Sayfa 479 / 578 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529 ... SonSon
14,341 ile 14,370 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani demişler ki eğer yarın hakem aleyhimize hatalı karar verirse biz de yakarız ortalığı.İnşallah maçın hakemleri bu açıklamadan dolayı baskına altına girip de aman Gs camiası ayaklanmasın diye eyyam yapmazlar ve hakemin konuşulmadığı bir maç izleriz.
    So what?
    Saike

Açıklamayı çok yadırgamıyorum çünkü artık ülkede ki futbol düzeni , medya işleyişi bu.Bunu bu hale getirenlere bakmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Madem böyle bir açıklama yapacaklardı Adnan Öztürk'ü geri alsınlar bari yönetime

Zorlama ve gereksiz bir açıklama.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

açiklama iyi olmus hep fenerbahce baski altina almicak ya hakemleri , birazda biz alalim sanki nolmus bu ulkede sike normal hirsizlik normal , baski altinami almak suç ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Açıklamayı yapan ofsaytı öğrenmesi lazım. Bu açıklamayla harcanacak takım Antalyaspor değil gelecek haftaki rakip Beşiktaş olacak bence. Haftaya daha çok konuşulur bu açıklama
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Açıklamayı yapan ofsaytı öğrenmesi lazım. Bu açıklamayla harcanacak takım Antalyaspor değil gelecek haftaki rakip Beşiktaş olacak bence. Haftaya daha çok konuşulur bu açıklama
    Biraz imzanın hakkını ver be kardeş. Maç bölümündeki açıklamalarını da gördük. Adalet öyle tek taraflı değildir. Bunu da bil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gecen hafta hakemi haklı çıkarma çabaları olmasaydı şuanda ben de farklı şeyler yazıyor olurdum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gecen hafta hakemi haklı çıkarma çabaları olmasaydı şuanda ben de farklı şeyler yazıyor olurdum.
    Egemen'in faulüne faul değil dedik,çoğu kişi öyle dedi.Penaltıyı zaten konuşmaya gerek yok.Geçen hafta kırmızı kartı tartıştık o kadar,maçın öyküsüne bakarsan sarı kart çıkarken Egemen bodoslama giriyor hakeme,tartışmasız kırmızı kart oda.

Evet,hakem çok haklı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Samimiyetine güveniyorum. Ben geçen hafta hakemin hatalı olduğunu söyledim ama taraflı değildi dedim. Bu hafta da öyle.

Hakem sayesinde geçen hafta puan farkı nasıl 4'e düştüyse bu hafta öyle 7 olur diye düşündüler galiba ama BJK 10 kişi olmasına rağmen 1-0 aldı maçı.fener maçında çıkmayan 3 tane net kırmızı kart var.Gökhan Gönül, Alves, Emre Belözoğlu.Ayrıca Emre Belözoğlu'na ömür boyu futboldan men verilmeli artık.Bu akşam ki GS Antalya maçında da benzer senaryolar bekliyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Haftaya derbiyi berabere bitirmek için yoğun mesai harcayacak federasyon. BJK yi 10 kişi bıraktılar ama kazanmasını bildiler. Galatasaray'ın bu geceki bildirisi ola ki hakemleri etki altına alırsa ,kesilecek ceza haftaya kalır.Bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. Geçen haftaki Fenerbahçe maçının adaletini rakiplerine de puan kaybettirerek sağlamaya çalışacak tüpçü ve ekibi. Polyannacılık yapmasın kimse , Türkiyede futbol gerçeği böyle malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok iyi yapmışlar öyle tencereye böyle kapak sen daha sene başından beri ilk defa alehine bi penaltın verilmedi diye ortalığı yıkıp hakemi hakemleri tehdit et baskı altına al bizde susalım oldu

Nesil
    2007

Fenerbahçe'nin yaptğının aynısını yapıyoruz maalesef. Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları çok masumane, hak arayan açıklamalar değildi kimse kusura bakmasın. Sanki ilk kez bir takıma penaltı çalınmıyor. Aynısı Avrupa'da yapılsa ne maç içinde penaltıya o kadar itiraz edilir, ne Egemen gider hakeme toslar, ne de Aziz Yıldırım tek kelime edebilirdi ki Avrupa'da da ne skandal kararlar veriliyor. Bizim ligde ise ileriki haftalar için hakemleri baskı altına alacak açıklamalardı bunlar. Şimdi de biz aynısını yapıyoruz. Sonra da hakemlerden adil maç yönetmesini bekliyoruz. Hakemler bakacak, Yunus Yıldırım birkaç hata yaptı hakemliği bitti ki Fenerbahçe daha önce de birkaç hakeme düdük astırmıştı yanlış hatırlamıyorsam; ben artık büyüklere kıyak geçeyim diyecek. Adam gibi stat yok, adam gibi federasyon yok, güçlünün sesi normalde de çok çıkar bizim burada susmak bilmiyorlar; sonuç ortada. Bursaspor'un iki haftadır penaltısı verilmiyor yanlış hatırlamıyorsam kaç kişi konuştu, isyan etti?

