Berk'ten ben pek bir şey beklemiyorum açıkçası. Bir Ersen Martin olabilse yeter aslında ama sanmıyorum. Salih'ten de bir yol olacak gibi değil, o da kadro derinliği için belki faydalı olur. Koray Günter ve Emre Can'dan en az biri, iki üç sene sonra bizim için Gökhan Zan'ın yerini doldurur. Daha doğrusu Semih tecrübesiyle bir Gökhan Zan, bu çocuklardan biri de bir Semih Kaya havasında olacaktır. Ontivero'da klasik arjantinli yetenekli disiplinsiz topçu havasını görüyorum. Umarım Carrusca'dan daha iyi bir futbolcu olabilir. Hajrovic öyle değil. Hajrovic potansiyelini direk belli ediyor, çalışırsa patlama yaşayabilir, sönebilir de. Oguzhan Kayar'ın gerçekten oyun zekasını beğendim ama daha yolu uzun. Ayrıca dünkp maçtan sonra bir kez daha anladım Bruma'nın farkını Bruma gerçekten çok farklı bir yetenek inşallah onu da geri kazanabiliriz. Mancini yeni transferlerle 3 kulvarsa mücadele ediyor olmamızı bir anda avantaj haline çevirdi. Geniş kadro, hazır oyuncular ve umut vaadeden bir takım kurdu. 3 sene sonrasına ışınlanabilmek istiyorum