Sayfa 17 / 24 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Erciyes bana çok ters geliyor bence son maç iyi

Nesil
    2012

Erciyes'ten iyi kurtarmışsın adamların mutlak gol şansı 4 Lakin Akhisar hiç olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Erciyes bana çok ters geliyor bence son maç iyi
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Erciyes'ten iyi kurtarmışsın adamların mutlak gol şansı 4 Lakin Akhisar hiç olmamış
    Erciyes maçı harbiden şanslıydım. iyi pozisyonlar yakaladılar. Ancak Akhisar maçında kudurdum. Olmayacak bir yenilgi aldım. Umarım bunun acısını yaşamam ileride

Antep maci harika olmus, keske Akhisar'dan da en azindan 1 puan alabilseydik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Esposito'yu bi berbere götür allahaşkına

Baştan sona okudum kariyeri. Keşke İngilter'de devam etseydin demedim değil kendi kendime ama Antalyaspor ile iyi işler yapacaksın gibi gözüküyor. Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Baştan sona okudum kariyeri. Keşke İngilter'de devam etseydin demedim değil kendi kendime ama Antalyaspor ile iyi işler yapacaksın gibi gözüküyor. Başarılar
    adam ingilterenin diplerinde emekli olacaktır dur biraz üst lig görsün

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Antep maci harika olmus, keske Akhisar'dan da en azindan 1 puan alabilseydik
    Akhisardan puan almayı isterdim ama şansımız yaver gitmedi. Bir dahaki sefere artık

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Esposito'yu bi berbere götür allahaşkına
    Heheh yarıldım yok rakip defansın önüne geçip topun nerden geldiğini görmesin diye uzatmış

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    adam ingilterenin diplerinde emekli olacaktır dur biraz üst lig görsün
    bir iki sezon takılayımda üst lig havası soluyayım biraz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Usta görmemişim maçları başlangıç fena değil takım bir kaç haftaya daha iyi sonuçlar alacaktır bence .

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ziraat Türkiye Kupası - 2. Tur - Sancaktepe BLD - D
    Akhisar maçından sonra gelen kupa maçında zayıf rakibimizi deplasmanda Tayfun Aksoy, Musa Saygın ve Esposito'nun golleriyle 3-0 yendik. Bu zafer bizi 3. Tura taşıdı.
    Spoiler: Maç İstatistikleri ve Özeti 

Spor Toto Süper Lig - 6. Maç - Çaykur Rizespor - D
    Geçen sezon gol kralı çıkaran ve bu sene forvet hattını daha da güçlendiren Rize karşısında hedefimiz en az 1 puandı. Musa Saygın ( 2 ) ve Taylan Antalyalı'nın golleri ile 3-1 öne geçsekte, ikinci yarıda oyunu katleden bir hakem sayesinde sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Usta görmemişim maçları başlangıç fena değil takım bir kaç haftaya daha iyi sonuçlar alacaktır bence .
    Alacağını umuyorum. İstanbul takımları dışındaki takımlardan yenilgi almamam gerekiyor. Bunu ne kadar sağlayabilirim göreceğiz

Nesil
    2012

Şuanki puan durumu nasıl birde Fenerin kadroyu paylaşır mısın

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Spor Toto Süper Lig - 7. Maç - Beşiktaş JK - D
    Çok fazla birşey beklediğim bir maç değildi. Vodafone Arena'ya oyuncularımı kaybedecekleri bir şey olmadığını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını söyleyerek gönderdim sahaya. Kalemizde erken gördüğümüz gole engel olamadık. Ancak ilk yarı bu golle 0-1 kapandı. ikinci yarıda ise 57. dakikada kendi kalemize attığımız gol ile takım tamamen oyundan koptu ve bireysel hatalarında çok fazla yapıldığı maçtan 1-4 yenik ayrıldık. Son 3 sezonun lig ve kupa şampiyonuna karşı çok farklı bir şey beklemiyordum.
    Spoiler: Maç Özeti ve Puan Durumu 

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şuanki puan durumu nasıl birde Fenerin kadroyu paylaşır mısın
    Tabiki.
    Spoiler: Fenerbahçe A Takım Kadrosu 

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Sıralama da biraz aşağılarda kalmışız , bu sene bir AL' bileti kapıpta AL'yi görsek süper olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sıralama da biraz aşağılarda kalmışız , bu sene bir AL' bileti kapıpta AL'yi görsek süper olur .
    Ligde halimiz pek iyi değil. Bizden zayıf bir kaç rakip var şu an. Onların dışında çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. AL'yi bu sezon kapabilirsem mükemmel olur bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Spor Toto Süper Lig - 8. Maç - Galatasaray SK - E
    İki takım arasındaki ofansif güç farkı bariz bir şekilde ortaya çıkmıştı. Galatasaray kadar aktif oynasakta bitiriciliğini kullanabilen taraf Galatasaray oldu ve sahadan 1-4 galip ayrıldılar. Bu mağlubiyet ile evimizde galibiyeti özlemimiz devam etti. Taraftar rekoru kırdığımız maçta bu mağlubiyet bize yakışmadı.
    Spoiler: Maç İstatistikleri ve Seyirci rekoru haberleri 

Spor Toto Süper Lig - 9. Maç - İstanbul BBSK - D
    Ebbe Skovdahl güzel söylemiş. "istatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama asıl önemli olanı saklar." Bu maçta öyle oldu. Rakibimiz üzerinde güzel bir baskı kurduk maç boyunca ama pozisyonları cömertçe harcadık. Traoré'yi fazlasıyla aramaya başlamıştım artık...

