Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 70.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Kasımpaşa kazanır

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 21. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

3-4 farkli galibiyet mi, totem yapiyon galiba hocam

bek demissin de caner cezali, gokhan hafta boyunca antremana cikmadi. forvetlerden elde tek saglam kuyt var ve atilan gollerin de nerdeyse tamami bu forvetlerden gelmisken 3-4 gol ruya. kasimpasayi da bu kadar dusurmeye luzum yok, kadrosunu biliyoruz. ne malum bu macla cikisa gecmeyecekleri. eksikleri yok, tam takim cikacaklar. acikcasi hersey aleyhimize gelismis bu durumda.

umarim temenni ettiginiz gibi 3-4 farkli kazaniriz da ben haksiz cikarim

GSli arkadaslarin rahat mac olacak havasinda olmalarini anlamis degilim. herhalde totem diyorum bunlarin hepsi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    3-4 farkli galibiyet mi, totem yapiyon galiba hocam

bek demissin de caner cezali, gokhan hafta boyunca antremana cikmadi. forvetlerden elde tek saglam kuyt var ve atilan gollerin de nerdeyse tamami bu forvetlerden gelmisken 3-4 gol ruya. kasimpasayi da bu kadar dusurmeye luzum yok, kadrosunu biliyoruz. ne malum bu macla cikisa gecmeyecekleri. eksikleri yok, tam takim cikacaklar. acikcasi hersey aleyhimize gelismis bu durumda.

umarim temenni ettiginiz gibi 3-4 farkli kazaniriz da ben haksiz cikarim

GSli arkadaslarin rahat mac olacak havasinda olmalarini anlamis degilim. herhalde totem diyorum bunlarin hepsi.
    Caner'le Gökhan'ın durumunu bilmiyordum. Öyleyse işler değişebilir. Ama genede dediğim tarz bir orta saha ile Fenerbahçe'nin işinin kolaylaşacağını düşünüyorum. Çünkü kadrosunu beğensem de Kasımpaşa'nın iyi oyuncuları hep ofansif oyuncular (Babel, Scarione, Adem, Viudez, Tunay, Malki). Kalede Isaksson, savunmada Donk-Yalçın ve orta alanda da Castro iyi oyuncular mutlaka ama maçın kaderini etkileyecek kalitede değiller. Böyle bir kadroya karşı en mantıklısı önde pres yapmak. Topla oynamalarına izin verir ve boş alan bırakırsan o zaman işin zorlaşır.

Bu sezon takip ettiğim kadarıyla Caner dışında kişisel performansı sivrilen pek oyuncu yok Fenerbahçe'de. Yani demek istediğim takım oyunu daha bir ön planda. O yüzden kim oynarsa oynasın çıkıp bir şeyler yapıyor. Sow olmuyor Webo atıyor, o olmuyor Emenike atıyor, o olmuyor savunma oyuncuları atıyor vs... Geçen hafta da FB farklı kazanır demiştim, nitekim Sivas pek iyi değildi ama kırmızı kart işi bozmuştu.

Geçen hafta demişken bu maçın hakemi Fırat Aydınus. Bakalım geçen seneki sıkıntıdan sonra nasıl bir yönetim gösterecek. Günah mı çıkartacak, normal bir yönetim mi gösterecek yoksa siz beni yaktınız ben de sizi yakacağım diye mi çıkacak o da merak konusu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri