Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer hangi yıl aralığında hangi ülkede son bulur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • 2030-35 arası İtalya'da bir yerde

2 6.67%
  • 2035-40 arası Türkiye'de bir yerde

14 46.67%
  • 2035-40 arası İngiltere'de bir yerde

8 26.67%
  • 2030-35 arası Almanya'da bir yerde

4 13.33%
  • 2035-40 arası İspanya'da bir yerde

2 6.67%
1 ile 30 arası toplam 902 sonuç

Konu: Yaralı Dortmund Avrupa Ligi Şampiyonluğu Peşinde / 2017

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yıllarını verip oturttugun taktik oyuncular teknik ekip itibar vs vs üstüne ben olsam gitmem dortmunla başarı kazanmak zaten kolay mühim olan bu dakikadan sonra yerel değil uluslararası kupa(lar) kazanmak.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    İtalya, İngiltere, İspanya gibi ülkelerde takım çalıştırdıktan sonra kariyeri Kayserispor'da sonlandırmalısın

Yuvaya eninde sonunda dönmek şartıyla Dortmund'a kesinlikle gitmelisin !
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    İsterse dünyayı alsın Bayern. Sen dağıtırsın Bayern'i Dortmund'la
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Yıllarını verip oturttugun taktik oyuncular teknik ekip itibar vs vs üstüne ben olsam gitmem dortmunla başarı kazanmak zaten kolay mühim olan bu dakikadan sonra yerel değil uluslararası kupa(lar) kazanmak.

Sorun başarının kolay veya zor kazanılması değil sorun 34 hafta mücadele ettiğim ligde rekabetin çok az olması , ayrıca Kayserispor'la başarılı olduktan sonra neden küçük takıma gideyim ki ben daha bugüne kadar hiç görmedim işin içinde çok büyük para dönmediği müddetçe başarılı bir tek.direktör gidebeleceği en büyük takıma gitmek ister kariyer'in real hayattan kopmaması adına gideceğim ülkelerdeki takımlarda kuvvetle muhtemel Dortmund ayarındaki takımlar olacak tabi başarılı olduğum müddetçe böyle olacak

Mesaj Yetkileri