Sayfa 481 / 578 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531 ... SonSon
14,401 ile 14,430 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi görüş de alabilir buna niye bu kadar takıldın ki? Sonuçta kuralı koyan UEFA, en doğrusunu o bilir. Kaymakam bir işi yaptıktan sonra Validen görüş alamaz mı?
    Takılırım çünkü yaptığı açıklama kendisinin bu kuraldan pek emin olmadığını gösteriyor. MHK'nin başındaki adam kuralı yeteri kadar bilmiyorsa hakemi hiç bilemez. O zaman hakemlerin bu maçta verdiği kararın doğru olması (öyle olduğunu varsayarsak) büyük ihtimalle tesadüfi bir olay ki ben öyle düşünüyorum. Yani bence hakemlerin pozisyonu iyi süzdüğü, hakem başarısı olan bir pozisyon değil (eğer söylendiği gibi karar doğruysa).

Kaldı ki eğer kuralı yeterince iyi bilmediklerinden dolayı golü iptal etselerdi bırakın maçın kaderini Antalyaspor'un bu sezonki kaderini bile etkilemiş olabilirlerdi. Sezon sonunda 1 puan farkla veya averajla küme düştüklerini düşün. Ya da tersi olduğunu ve Galatasaray'ın 1-2 puan farkla şampiyon veya 2. olduğunu.

Kaymakam-vali örneği bununla pek bağdaşmıyor. Kaymakam yazılı olan ve eğitimini aldığı belirli kuralları değil çoğu zaman inisiyatif kullanarak aldığı kararları veya valilikle birlikte ortak hareket ettiği kararları veya planları uyguluyor. Bunun için de validen vs görüş alması gayet normal karşılanabilir. Hakemler ise sahada, yazılı olan ve eğitimini aldıkları kuralları uyguluyorlar. Ve bu kuralları yanlış uygulamaları yukarıda bahsettiğim gibi, maçın kaderini bırakın bir sezonun kaderini bile değiştirebiliyor.

Yani düşünsene ben şimdi bir hakemim. Gidiyorum başkanıma üstlerime soruyorum bu kuralın doğrusu nedir diye. O da bana "dur bi uefa'ya sorupta geleyim" diyor. Ben bu adama nasıl saygı duyayım sonra. Sonuçta sana doğruları öğretecek senin ustan gibi bir şey olması lazım o kişinin. Matematik öğretmenine soruyorsun bu soruyu nasıl çözebilirim diye o da sana "dur bi milli eğitime sorayım" diyor, bak bu daha güzel bir örnekleme oldu
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bence sen olayı yanlış yorumluyorsun. Bunu dur bir sorup da geleyim olarak düşünme, bana daha çok teyit ve referans gösterme olarak geldi. O dur bir sorup geleyimden ziyade, "hacı bak dogru uyguluyoruz dimi bi gör bişey söyle de sonra vay efendim yanlış yaptınız olmasın" gibi geldi yani bu kadar büyütülecek bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post

#Galatasaraying tagiyle Twitter'dan reklam yaptı 8bit Football. Türkiye'ye satışları da başlamış, almayan kalmasın 23'üne kadar kargo bedava.

http://society6.com/8bitfootball/Gal...irt#11=49&4=75
    Ulan be bir 10 15 $ olsa alırdım da 22 $ çok geldi 45 lira falan ediyor değil mi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Heee bide dolar de mi o. Ben 22 lira olduğunu görünce direk sekmeyi kapattım. Meğer dolarmış. Direk modeme reset atıyorum o zaman.

Tshi-o mu ne öyle bi site vardı. Kendi tasarımını yapıyordun. Ordan yapsak bile daha ucuza gelir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Heee bide dolar de mi o. Ben 22 lira olduğunu görünce direk sekmeyi kapattım. Meğer dolarmış. Direk modeme reset atıyorum o zaman.

