Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • M.P. Antalyaspor kazanır

4 16.00%
  • Berabere biter

7 28.00%
  • Galatasaray kazanır

14 56.00%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: MP Antalyaspor - Galatasaray | STSL 21. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boum antepteki Dany etkisi yaratmış bayağı iyi stoper

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

one gecip de puan kaybedeceklerini hic dusunmezdim gsnin. ama yenilmemek de onemli bence, yenilgiye tepki verebildi gs. deplasmanda 1 puan iyidir bence. ikinci yari deplasmanlar hicbir takim icin kolay olmayacak cunku.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Antalya'nın 2.golü ofsayt değil mi ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Neyse Allah'dan 1 puan aldik

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Antalya'nın 2.golü ofsayt değil mi ?
    Ofsayt. .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    06

90 dakika neredeydiniz be arkadaş, uzatmaları mı beklediniz oynamak için .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçtan şunu çıkardım. Sabri-Burdisso-Semih-Telles mümkün değil olmaz. Ya Chedjou Semih ya da Burdisso Chedjou olacak. İlla Burdisso Semih olacaksa yanlarına Eboue olacak. Şahsi fikrim en güzeli Burdisso Semih yapıp Ceyhun yerine Chedjou'yu oynatmak. Takım geriden uzun top bile atamadı resmen. Chedjou-Eboue arada saçmalıyor falan ama defansı rahatlatıyorlardı. Ben hiç bu kadar Muslera'ya oynadığımızı hatırlamıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk İnan, Mustafa Sarp olmaya doğru gidiyor maalesef. Alternatifinin bulunması lazım.

Semih Kaya için çıkan haberler doğru demek ki, Koray Günter'in maaşına takılmış gibi oynadı bugün.

Drogba fizik olarak düşmeye başladı, istediklerini yapamayınca da saçmalıyor. Geldiğinde çok sevindim, çok iyi de katkı verdi her anlamda ama gelecek sene hiç çekilmez hele bu yabancı kuralı varken. Güzelce vedalaşmak lazım.

Çok kötü oldu bu puan kaybı. Haftaya kazanmak zorundayız, Chelsea maçı da var. Çok zor olacak bundan sonraki süreç. Deplasmanda 11 maçta 15 puan alarak şampiyon olunmaz zaten, çok doğal. 2.lik altın değerinde ne yapıp edip kovalamamız lazım.

Deplasmanlarda acayip bir ruh haline bürünüyor takım. Bugün iyi başladık, golü bulduk sonrasında farkı da açabilirdik. Gol yedik ve ondan sonra işler değişti. Bu kadar kırılgan olmak çok kötü. Koca bir 2. yarı reaksiyon veremedik. Gençlerbirliği maçı gibi son 5 dakika hariç. Yenilebilirsin ama çabalamazsan olmaz. Melo dışında kimse sorumluluk almıyor. Mancini'nin bu durumu çözmesi lazım. Kimse problem ismi ne olursa olsun göndermek gerek. Bize Galatasaray lazım Arenasaray değil.

Hakem konuşulabilir, en basiti uzatma bile komedi ama hakeme gelene kadar çok başka şeyler var konuşulması gereken.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim için maçı bitiren an Antalya'nın öne geçmesiydi.Maalesef çok saçma bir gol attık kendi kalemize.Olur böyle şeyler deyip önümüze bakmamız lazım.1 puan 1 puandır,kim bilir o 1 puan bizi şampiyon da yapabilir,2. de yapıp ŞL'ye gitmemize neden olabilir.Sabri'nin tarafını otobana çevirdiler,maçtan önce demiştim ben.Bu arada Drogba benim için bitmiştir.Gitsin Amerika'ya,saçmalıklarına orada devam etsin.

Canın sağolsun Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Galatasaray beni şaşırttı. Maça iyi başlamasına rağmen devamını getiremedi.Öne geçtikten sonra Antalya Emrah'ı alarak, Semih'i de geç oyuna sokarak hata yaptı. Gelecek hafta üç rakım için de kritik. Bakalım neler olacak.Telles iyi oyuncu ama savunması zayıf gibi. önünde oynayan oyuncunun ona savunmada yardımcısı olması gerek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yediğimiz ikinci gol şanssızlıktı. Belki iki yılda bir yeriz öyle bir golü, Orduspor maçında da aynı şey olmuştu. Bugün oynadığımız oyun aslında ne iyiydi ne kötüydü. İlk 15 dakika çok iyi başladık 2. golü bile bulabilirdik ancak üst üste yediğimiz iki gol bizi durgunlaştırdı. Tabii Antalyaspor'un oyunu soğutması, zaman geçirmesi ve maçın kilitlenmeside buna etken oldu.

