1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fifadaki Hileye Benzemiş Bu Pozisyon Bazen Rakip Takımın Kontrolünü Aldıktan Sonra Oyuncuya Kendi Kalesine Gol Attırırdık Sanırım Fifa ile Ortak Çalışıyor FM
    Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Ilginctir cogu hata bana da denk gelmedi. Ya da ben hata ariycam diye kasmadim oyundan zevk aldim ve hala aliyorum.
    Biz de hata arayacağız diye kasmıyoruz ama yukarıda paylaştığım bir video var mesela, oyuncu ceza sahası dışından topu alıp hızla kendi kalesine doğru gidiyor, çizgide bir duraksıyor etrafa göz atıp topu kendi ağlarına yolluyor, şimdi ne yapayım ben ? Görmezden mi geleyim sence Bu sadece bir örnek, benzer bir çok sorun mevcut oyunda. Bu gibi hataları görmezden gelmek mümkün ise gelelim Bu sorunların tek çözümü var, oyunu bir daha almamak ve almayacağımda artık

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...
    Burada bazı arkadaşlar oyunun kendi senaryosu olduğunu, senin yenilmeni istediğinde alttan girip, üstten çıkıp her yola başvurup seni mağlup ettiğini, yapay zeka diye bir olgudan söz etmenin mümkün olmadığını söylüyorlardı, bu görüşlere aynen katılıyorum. Oyun bizi mağlup edebilmek için her türlü suikasti düzenliyor 2-0 dan 5 sakat ve kırmızı ile 4-2 maç bile vermişliğim var. ilk yarı 2-0 ikinci yarının başlaması ile 15-20 dk içinde 5 oyuncu sakatlanıyor, 3'nü değiştiriyoruz 2 eksik oynuyoruz peşine 1 de kırmızı kart Sonra neymiş yapay zekaymış
    Last edited by E.Cartman : 14.Şubat.2014 at 12:36 Reason: Flood

Mesaj Yetkileri