Gençlerbirliği maçında da son anlarda yüklenmeye başladık. Bugün de aynı şey oldu. Bu sorun aşılsa en azından denedik arkadaş, helal olsun deriz. Ama Antep olsun, bugün ikinci yarı olsun kimse sorumluluk almıyor, isyan etmiyor Melo'dan başka. Ayıptır ya, kaçak güreşmek en ayar olduğum şey. Sabri belki iyi orta kesemiyor, duran top kullanamıyor ama adam isyan ediyor, çabalıyor. Ben maç seçen, canı isteyince oynayan adamı Galatasaray forması ile görmek istemiyorum. Bir bakıyoruz takım dağıtıyor, şov yapıyor bir bakıyoruz tamamen yedeklerle çıktığımız takımı aratıyorlar. Şampiyon olacaksan bir istikrarın olacak. Rakipler duran toplardan çok fazla gol buluyor ve bunlar puana dönüşüyor. Biz ancak farkı açan goller atabiliyoruz duran toplardan. Duran top olmuyorsa başka bir şey geliştirilmeli. Bugün bulduk golü, 2. golü bulup oyunu tutsak Antalyaspor dönebilir miydi hiç sanmıyorum. İlk golü attıktan sonraki 10 dakika istatiksel olarak çok kritik, biz o ara atamadık ve sonrasında da iki beki çıkararak hücuma devam ettik. Deplasmandasın arkadaş bir sakin. Sabri olsun Telles olsun giden geri gelmedi.

Hakan Balta hem Chedjou'dan hem de Burdisso'dan daha iyi katkı veriyor. Türk olmasının yanı sıra solak, ayağı iyi ve soğukkanlı diğerlerine göre. Bugün olsa yedeklerde Hajrovic olabilirdi en basitinden, bu bile avantaj.

Son olarak, Tugay > Drogba. Bugün soğuttu kendinden, umarım sakinleşince hatasını anlar ve Beşiktaş maçıyla telafiye başlar.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
gayette doğru bjk ile aranızda 1 puan var adamları ortak ettiniz şampiyonluktan önce bjk yi aradan çekmeniz lazım. bjk maçı chelsea maçında bile önemli gs için
Siz ortak ettiniz kardeşim biz değil, lider biz değildik ki. Şampiyonluk için ben liderle olan farka bakarım 2. ile olana değil. Ayrıca herkes puan kaybedecek bu yarışta, kalan maçların hepsini kazanabilecek bir takım görmüyorum açıkçası. Her hafta değişecek bu durum.