Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Hybrid View

Nesil
    2012

La Liga'da 19 maçlık namağlup seri Efsane olmuş Ciddi Ciddi geliyor Şampiyonluk

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Biz bu formla Ajax a da fark atarız. Ayrıca şampiyonluk geliyor.
    Dinamo baya zayıftı ama Ajax onlara göre baya sağlam , fark atamasakta geçeceğimize inanıyorum
    Ligde geliyor galiba yeeaaa

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Erdoğan ayakların yere bassın (: ankete baktımda sonuçlarla beraber gaza gelmişsin ligde şampiyonluk alde finaller falan. Gaza gelmek ayrı motive olmak ayrı avrupada yarı final hatta final de olabilir eşleşmelere göre lakin ligde dürüst olayım ilk 2 ye giremeyeceğini düşünüyorum. Bu düşüncemin sebebide taktğin umarım yanılırım ama asarım keserim herkesi yenerim modundasın şuan ve bikaç maça bakar rüyadan uyanman Sadece bu güzel gidişin bozulmaması için çok daha dikkatli olman gerektiği konusunda uyarıyorum umarım yanılırım(:
    Nasıl bassın ki uçuyoruz resmen ya , adamlar sürekli puan kaybı yapıyor onlar bizi umutlandırıyor

Avrupa'da rakibe bağlı ileri ki turlar tabi önce Ajax'ı geçmemiz lazım , ligde şampiyonluk inancım tam , olamasak bile en azından 2. oluruz gibi bu arada lig zaten son 5 haftada belli olacak çok zor fikstürümüz var sonda
    Ankete gelince napam çok fena gaza geldim yaaa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    La Liga'da 19 maçlık namağlup seri Efsane olmuş Ciddi Ciddi geliyor Şampiyonluk
    Bende o kadar bilmiyordum da bildirimde gördüm şaşırdım 19 maç ya hemde aralarında barca ve madrid galibiyetleri var
    Şampiyonluk yolunda her maçı kayıpsız geçmemiz lazım artık bu kadar heyecanla zarar vermem inşallah takıma

Mesaj Yetkileri