Sırada kupa maçımız vardı. Maç öncesi ise zaten bir kaç oyuncunun üzerine kurulmak zorunda kalan düzenimiz iyice bozuluyordu. Antrenmanlarda 2 oyuncumuzun sakatlık haberi canımızı sıkmıştı. Yeni forvetimiz Musa Saygın yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacakken, Kalecimiz Necati Yılmaz ise 2 hafta kadar tedavi süreci geçirecekti.
    Spoiler: Sakatlık Bilgileri 

Türkiye Kupası - 3. Tur - İnegölspor - D
    Maçın ilk 10 dakikasında Esposito ve Ali Sarıtaş'ın attığı goller ile 2-0 galip ayrılıyorduk sahadan. Geri kalan dakikalarda can sıkıcı bir maç oldu. Oyuncularım adeta hayalet gibiydiler. Maç sonunda oyunda varlık göstermeyen bütün oyuncular ile sert bir şekilde konuştuk. Hatta bu konuşmalar sırasında haddini aşan bazı oyuncular oldu benimle çalışmayacağını söyleyen. Kendilerine bu performanslarıyla kulüp bulabileceklerini zannediyorlarsa defolup gitmelerini söyledim. Tabiki buna cesaret edebilecek kimse olmadı. Ancak İbrahim Coşkun ve Kubilay Aktaş'ın ismini silmiş oldum. başka oyuncum olmadığı için mecburen oynatacaktım kendilerini ama talip olan bir kulüp bulduğumda gönderecektim takımdan.

Spor Toto Süper Lig - 10. Maç - Gençlerbirliği - E
    Beş maçlık seri sonunda evimizde bozuluyordu. Stresli çıktığım mücadeleden şansımında yardımıyla Berkay Arıkan'ın 2, Cagiano'nun 1 golü ile sahadan 3-0 galip ayrıldık.
    Spoiler: Maç İstatistikleri, Özeti ve Puan Durumu 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Son maç güzel olmuş devamıda böyle olur inşallah

Nesil
    2012

Bende yine hiç biri gözükmüyor yahu sıkıntı benim işyerimdeki pc'de sanırım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İstikrarsız gidiyoruz ama puan farkı çok değil yukarıdakilerle .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2-3 maça bakar potaya girmen

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bende yine hiç biri gözükmüyor yahu sıkıntı benim işyerimdeki pc'de sanırım
    Halil işyerindeki bilgisayardan olabilir. Eğer proxy kullanan bir altyapısı var ise bazen sıkıntı yaratabiliyor.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Son maç güzel olmuş devamıda böyle olur inşallah
    İstikrarsız gidiyoruz ama puan farkı çok değil yukarıdakilerle .
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    2-3 maça bakar potaya girmen
    Evet İstikrarı bir türlü tutturamadık. Savunmada kopukluklar oluyor. Birde takımın morali gol yeyince çöküyor. Toparlayamıyorlar her zaman. Bir çaresini bulacağız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Spor Toto Süper Lig - 11. Maç - Mersin IY - D
    Sıralamada üzerimizde olan rakibimizden puan çıkarmak niyetindeydim. Zorlandığımız maçta 0-2 geirye düşsekte 2. yarı toparlanmayı biildik ve sahadan 2-2'lilk skor ile 1 puana razı bir şekilde ayrıldık.
    Spoiler: Maç İstatistikleri, Özeti ve Puan Durumu 

puanlar birbirine yakın seri galibiyetler ilaç gibi gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Kritik Kayserispor maçı öncesinde İbrahim Coşkun'dan yine bir sakatlık haberi geliyordu. Artık oyuncunun sakatlanmasından harbiden bıktım. bize gelene kadar sakatlık yaşamayan oyuncu sezonun büyük bir kısmını ya sakat ya da sakatlık sonrası formsuz geçiriyor.
    Spoiler: İbrahim Coşkun Sakatlık Durumu 

