Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Juventus Kazanır

22 81.48%
  • Berabere Biter

3 11.11%
  • Trabzonspor Kazanır

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: Juventus - Trabzonspor | Avrupa Ligi Playoff Turu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Borceunu topla iyi isler yapabilen bir futbolcu.

Aldiktan sonra oynadigi Chelsea maclarini izledim biraz.

Savascida bir isim, Colman ve Zokora belli bolumlerde oyundan dusecektir. Onlar dustugunde orta alanda diri kalacak bir isim lazimdi.

Bence hoca iyi bir secim yapmis.

Soner, Malouda ve Bamba sakat.

Henri ise Akhisar macinda MRA'nin gitmesine sebep oldugu icin moralsizmis. (45'de bizi one gecirecek golu atamadi, cok musait pozisyonda)

Kaldiki Emre suan cok formda, bukadar buyuk mac tecrubesi olmasada dk basina gol orani cok yuksek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Borceunu topla iyi isler yapabilen bir futbolcu.

Aldiktan sonra oynadigi Chelsea maclarini izledim biraz.

Savascida bir isim, Colman ve Zokora belli bolumlerde oyundan dusecektir. Onlar dustugunde orta alanda diri kalacak bir isim lazimdi.

Bence hoca iyi bir secim yapmis.

Soner, Malouda ve Bamba sakat.

Henri ise Akhisar macinda MRA'nin gitmesine sebep oldugu icin moralsizmis. (45'de bizi one gecirecek golu atamadi, cok musait pozisyonda)

Kaldiki Emre suan cok formda, bukadar buyuk mac tecrubesi olmasada dk basina gol orani cok yuksek.
    Cevap için teşekkür ederim. Borçe'de anlattığın kadarıyla bir Melo havası sezdim inşallah Melo'dan da iyidir Henrinin durumu özel tamam. Emre den de umutluyum ritmini yakaladı. Peki ya Adrian? Takıma en çok lazım olan şey hızlı hücum iken takımda hızlı hücumda top kullanma ve adam eksiltme konusunda takımda bu konularda Adrian'dan daha iyisi var mı?

Mesaj Yetkileri