Almedia golü attı oyundan alındı![]()
Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Bursaspor kazanır
Almedia golü attı oyundan alındı![]()
Fernandes naaptın olm?
Her neyse 3 puanı aldık, cevabımızı da verdik.
Şimdi başlasın seri puan kayıpları.
Vay arkadaş şu son dakikalarda salgıladığımız adrenalinin haddi hesabı yok.Hücumda çok kötü oynadık ama 3 puanı kaptık,Almeida ve Gökhan sağolsunlar.Sadece 2 tane net pozisyon bulabildik.Birincisi gol,ikincisi de son saniyede Fernandes'in bomboş karşı karşıya kaçırdığı gol. Bursa'da hücumda kötüydü,10 kişi kalmış olmamıza rağmen etkili olamadılar.Maçın başında 2 tane duran toptan etkili pozisyon buldular sadece.Onu değerlendirselerdi büyük ihtimal maçı kazanırlardı,çünkü atanın kazanacağı tarzda bir maç oldu.Biz attık,biz kazandık.Oyuncularımıza helal olsun.Haksız bir şekilde 10 kişi kalmamıza rağmen ellerinden geleni yapıp maçı kazandılar ve çok değerli bir 3 puanı hanemize yazdırdılar.Son olarak şu çizgi hakemlerini kaldırsınlar valla.Zaten 3 tane hakemden yeterince çekiyoruz ülke olarak,bir de bunlar bela oldular başımıza.
So what?
Saike
Civelli nasıl olurda kırmızıyı geçtim sarı kart bile almadı hayret ettim. Bu galibiyeti İlker Meral'e cevap olsun.
Tebrikler Beşiktaş'ım
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Ülkede her hafta oyunculardan çok hakemler damga vuruyor maça. Bu ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama artık kabak tadı vermeye başladı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ersan'a verdiği kart resmen futbol cahilliğidir,biz yunus yıldırım'ı yenememiştik ama beşiktaş ilker meral'i yendi tebrikler Beşiktaş
Bu maçtan sonra büyük ihtimalle ceza alacağız küfürden dolayı.Maç öncesi özellikle sosyal medyada bir çok kez küfür edilirse ceza alacağımız yönünde uyarı yapılmasına rağmen daha maçın başında içinde küfür içeren bir tezahuratı bir süre söyledi taraftarlar.Bu yeni düzenlemeden sonra bol bol ceza alırız artık.Çünkü taraftarın diline pelesenk olmuş bir çok tezahurat küfür içeriyor malesef.
So what?
Saike
Kirmizi kart skandal , + bursasporunda penaltisi verilmemis. tebrikler besiktas , bu arada ilginç bir istatisk ligin ilk macinda besiktas bizim maca kadar yine 4/4 yapmisti sonra dususe geçmisti bugunde 4/4 yaptilar bakalim haftaya nolcak.![]()
Kasımpaşa'yı saymazsak 4/3 yaptılar ama sayarsak 5/4 yine yenip düşüşe geçireceğiz onları inşAllah.Yarışa 3 takım fazla.
![]()
Neden, racona mı ters?Son haftaya kadar 3-4 takım yarışın içinde olsun işte, biraz izlenir ligimiz en azından.
Maç için pek bir şey söylemeye lüzum yok. Hakem eyyam dolu bir yönetim sergiledi. İlk yarıda Bursa'nın penaltısını vermedi, döndü pozisyonun devamında haksız yere bir kırmızı kart çıkardı. İkinci yarıda da Bursa'dan atması gereken Fernandao'yu sahada tuttu.
10 kişi kaldıktan sonra çok büyük strese girdim maçı alamayacağız diye; ancak Almeida sağ olsun, çok güzel bir golle işi bitirdi. Fernandes'in kaçırdığı gol ise 0-0 olsaydı eminim çok büyük tepkiye yol açardı; ancak neyse ki, o sırada olay bitmişti zaten.
Derbi öncesi, önemli bir 3 puanı kazanmayı bildik. Teşekkürler mücadele eden tüm futbolculara.
Yalnız ben şundan emin oldum ki Bilic bu işi biliyor. İkinci yarı Oğuzhan'ı oyundan alma oylayını her teknik direktör yapamaz. Çok akıllı bir adam, çok şey katacak bize.
Tribündeydim , yeni geldim evime.
Fazla söze gerek yok. İki haftada toplam 90 dakikayı 10ar kişi oynadık. Geçen hafta skoru garanti altına almış olsak da bu hafta 10 kişiyken üstünlük golünü bulup rakibe tek net pozisyon vermemek önemli bir başarı.
Tebrikler Kartalım.
Maçı tribünden izledim, çok zevksiz bir maçtı açıkcası ama Beşiktaş 10 kişiyken çok iyi direndi ve galip geldi. Bursaspor maça ortak olmak için birşey koyamadı ortaya.
Hakemler lige damga vurmaya devam ediyor. Derbi öncesi önemli bir galibiyet oldu. Arena da akıllı oynarsak puan ya da puanlar alabiliriz. Galatasaray ın Chelsea maçı öncesi motivasyonu o maça doğru kayabilir. Bunu bu sefer kullanmamız gerekiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İlker Meral'in maç sonrası koridorda Ersan'a "hakkını helal et" dediği Ersan'ın da "helal olsun hocam" iddia ediliyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Seneye Bilic'e yeni stadın da etkisiyle kaliteli bir kadro verilirse o da daha başarılı olacaktır, eminim. Bu sene, ilk 2'ye girsek yeterli benim için.