Drogba konusunada bir çözüm bulmaları lazım. Bu adam takımın ağasımıdır nedir, sahada hayalet gibi geziyor ve ikinci yarıda Mancini çıkarmıyor. 60lı dakikalarda oyundan alınıyor kafasını sallıyor, bir tavırlar birşeyler. Bu takımda formayı hakeden kişiler oynamalı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Telles hücumda çok iyi ancak savunmada 0'a yakın, Sabri zaten sıpsıfır, Burdisso da bayağı hantal olunca savunmanın tüm yükü Semih'e düştü. Bu dörtlü savunmada hayatta olmaz.

Selçuk deplasmanlarda çok kötü oynamaya devam ediyor. Drogba zaten Anadolu deplasmanlarında istisnasız yatıyor. İstanbul'dan çıkmasına hiç gerek yok...

Emre Çolak ilk 11'e girmeli artık bence. O oyuna girdikten sonra çok tempo yaptık. Özellikle deplasmanlarda tempomuzu yukarıya taşıyacak böyle oyuncular lazım.

Aynı şekilde Umut Bulut da (hiç sevmiyor olsam da) pres gücünü yükseltiyor oluşundan dolayı deplasmanlarda kadroda olmalı.

4 ya da 6 çok önemli değil; ben Fenerbahçe'nin puan kayıplarına devam edeceğini düşünüyorum, yeter ki deplasmanlarda artık 3 puan alalım. Haftaya Beşiktaş'ı yenersek tekrar tablo düzelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karaları bağlamaya gerek yok arkadaşların da dediği gibi o kadar uzak değil her şey hala.Ama bu maç sonunda acaip kızgınım.O yüzden biraz sonra damlaması beklenen provakatör,puan kaybını bekleyip insanları gerecek insanlar gelmeden uzaklaşıyorum buradan aman dikkat edin.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Tipik Burak işte.Bir insan kendini ancak bu kadar küçültür.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaldı 1...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Karaları bağlamaya gerek yok arkadaşların da dediği gibi o kadar uzak değil her şey hala.Ama bu maç sonunda acaip kızgınım.O yüzden biraz sonra damlaması beklenen provakatör,puan kaybını bekleyip insanları gerecek insanlar gelmeden uzaklaşıyorum buradan aman dikkat edin.
    Katılıyorum.Biz oyunumuzu oynamaya devam etmeliyiz.Şu puan kaybı tabi ki moral bozdu ancak gram üzüntülü değilim niyeyse çok sevinçliyim.Güzel şeyler olacak,çok güzel.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

4 tü 6 oldu. Yani olan şu ki Fenerbahçe'yi 2-0 ve üstü yenmemiz gerekecek.

Antalya'yı çok küçümsedik malesef. Alex savunmada tam bi saatli bomba. Burdisso ise malesef çok kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Kaldı 1...
    Yanlış hesap, kaldı 3 + ikili averaj.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş'ı yenersek Fenerbahçe'nin de Elazığ gibi form tutmuş bir ekibe karşı deplasmanda oynayacağı düşünülürse yine farkı en kötü 4'e indirebiliriz.Her şey bizim elimizde Berk'in dediği gibi karaları bağlamaya gerek yok ama şu deplasman fobisinin artık bir son bulması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Beşiktaş maçı final gibi oldu yalnız. Çok ayrı asılmamız lazım o maça.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yanlış hesap, kaldı 3 + ikili averaj.
    gayette doğru bjk ile aranızda 1 puan var adamları ortak ettiniz şampiyonluktan önce bjk yi aradan çekmeniz lazım. bjk maçı chelsea maçında bile önemli gs için

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Şunları izleyemeyen bir tek ben miyim, çıldıracağım ya! Açılmıyor, açılması için ne yapmam lazım. Bu sorunu daha önce de dile getirmiştim; ama oralı olmamıştı hiç kimse!!!

Burak'ın dirseğini görebildim sadece, onda da Facebook sağ olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi.

Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden. Ya da gidip orta sahada basacak set oyununda. Saçmalık tamamen. Tecrübesizlik akıyor yaptığı her hareketten.

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gençlerbirliği maçında da son anlarda yüklenmeye başladık. Bugün de aynı şey oldu. Bu sorun aşılsa en azından denedik arkadaş, helal olsun deriz. Ama Antep olsun, bugün ikinci yarı olsun kimse sorumluluk almıyor, isyan etmiyor Melo'dan başka. Ayıptır ya, kaçak güreşmek en ayar olduğum şey. Sabri belki iyi orta kesemiyor, duran top kullanamıyor ama adam isyan ediyor, çabalıyor. Ben maç seçen, canı isteyince oynayan adamı Galatasaray forması ile görmek istemiyorum. Bir bakıyoruz takım dağıtıyor, şov yapıyor bir bakıyoruz tamamen yedeklerle çıktığımız takımı aratıyorlar. Şampiyon olacaksan bir istikrarın olacak. Rakipler duran toplardan çok fazla gol buluyor ve bunlar puana dönüşüyor. Biz ancak farkı açan goller atabiliyoruz duran toplardan. Duran top olmuyorsa başka bir şey geliştirilmeli. Bugün bulduk golü, 2. golü bulup oyunu tutsak Antalyaspor dönebilir miydi hiç sanmıyorum. İlk golü attıktan sonraki 10 dakika istatiksel olarak çok kritik, biz o ara atamadık ve sonrasında da iki beki çıkararak hücuma devam ettik. Deplasmandasın arkadaş bir sakin. Sabri olsun Telles olsun giden geri gelmedi.