Spor Toto Süper Lig - 12. Maç - Kayserispor - E
    11 maçta 3. sırada bulunan rakibimize karşı sıkı bir mücadele bizi bekliyordu. Yinede maçtan puan ile ayrılacağımı düşünüyordum. Maçada öyle başladık. ilk yarım saati Ali Sarıtaş ve Berkay Arıkan'ın golleri ile 2-0 geçmiştik. Ancak bu dakikadan sonra takım inanılmaz bir şekilde çöktü ve yarı bitmeden Kayserispor durumu 2-3'e getirdi. Adeta kuduruyordum yerimde. Kulübenin yan camını aşağıya indirmiştim sinirden. Bu kadar kötü bir defans ve kaleci olamazdı. 10 dakikada 3 gol yedik. Devre arasında azıma geleni söyledim takıma çekinmeden. Kendilerini ne sanıyorlardı. Böyle oynamaya hakları yoktu. ikinci yarıda ise ortasaha mücadelesinden kalelere fazla yüklenemedi iki takımda ancak 62. dakikada Tayfun Aksoy durumu 3-3'e getiren golü attı adımıza. Fakat çok geçmeden Bilal Cafri'nin inanılmaz bir hata yaptı savunmada ve Yiğit'in rezil kalecilik performansı da eklenince buna 4. golü kalemizde gördük. maçta başka gol de olmayınca sahadan 3-4 yenik ayrıldık. Sinirli bir şekilde otobüse geçtim direk. Yardımcıma da 15 dakika sonra herkesi otobüse beklediğimi gelmeyeni burada bırakacağımı söylemesini söyledim. Takım eksiksiz bir şekilde 10 dakika içinde otobüse dönmüştü. Gösterdikleri berbat savunma performansı için hepsine teşekkür ettiğimi söyleyip oturdum yerime. Diyecek fazla bir şey yoktu. Daha fazla konuşursam kontrolümü kaybedeceğime emindim...

Spor Toto Süper Lig - 13. Maç - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - D
    Geçen maçın ardından mutlak galibiyet bekliyordum takımdan. baskılı olduğumuz oyunda zorlanarak galibiyete uzandık. 2 sakat verdiğimiz mücadelede 0-1 geriden gelip 2-1 kazanmasını bildik.Özellikle genç sol açık forvetimiz Esposito'nun ayak bileğinin kırıldığı pozisyonda hakeme ayrıca isyan ettik maç sırasında ve sonrasında.Rakibimize bir kart bile çıkarmaktan acizdi.
    Spoiler: Maç İstatistikleri, Özeti ve Sakatlık Raporları 

Kupa maçı öncesinde bir süredir ülkeye alışmakta problem yaşadığını belirten Sağ bek Batista'yi da 1 aylığına memleketine gönderdik. Artık iyice sorun yaşatmaya başlamıştı bize.

Türkiye Kupası - 4.Tur - Kartalspor - E
    Berkay Arıkan'ın ileride, Gökhan Gönül'ün de defansta çıldırttığı maçta 5. dakikada 0-1 geriye düştüğümüz mücadeleyi maç boyu 8 şut harcayan Berkay Arıkan'ın yerine giren Mustafa Pektemek'in 90. dakikada attığı gol ile 2-2 yaparak uzatmalara götürdük. Bu gol ile adeta bir ders vermişti Berkay'a. Uzatmalarda direnen rakibimizi 6-5 biten penaltı atışları sonrası eleyebildik. Takımı gösterdiği performanslara inanamıyordum. İnanılmaz istikrarsızdılar. Buna bir an önce son vermem gerekiyordu. Ama nasıl yapacağımı bulamıyordum. Özellikle bu kadar sakatlık yaşarken bu gerçekten zordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    puanlar birbirine yakın seri galibiyetler ilaç gibi gelecek
    Bir gelse seri galibiyetler ilaç olacak ama aksine bir türlü toparlayamıyorum takımı. Diaz gözün kaldı dimi Süper lige çıkınca ben

Nesil
    2012

Antalya - Kayserispor maçında tüm golleri yerliler atmış kalite olarak sence o yıllarda nasıl o golü atan oyuncular ?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Golü atan oyunculardan sadece iki takımda da 1 oyuncu forvet. Hatta bendeki oyuncu sol açık forvet... Ancak kalite açısından kaliteli olacak genç oyuncular. Şu an oyunu açamıyorum. açtığımda paylaşırım oyuncuların bilgilerini.

Ayrı bir bilgi vermek gerekirse Türkiye'de genel olarak savunma oyuncularında sıkıntı yaşanıyor. onun dışındaki Orta saha ve Forvet oyuncuları arasında kaliteli oyuncular yetişiyor. Dünyada ses getirecek kalitede bir oyuncu çok çıkmıyor. Ancak Avrupa'da gittiği herhangi bir takımda etki bırakacak oyuncular çıkıyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hocam hala istikrarsız gidiyoruz , sıralama da ne durumdayız ?

Nesil
    2012

Türkiye'de mesela sağ bek kesin çok çıkmıştır ama bir tane sol bek çıkmamıştır , regen konusunda Türkiye bir çok ülkeden iyi aslında , regen çıkıyor sana önerim Almanya'ya gözlemci gönder orada üst düzey Türk regenler vardır orayı paso gözlemlet hocam 19 yaş altını ful arasın biraz para tutar ama çok etkilemez tüm yıl araştırsın iiyi bir gözlemcin emin ol çok faydasını görürsün

Sayfa 17 / 24 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri