Zevkli olur Leverkusen.Maç ise çok iyiydi gerçekten.Güzel oynamamıza rağmen efsane bir maçta turu geçmiştik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gergin geçen bir kaç saatten sonra Leverkusen'in başkanından geri dönüş aldım.
-Bay Henderson,demek Leverkusen menajeri olmak istiyorsunuz.
+Doğrudur,kararınızı verdiniz mi?
-Tabii ki,sizinle görüşmemek aptallık olurdu.
+Peki bu yolda rakiplerim kimler?
-Fazla yok,aslında hiç yok desem daha iyi olur.
+Sahi mi,nasıl oldu bu acaba?
-Valla biz de anlamadık.Yarın imza atmaya burada olun.
+Zaten Köln'deyim,Leverkusen de oralarda galiba.
dedim ve kapattım.Bir başarı daha geliyordu.Yarın hemen yakınlardan bir araba kiraladım ve Leverkusen'e sürdüm arabayı.Kulüp binasına giderken bir sürü taraftar bekliyordu beni.El sallayarak arabadan çıktım ve kulüp binasına girdim.Başkan hemen elime bir kağıt verdi ve beni tekrar dışarıya çıkardı.Gömlek cebimden kalemi çıkardım ve binlerce taraftarın önünde imzayı attım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayer 04 Leverkusen
Bayer Leverkusen, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Leverkusen şehrinde kurulan spor kulübü. Genel olarak futbol takımıyla tanınsa da atletizm ve basketbol gibi branşlarda da aktiftir.
1904 yılında ünlü ilaç firması Bayer tarafından kurulmuştur. Buna rağmen futbol takımının Avrupa kupalarındaki ilk başarısı 1987-1988 sezonunda İspanyol ekibi Espanyol karşısında UEFA Kupası'nı almasıdır. Bunun dışındaki bir diğer Avrupa kupası başarısı ise 2001-2002 sezonunda sürpriz bir şekilde Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasıdır. Ancak finalde Real Madrid'e karşı alınan 2-1'lik skorla kupayı ellerinden kaçırmışlardır.
Kadro
Bütçe
Taktik