Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Kasımpaşa kazanır
Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...
Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.
Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.
Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.