Hakan Balta hem Chedjou'dan hem de Burdisso'dan daha iyi katkı veriyor. Türk olmasının yanı sıra solak, ayağı iyi ve soğukkanlı diğerlerine göre. Bugün olsa yedeklerde Hajrovic olabilirdi en basitinden, bu bile avantaj.

Son olarak, Tugay > Drogba. Bugün soğuttu kendinden, umarım sakinleşince hatasını anlar ve Beşiktaş maçıyla telafiye başlar.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    gayette doğru bjk ile aranızda 1 puan var adamları ortak ettiniz şampiyonluktan önce bjk yi aradan çekmeniz lazım. bjk maçı chelsea maçında bile önemli gs için
    Siz ortak ettiniz kardeşim biz değil, lider biz değildik ki. Şampiyonluk için ben liderle olan farka bakarım 2. ile olana değil. Ayrıca herkes puan kaybedecek bu yarışta, kalan maçların hepsini kazanabilecek bir takım görmüyorum açıkçası. Her hafta değişecek bu durum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi üç takımında her maçını kazanacağını kimse garanti edemez ve zaten böyle birşeyi kimse beklemiyor. Ama her hafta mutlaka biri büyük bir laf koyuyor ortaya. Sezon sonunda büyük lokma ye büyük laf konuşma atasözünü konuya yazmayı can-ı gönülden istiyorum.
    Last edited by Nedvedmania : 18.Şubat.2014 at 01:06 Reason: silinen mesajdan alinti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maç kazanan kendini kral ilan ediyor, puan kaybeden ise yerin dibine sokuluyor bu ülkede, her hafta her yıl böyle maalesef. Yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi üç takımında her maçını kazanacağını kimse garanti edemez ve zaten böyle birşeyi kimse beklemiyor. Ama her hafta mutlaka biri büyük bir laf koyuyor ortaya. Sezon sonunda büyük lokma ye büyük laf konuşma atasözünü konuya yazmayı can-ı gönülden istiyorum.
    Söylediklerinde haklısın.

Ama bu sezon büyük konuşurum. Şampiyon Fenerbahçe ikinci kim olacak..?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Söylediklerinde haklısın.

Ama bu sezon büyük konuşurum. Şampiyon Fenerbahçe ikinci kim olacak..?
    Fenerbahçe'nin ilk yarı performansına göre büyük konuşmakta haklısın, bende konuşurum bu konuda. Ancak ikinci yarıdaki oynadığı maçların karnesine bakarsak ilk devredeki futboldan eser yok. Bu hafta maç kazandı ancak bence oynadığı futbol şampiyonluk için umut vermedi. Evinde zaten herkes kazanıyor, bu yıl herkes evinde kral. Ancak üç takımdan en fazla deplasman galibiyetine sahip takım Beşiktaş. Gerçi onlarda 4-5 maç iyi 4-5 maç kötü oynuyorlar. Sonuç olarak zirve yarışında ilk üç takım olsada bu üç takımın ligi nerede bitireceği meçhul. Her an herşey olabilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen hafta değindim şampiyonluk deplasman maçlarında alınacak puanlara bakar diye. Son haftalarda Gs ve Fb bu konuda iyi değilken Gs lig genelinde de iyi değil. Bu genel performansı sürerse şampiyonluk. hayal olur. Sadece Kadıkoyde veya Arenada maç kazanmakla bu iş olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şimdi baktımda 2. gol net oğlu net ofsayt hatta bu kadar bariz bi ofsayt daha olamaz diarra tüm oyuncuların(kaleci dahil) önünde dönen top direk önüne düşüyo nasıl takip edememiş bu pozisyonu hakem

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Geçen hafta değindim şampiyonluk deplasman maçlarında alınacak puanlara bakar diye. Son haftalarda Gs ve Fb bu konuda iyi değilken Gs lig genelinde de iyi değil. Bu genel performansı sürerse şampiyonluk. hayal olur. Sadece Kadıkoyde veya Arenada maç kazanmakla bu iş olmaz.
    Bu hafta söledindi sanki

Haklısın, deplasmanlarda takıma bir şey oluyor. Bu kadar etkilenmesi gerçekten çok garip takımın. Oyuncularda ne hırs var ne bişe deplasmanda. Yürüyerek oynuyolar. Çok garip.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri