Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer hangi yıl aralığında hangi ülkede son bulur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • 2030-35 arası İtalya'da bir yerde

2 6.67%
  • 2035-40 arası Türkiye'de bir yerde

14 46.67%
  • 2035-40 arası İngiltere'de bir yerde

8 26.67%
  • 2030-35 arası Almanya'da bir yerde

4 13.33%
  • 2035-40 arası İspanya'da bir yerde

2 6.67%
1 ile 30 arası toplam 902 sonuç

Konu: Yaralı Dortmund Avrupa Ligi Şampiyonluğu Peşinde / 2017

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    Ovvv neler kaçırmışım öyleee
    Kayserispor'dan ayrılman güzel olmuş ki kariyerinin son yıllarını o takımda bitireceğini düşünüyorum.
    Dortmund'a imza atman mükemmel , BÜTÇEEEE mükemmel
    Dortmund'da son maçlarda bariz gol sıkıntısı var benim gördügüm kadarıyla onu halledersen sorun cözülür ve bütün kupalar bizim.
    Bayern maçından önce tam havaya girmişken 5 yemek olmamıs ama nasıl olsa evimizde değildik takıma adapte değildik , almanya futbolunu yeni tanıyorduk sıkıntı yok yola devam !

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Bu sezon önemli olan Avrupa'dır, Bayern acımamış
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bayern o kadronun başına birde Wenger'i getirerek efsane takım kurmuş

Bu sene alışma sürecimiz olacak , önümüzde ki seneye abi senden de yeni Reus'lar bulmanı bekliyoruz
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Kayseri'de Nasıl Adım Adım İlerledin İse Abi Dortmund'a da Aynı Şekilde İlerlersiniz Halil Hocam İnşallah...

Bayen maçı acı oldu lakin , Bayern'nin iyice uzay takımı olduğunu belirttim bizim o seviyeye çıkmamız biraz zaman alacak fakat mutlaka onuda aşağı alacağımız zaman gelecek bunun planlamasını yapmaya başladım ama şöyle bir durum var elimi attığım oyuncu ateş pahası şöyleki 100 mn €'ları dahi reddeiyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bayen maçı acı oldu lakin , Bayern'nin iyice uzay takımı olduğunu belirttim bizim o seviyeye çıkmamız biraz zaman alacak fakat mutlaka onuda aşağı alacağımız zaman gelecek bunun planlamasını yapmaya başladım ama şöyle bir durum var elimi attığım oyuncu ateş pahası şöyleki 100 mn €'ları dahi reddeiyorlar nasıl yapacağız bilmiyorum
    Evet oyuncu almak çok zor oluyor

Mesaj Yetkileri