduğu içinmı oynuyamıyor ?
Statü gereği oynayamıyor yeni transferler. Jones sağlam olsa o da oynamayacaktı. Kasımpaşa'da da Alparslan ve Tunay yok. Bundan 10 sene evvel F.Bahçe-Rize maçı tekrar edilmişti ve yeni transfer Nobre sahadaydı, üstelik 2 de gol atmıştı. Yeni transferlerin oynayamaması enteresan yani. Hadi diyelim ki, bu maç ilk yarıya ait ve o sırada takımda, devre arasında transfer edilen futbolcular yoktu, peki yine o maçta cezalı olanların bu maçta oynayabilecek olması nedir, ne alakadır? Öyle ellerine yüzlerine bulaştırdılar ki her şeyi, ne nedir biz bile bilmiyoruz şu aşamada!
Maça gelirsek, uzatmaya gerek yok. Çıkıp kazanacağız ve yolumuza bakacağız.
Bizim Anıl (anilton) twitter'dan bununla ilgili bir şeyler yazmış.Merak ediyorsan eğer oradan bakabilirsin.
https://twitter.com/aniltonkartal
So what?
Saike
Gördüm onun yazdıklarını da, farklı yorumlayan da çok kişi var. Oynar diyenler kabaca şöyle açıklıyor, bu adamlar eğer ilk maçta cezalarını çekmemiş sayılacaksa, takip eden lig maçında oynamamaları lazımmış. Yani Kasımpaşa, Beşiktaş'tan sonra kimle oynadıysa o maçta olmamaları gerekiyormuş. Tabii bizim TFF çok geç karar aldığı için böyle bir ihtimal hiç olmadı bile. Bence bu iş kılıfına uydurulur, haklı haksız tam anlamadım çünkü herkes farklı yorum getiriyor.
karman corman bir konu bu, icinden cikilacak gibi degil. konuyu bu kadar uzatirsan sonunda olacagi bu. TFF yine bir isi arapsacina dondurdu. cok daha cabuk karar verilmeli, gereken yapilmaliydi. gun gibi ortada olan bir sey icin 1 ay beklenir mi. baska isin mi var? otur sabaha kadar cozumle. trajikomik bir mesele. kim ne derse hakli su durumda, kanun mu kaldi ulkede zaten![]()
Erteleme kararı çıkan maç oynandı sayıldığı için, cezalı oyuncuların cezalarını çektiği söylenmiş. Saçmalık.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şu meşhur Barça taktiğini yapıyoruz. Topu kaybeder kaybetmez hemen basıyoruz. Çok hoşuma gitti bu olay. Geçen maçta da bu vardı.
Biraz fazla mı top kaybediyoruz ne , geçen yılki Bursa maçı aklıma geldi top kaybından 2-3 gol yediğimiz sonu benzemen inşallah ..
GOOOOL : Almeidaa , yazmamı beklemiş valla adam![]()
Olcay her geçen gün beni utandırmaya devam ediyor. Almeida'da öyle. Umarım yüzümü kızartmaya devam ederler.
Açıkça söylemek gerekirse ben Olcay'ı hep savundum ama bu sene başında Almeida gitmesini en çok istediğim kişi haline gelmişti. Şimdi ise sözleşmesi uzatılsın yeter diyorum.
Bugünlerde en çok sevindiğim şey ise eskiden büyük oyunculardan sakatlık vb. olunca (Q7, Fernandes, Simao, Sivok, ..) mağlubiyet olasılığı artıyor. Artık tüm takım oynadığı için bir kişinin ayağına bakmıyoruz![]()
3 pozisyon 3 gol, Beşiktaş bilenmiş de çıkmış maça. Paşa kötü gidişe devam edecek gibi, haftasonu Fenerbahçe de fark atar.
Aman nazar deymesin, "birilerinin eli deymesin" nede olsa tehlikeli takım yeniyoruz.
Üçüncü golü göremedim ya,Veli atmış.Neyse sonra bakacağız artık.Çok iyi gidiyoruz,bakalım takım klasik rahat giden maçı zora sokma alışkanlığını bu maçta da gösterecekmi? İnşallah olmaz da rahat bir maç seyrederiz.
So what?
Saike