1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Guncelleme geldigi zaman yeni oyun acmamiz gerekecek mi?

Transfer guncellemesi de oldugu icin evet diyeceksiniz muhtemelen ama guncel kadrolar umrumda degil, en alt ligde oynuyorum.

Benim derdim mac motoru ve oyun dinamikleriyle ilgili duzeltmeler.

Bu sebeple, ben guncelleme gelince kayitli oyunuma devam edebilir miyim, merak ediyorum.

Quote Originally Posted by amorti View Post

Transfer guncellemesi de oldugu icin evet diyeceksiniz muhtemelen ama guncel kadrolar umrumda degil, en alt ligde oynuyorum.

Bu sebeple, ben guncelleme gelince kayitli oyunuma devam edebilir miyim, merak ediyorum.
    evet oyun motoruna gelen değişiklikler oyuna hemen işliyor.

çoğu kişi güncellemelerden sonra taktiğini değiştirmek zorunda kalıyor zaten.

her güncellemede kafasına göre takılıyorlar. motorun zaaflarını değiştiriyorlar falan filan.

ben kayda değer bir değişim olacağını sanmıyorum. yine birbiriyle çarpışan oyuncular, santra yaparken sakatlanan forvetler. en ufak şeyde manava giden kaleciler izlemeye devam edicez.

Tamam bende de saçma hatalar var ama bu kadar sık değil. Bir keresinde kaleciye bas vereyim derken goldu kendi kalesine atti çok büyük sinir edecek sorun yok. ben taktik ve oyun anlayısını takıma göre değiştirmem neyse o. belki sizler çok değiştirdiğiniz için sorunlar yaşıyorsunuz ?

Quote Originally Posted by amorti View Post

Eğer Transfer Güncellemesi Dediğin Gibi Önem Arz Etmezse Senin İçin Kayıtlı Oyununda da Devam Edebilirsin Yeni Kariyere Gerek Yok

Çünkü Bunu Daha Önceki Güncellemelerde de Gördük

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eğer Transfer Güncellemesi Dediğin Gibi Önem Arz Etmezse Senin İçin Kayıtlı Oyununda da Devam Edebilirsin Yeni Kariyere Gerek Yok

Çünkü Bunu Daha Önceki Güncellemelerde de Gördük
    Evet, onceki guncellemeleri dusunerek bir sey olmaz heralde dedim ama, ikinci bir yorum almak iyidir her zaman.

BaGa TaRKaN ve Lordinas'a tesekkur ederim.

Mesaj Yetkileri