kasımpaşa maçının hakemi olarak fırat aydınus atanmış.
Hadi hayırlısı
Bu üst üste gelen sakatlıkların hepsi adale sakatlığı mı, aralarında hiç darbeye bağlı yok galiba. Ersun Yanal'ın antreman sistemi yüzünden deniyor ama bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
antreman sisteminden cok mac temposuyla alakali olabilir bence. oyuncular limitlerini fazla zorluyorlar mac icinde. zaten meireles haric hepsi macta sakatlandi. bir de psikolojik baski ve maglubiyetlerin etkisiyle bu tip fiziksel dususler olabilir.
alper potuk - hazirlik macinda omzunun uzerine dustu, sakatlandi.
emenike - macin ikinci yarisinda sprint attigi sirada sakatlandi.
sow - mac icinde kontra atak yapilirken attigi sprint sonrasi sakatlandi.
webo - izlemedigim icin sakatlik sebebini bilmiyorum ama yine mac esnasinda.
antremanla olsa sahaya cikmadan revire giderlerdi zaten. ben bu sakatliklari biraz da liderlik baskisi ve maclarda sonuc alamamadan kaynakli baskidan oldugunu dusunuyorum. basta da dedigim gibi gereksiz zorlamalar olabiliyor macin durumuna gore. daha rahat skorlu maclar cikarabilmis olsaydik GS ve BJK gibi daha az sorun yasardik bence bu konuda. zaten devre arasi kampinin yorgunlugu da var ek olarak.
Bence maç yoğunluyla alakalı olabilir. Biliyorum haftada bir maç yapıyoruz ama ilerideki 3 mevki için 4 adamımız var. ve sürekli aynı isimler oynadılar. Hatta çoğu maçın ikinci yarısı 4'ü birden oynadı. Rezalet yani, 3 mevkiye 4 adam ayırarak şampiyonluk yarışına giren başka takım olmamıştır bugüne kadar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
o da bir etken tabi, 3 bolge icin 4 isimle devam etmek bu sorunu dogurabilir. iyi ki bir baska kulvar yokmus bu sezon, yoksa daha beter olabilirdi sonuc.
PFDK egemene kirmizi karttan dolayi 2 mac ceza, aziz yildirima da 90 gun hak mahrumiyeti cezasi verdi.
Ben mi yanlış okudum yoksa haber mi yanlış? Adamlar taraftar yüzünden Sivas'a değil bize ceza vermişler, şaka mı bu?
"FENERBAHÇE A.Ş.'nin 09.02.2014 tarihinde oynanan SİVASSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Sivas'a ceza bile gelmemiş biz de belki meşale yakmışızdır diye mi ceza alıyoruz. Bu saatten sonra bir Allah'ın kulu bile adaletten bahsetmesin. Söyleyecek çok şey var ama kendimi zor tutuyorum. Sivasspor nasıl ceza almaz ya adamların taraftarı 90 dakika küfür ettiler. Bizim 5 tane adamı aradan cımbızla çekmeyi başarıyorlar. Alın liginizi başınıza çalın, kupanız da sizin olsun.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ak-mahrumiyeti
şu haberi 4 kere falan okudum ve hiçbir yerinde Sivas'ın cezası yazmıyor. Ben de çok sinirlendim sonra. Ama bizim taraftarımıza aradan 2-3 kişiyi seçip seçip ceza vermelerinin hiçbir açıklaması olamaz. Türkiye'de küfür etmeyen bir tane bile takım taraftarı yok. Ama bizim taraftarımız 5 saniye bağırmada bile ceza alan tek takım.
en bombası gsnin sahayı erken sulamadan dolayı aldığı cezahadi geç sulasalar neysede erken sulama nedir
Last edited by Önder HOCA : 14.Şubat.2014 at 01:13
TFF'nin parası bitmiş belli ki toparlıyolar herkesten![]()
Bir arkadaşla ırkçılık konusu tartışmıştık Balottelli konusunda.Nereye koyacağımı bilemedim Demba Ba bunu paylaşıp geri kaldırdı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gelecek hafta böyle oynayalım. Belki Cris yerine Salih olur, keşke olsa ama sanmıyorum
Bu kadro sıkıntı yaşamaz haftaya.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben sadece Mert'in oynamasını istiyorum artık.Adam sene basında oynadıgı her maçta takımı kurtardı Volkan geldi her maç berbat oynadı ama kaleyi alamıyor bir türlü.İstatistiklere göre ligin en kötü 3 kalecisi icinde Volkan simdi yedege cekilmeyecekse ne zaman cekilecek.
@benbenim
kadro ideal muhammet. mert de keske artik kaleyi alsa.
elazig cok tehlikeli su siralar, hafife alirsak bedelini agir oderiz. 90 dakika disiplinli oynamak zorunda takim.
Volkan kesik yerse tepki vermemesi lazım sonuçta ne zaman konuşsa önemli olan Fenerbahçe diyor. Fenerbahçe şampiyon olursa bu sezon en çok Volkan'ın sevinmesi lazım ayrıca onun hatalarına rağmen olacak çünkü.
Alves idmanda omzundan sakatlanmış.2 hafta yok.
aykut kocaman ntv de
1maç seyircisiz oynama cezası aldık bu kadar olmaz.
TFF - UEFA görüşmesi sonrası Fenerbahçe yarın basın toplantısı yapacağını açıklıyor, TFF bizim için bitmiştir gerekirse ligden çekiliriz imasında bulunuluyor.
TFF, 2020 için görüştük diyor. Fenerbahçe hakemlerden şikayetçi. Bu üçlünün tek ortak noktası ise şike. Bir şeyler dönüyor belli ki.
Ceza kapida...
EURO 2020 görüşmesini alakasız bir şeye yorumlamayın. Neyin cezası? Planlı bir görüşmeymiş.
Last edited by Cengo : 28.Şubat.2014 at 03:45
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O kadar uğraştılar Demirören'i indirmek için, o işte bize kaldı heralde
Engelleyemeyecekler. Biz şampiyon olacağız !