Kasımpaşa maçının sadece özetini seyrettim, onda da tartışılacak pozisyon yok. Evet Emre ve Alves kırmızı yemeliydi ama hakemleri o pozisyonları neden görmedin diye suçlamak saçma. Adam Emre'nin ağzına bakarak maç yönetecek hali yok. Alves'in de Riera'nın yaptıklarından farkı yok. Bu tip adamların huyu bu, ne anlıyorsalar. Kameradan ceza veriliyorsa top TFF'de artık. Ofsayt da ofsaytsa eğer milimledir ki onu görebilen insan varsa artık

Son olarak bu akşamki maça gelirsek, hakem Halis Özkahya Mimlediğim tek hakem, bakınız mimlediğim maç ve yorumlar; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117686
    İki takım adına da rezalet ötesi kararlar vermiş, maçı bırakıp onu izlemeye başlamıştık. Muhtemelen bugün de maçın önüne geçer, hangi takım yanar bilemem ama şu açıklamalardan sonra ve oluşan durumda Antalya yanması daha olası. Onların sesi çıkmıyor nasılsa.

Ek olarak eskiden hakem hatası ile kazanınca üzülürdüm de o kadar yamuk ki ortalık kazanalım da isterse hakem bize 5 penaltı çalsın da kazanalım umurumda bile değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu açıklamanın arkasında kesin Şükrü Ergün var.Ben sevmiyorum böyle adamları,boş boş konuşuyorlar,gündemi meşgul ediyorlar.Senin takımın formda,hakem hataları desen her hafta yaşanıyor.Sanane başka camialardan,ne amaçla böyle açıklama yapılıyor cidden anlamadım.Haklılık payı yok mu,bir kaç yer dışında var ancak gereksiz,zamansız ve boş bir açıklama.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu da Antalyaspor başkanından.

Gültekin Gencer'den açıklama !

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü" dedi.

Gencer, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nden yapılan "Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi, spor kamuoyunun bilgisine sunarız" şeklindeki açıklamaya şaşırdıklarını söyledi.

Antalyaspor'un süper ligde hakemlerden en büyük zararı görmüş kulüp olduğunu savunan Gencer, buna rağmen hakemler hakkında bu şekilde eleştirilerde bulunmadıklarını ifade etti.

Süper Lig'deki bütün takımları dost gördüklerinin altını çizen Gencer, şunları kaydetti:

"Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü. Bu açıklamayı yanlış buluyoruz. Galatasaray, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçında verilmeyen iki penaltımızın ardından da aynı açıklamayı yapsaydı, bu serzenişlerine hak verirdim. Kendi lehlerine olduğu zaman ses çıkarmamalarını, bir maçın hakemini etki altına almaya çalışmalarını kınıyorum. Bu açıklamaların ardından biz de hakemin kararlarını gözlemleyeceğiz. Halis Özkahya gibi tecrübeli bir hakemin etki altına gireceğini zannetmiyorum. Maçı adaletli bir şekilde yöneteceğine inanıyorum."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fenerbahçe(Aziz Yıldırım) maçtan 1 hafta önce yaptı aynı açıklamayı bizde 1 gün önce. Değişen bir şey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.
    O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.
    Tamam biliyorum,o maçta olmuştu bir kaç olay ancak yine de bu başkanı haklı çıkaracak değil,en basitinden Çarşamba günkü maçtan niye bahsetmiyor da ta 1 ay önceki maçtan bahsediyor ?

Korktum yemin ediyorum,evire çevire dövdü Berk'i adam.Ontivero'ya da bulaştı da mevki olarak uzaklar biraz bir şey yapamadı fazla.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ahanda Fenerbahçe yönetimi de açıklama yapmış. Çocuk gibiler yemin ediyorum. FB yönetimini kastetmiyorum tek, bizimkiler dahil hepsini kastediyorum

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...aya-sert-yanit
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bizimkiler tekrar yanıt yazmış, hey Allahım

Açıklama

FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

vay anam vay neler dönmüş serhat ya

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Egemen'in faulüne faul değil dedik,çoğu kişi öyle dedi.Penaltıyı zaten konuşmaya gerek yok.Geçen hafta kırmızı kartı tartıştık o kadar,maçın öyküsüne bakarsan sarı kart çıkarken Egemen bodoslama giriyor hakeme,tartışmasız kırmızı kart oda.

Evet,hakem çok haklı.
    arada gordum de soylemeden edemeyecem.

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir faul bile tartisilir bir durumda ustelik. bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    arada gordum de soylemeden edemeyecem.

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir, faul bile tartisilir bir durumda ustelik bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.
    Hakem sana koşuyor tamam da sen ne diye hakeme koşuyorsun ?

Diye sorarlar adam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Hakem sana koşuyor tamam da sen ne diye hakeme koşuyorsun ?

Diye sorarlar adam
    talihsiz bir carpisma olmus iste, kendini koruma icgudusu diyelim hem bi kere hakem baslatti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    talihsiz bir carpisma olmus iste, kendini koruma icgudusu diyelim hem bi kere hakem baslatti
    Kartı olan hakem ama

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kartı olan hakem ama
    bir kart da MHK baskaninda var, o da yedi karti ama. 10 hafta dinlensin bakalim simdi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kulüplerin salvoları havada uçuşuyor off off , tam Serhat Uluerenlik ortam

Tapatalk'tan gönderilmiştir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sacmaligin daniskasi. Bizim takim sacmaliyor aciklama yayinliyor Fenerbahce de sacmaliyor cevap veriyor. Yahu ne sacma sey oturun iki dakka oturdugunuz yerde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe de şimdi "Hmm ok." yazacak Seviye yerlerde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri