Spoelir'ın kullanılış amacı göze hoş gelemsinden ziyade sayfanın açılışını kolaylaştırıyor ben o yüzden kullanıyorum sayfa hemen yükleniyor takipçilerde sayfa kasmadan direk göz atabiliyor![]()
Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
Spoelir'ın kullanılış amacı göze hoş gelemsinden ziyade sayfanın açılışını kolaylaştırıyor ben o yüzden kullanıyorum sayfa hemen yükleniyor takipçilerde sayfa kasmadan direk göz atabiliyor![]()
transferler iyi ceyrek fınalde elenmek kotu olmus kupada beklentiler buyuk
Antrenörüm olur kendisi ve 40 yaşına kadar oynar bu herif (:
Öyle umuyorum bu sene Clye kalabilme ihtimalimizi sevdim ben (:
Dediğim gibi takip edenler açısından kolay oluyor ve fazla resim kalabalığo yapmıyor daha bi sade ve hoş duruyor
O teneke kupası ya asistana vKupada arka planda ligde ilk başta sıkı tutup avrupa maçları zamanı avrupaya asılmayı planlıyoruz
başarilar dilerim
1.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
2.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
6.Hafta
ve salmikivi nin gol atmadığı bir maç gördük![]()
Bu lig şimdiden bitmiş ya , taraftar ŞL'yi istiyor![]()
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10.Hafta
11.Hafta
Hızlı hızlı Cl maçlarına gelene kadar ilerleyelim deim ama kupa maçını unutmuşum. 7.Turda İnter Turkuya elendik. Açıkcası çok da önem verdiğim söylenemez. Mühim maçlar ve zor geçeceğini düşündüğüm formdaki takımlara karşı deplasmanda oynadığımız mçlar hariç asistana veriyorum Avrupa maçları bir an önce başlasın diyerek. Ligi domine ettik şimdiden
33 maçlık maratonun üçte biri geçerken helsinki peşimizi bırakmasa da bu formla bize yetişeceklerini sanmıyorum. Salmikivi ise nazarık maşAllah (:
Bizi Kimse Durduramaz ! Sen Şampiyonlar Ligi'ni Alacaksın Seni Sevmeyen Ölsün !
kurada şanslı olurus umarım gruplara kalırsak iyi bir gelir elde ederis
Çok iyi gidiyoruz.Hocam bu arada alternatif bir golcü ararsan sana en uygun isim Roope Riski.Hem çok ucuza alınabiliyor hemde acayip istikrarlı![]()
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
18.Hafta
Son torbadan kaç yıl sorna kurtuluruz bilemiyorum ama bu sezonda güzel şeyler yapabilirsek 15-20 bin arası puan alabilirsek şayet ilk 100ü zorlayabiliriz (:
Rakip Bosna Şampiyonu !
Borac ' mı one laaa![]()
10 tane atarız bu turda![]()
Geçeriz bu turu güveniyoruz hocam![]()
Haydin gazamız mübarek ola !
Borac ne 4-5 atmadan gelmeyek![]()
Rakip rumen temsilcisi CFR CLUJ oldu !
Bosna takımımıymış fakat ben bir şeyi çözemedim , Champeynsşip ne ayak ? kariyer Kootepee buradan oraya mı gidecen yada başka bir dümen mi var nedir ?![]()
Cluj biraz zorlar ama geçeriz hocam sana güveniyoruz![]()
Dışarda beş atıp toplamda 7 golle geçtik lakin ben sizler kadar güvenemiyorum takıma herkesi eleriz gözüyle bakıyosunuz
Çempiyınşip diyip aklıma düşürme ingiltereyi![]()
Kağıt üzerinde kadro kalitesi bakımından bizden iyi oldukları aşikar ama elimizden geleni yapacaz geçen yıl futbolun sahada oynandığını gösterdik yine yapabiliriz. ve ilk maç evimizde yani deplasmana iş bırakmamak için gol yemeden kazanmamız gerekiyor başara bilir miyiz bilmiyorum daha doğrusu kazanabilir miyiz onu da billmiyorumOriginally Posted by trinitrotloen
Clujuda yeneris sonrakı gelsın ve gruplar çok zorlancağımız düşünmüyorum
Bunu belliydi rahat geçeceğimiz , Cluj'da fazla zorlamaz rahat ol![]()