Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 70.83%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Kasımpaşa kazanır

3 12.50%
1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 21. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hakemin bu maçta bu kadar çok konuşulmasının tek sebebi Fenerbahçe başkanıdır kim ne derse desin.
    Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Alves pozisyonu kırmızı kartlık olabilir,Kadlece yapılan da penaltıydı.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Hem medya hem Aziz başkan bu konuda haklısın.Şunuda unutmayalım ki dün GSnin yayınladığı açıklama da bugünkü hakemi baskı altına alacaktır şüphesiz.
    Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Kesinlikle bizim yaptığımız ne kadar yanlış ise GS'nin yaptığı da yanlıştır. Sonra biz yanıt veriyoruz. Ve bu her sene oluyor artık. Futbol'un endüstiriyelleşmesi bana göre spor ruhunu öldürüyor. Borsa 1 puan artsın diye nelerle uğraşıyoruz. Bana göre bu lige yabancı hakemler şart ne bu açıklamaları okurlar ne de kordorda ne konuşulduğu...
    Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Katılıyorum.Herkes rakip takıma laf buluyor da kimsenin kendi takımına baktığı yok.Önceki yorumlarda bir arkadaş yazmış Fatih Terim ne küfürler etti diye,haklı.Yok Emre küfür etti yok şu yok bu bunları geçeceksiniz.Dün Beyaz Futbolda Sinan Engin de hakemlerle ilgili bir konuşma yaptı gerçekten dikkatimi çekti.Haftaya derbi maçını yüksek ihtimalle Cüneyt Çakır yönetecek ve bu gidişle Cüneyt Çakır haricinde onun klasmanında 2. veya 3. hakem çıkmayacak dedi.Doğru söyledi dikkat ederseniz son yılların çoğu derbisi Cüneyt Çakırda.
    Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.

Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Cüneyt Çakır konusuna katılıyorum sanki bu ülkede tek hakem var. Derbi oldu mu hakemde belli. Belki bu da hakemler içinde sorun yaratabilir. Sonuçta bende hakem olsam bende derbi yönetmek isterim.

Bu arada en güzeli Galatasaray yönetimi Ersan'ın kırmızı kartı hatalı dedi o zaman Galatasaray TFF'ye bu ceza kaldırılsın diye başvuru yapsın. Bu yaptıkları açıklama ne kadar samimi gösterir.
    Ersan konusunu hiç böyle düşünmemiştim çok mantıklı da GSnin böyle bişey yapacağını zannetmiyorum

Mesaj Yetkileri