1 ile 30 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Woovvvv çok çok iyi fiyata satmışız
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    ii gelir elde etmişiz transferleri bekliyoruz
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Eğer paraya ihtiyacın varsa, Fierro'yu satman iyi olmuş.Fakat daha çok şeyler yapabilirdi klüpte.Ben 60'a sattığımı biliyorum 26 yaşında iken. Gerçi sen de haklısın, hem teklif iyi, hem saçma bir yabancı kısıtlaması var hem de pırıl pırıl genç bir Türk forvet var
    İstediğim verimi almadım.Oyuncu değeri 9.5 milyondu.Yeni sözleşme istedi bende vermek istemedim ilk önce 20milyona önerdim baya bir klüp teklif verdi sonra hepsini reddettim 30milyon önerdim Chelsea 23milyon verdi sattım bendeAyrıca seninde dediğin gibi yabancı sıkıntısı ve çift forvetli taktiğim fazla yokbir sürü nedeni var çok kârlı bir anlaşma yaptım bence

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yanlız transfer konusunda hiç tutucu değilsin hocam sürekli bir sürklasyon
    Aynen artık porto,Ajax gibi klüplerden önce benim takımıma bakıyorlar büyük takımlar ayrıca yorumun olumsuzdu biliyorum ama bence olumlu

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post

Aynen artık porto,Ajax gibi klüplerden önce benim takımıma bakıyorlar büyük takımlar ayrıca yorumun olumsuzdu biliyorum ama bence olumlu

Madalyonun diğer tarafı diyorsun ama ciddi söylüyorum şöyle ilk 11'i ezbere sayabileceğimiz bir takım kalsa bence daha güzel olur en azından oyuncuları ezberler performanslarını takip ederiz hadi bundanda olumlu bişey çıkartta göreyim
    Bildiğin eleştirdim , takılıyorum he sakın yanlış anlama

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Madalyonun diğer tarafı diyorsun ama ciddi söylüyorum şöyle ilk 11'i ezbere sayabileceğimiz bir takım kalsa bence daha güzel olur en azından oyuncuları ezberler performanslarını takip ederiz hadi bundanda olumlu bişey çıkartta göreyim
    Bildiğin eleştirdim , takılıyorum he sakın yanlış anlama
    Yok canım yanlış anlamamda olumlu bir şey çıkartabilecekmiyim acaba Türk oyuncularla anlaşıyoruz yanına genç regenleri(en iyilerini)monte edeceğim bu sezon kiralamıyacağım.Geçen sezonlardan kalan bir sürü oyuncumda var.Transfer sezonu bitsin takımı tanıtırım.Ezberlemek size kalmış

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transfer çalışmalarımız sürüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hep bu Onur maaşımız ı arttırıyor.
    Transfer sezonu devam ediyor.

Mesaj Yetkileri