Tshi-o mu ne öyle bi site vardı. Kendi tasarımını yapıyordun. Ordan yapsak bile daha ucuza gelir.
    Valla 30 tl de olsa verirdim ama fiyat fahiş maalesef

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de almadım zaten 22$ vermek istemiyorum ama tasarım çok hoşuma gitti, şeytan dürtüyor, alabilirim her an
    Screw you guys, I'm goin' home

Ben aldim iki tane. Biri gol sevinci digeri tum takim bakalim ne zaman gelcek.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, SPK'nın sermaye artırımı konusunda koyduğu şart sebebiyle sermaye artırmaktan vazgeçtiklerini açıkladı

sasirdik mi hayir tabiki galatasarayi engellemek icin buyumemesi için her yolu deniyorlar sorun degil ama aysal baskana guveniyorum ben..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben aldim iki tane. Biri gol sevinci digeri tum takim bakalim ne zaman gelcek.
    Ben de aldım gol sevinci, bakalım benim ki ne zaman gelecek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray, SPK'nın sermaye artırımı konusunda koyduğu şart sebebiyle sermaye artırmaktan vazgeçtiklerini açıkladı

sasirdik mi hayir tabiki galatasarayi engellemek icin buyumemesi için her yolu deniyorlar sorun degil ama aysal baskana guveniyorum ben..
    Yalanlama gelmiş habere:

Şirketimizin sermaye artışı süreci Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14 Şubat 2014 tarihli bülteninde yayınlanmış olan kararı doğrultusunda ve daha önce yapılan açıklamalarımıza uygun olarak devam etmektedir.

Sermaye artışı bazı basın yayın organlarında iddia edildiği üzere iptal edilmiş değildir. Bugün yapılan son açıklama, SPK'nın vermiş olduğu tahsisli sermaye artışı izninden evvel alınmış olan 10.10.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararının iptal edilmiş olduğu ifadesinden ibarettir. Sermaye artışı süreci, 20 Şubat 2014 tarihinde alınmış olan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan yine rezalet bir top oynadı. Ben tahammül edemiyorum, Mancini nasıl tahammül ediyor onu da anlayamıyorum.

Burak Yılmaz'da bir an önce istatistikleri ile satılmalı para kazanılmalı. Gelen para ile çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Gekas'a bile razıyım usta. Gekas bizim takımda oynasa gol kralı olur ya. Topu alıyor taca vuruyor sonra da biz bi kere vurunca auuuv triplerine giriyor. Tamamen zarar.

Semih'in yaptığı hareket çok güzeldi. Helal olsun gerçekten.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selcuk yerine umut gundogan oynasa daha yararli olcak.. yine diyorum hepde diyecegim ilk 1.5 yilin meyvesini yiyor yerli xavi.. son 1.5 yilda ise mustafa sarp...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Selçuk'un bir sıkıntısı olduğu çok açık. Birkaç maç dinlendirilmeli bence. Çok yıprandı 2,5 yıldır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

unal aysal dogru is yapmis gerçekten cok akilli adam efsane olma yolunda ilerliyor terim ve ekibini yollamakla dogru is yaptigini hasan sas"in konusmalari gerçekten berbat otesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    unal aysal dogru is yapmis gerçekten cok akilli adam efsane olma yolunda ilerliyor terim ve ekibini yollamakla dogru is yaptigini hasan sas"in konusmalari gerçekten berbat otesi
    Edit: Gördüm. Hasan gitsin dünyadaki nadir güzelliklerden biri olan karetta-karetta kaplumbağalarının yumurtaladığı plaja otel yapılması gerektiğini savunmaya devam etsin.

Kıskançlıkları nasıl da belli oluyor açıklamalara bakınca.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hasan Şaş hep böyleydi ki. Önceden de takımdan ayrılınca sürekli birilerine laf söyleyip duruyordu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder'i istemiyorduk deyip listemizde 4. Sıradaydı demek çelişki. Amrabat için 5 milyon Max demiştik deyip (8.6'ya alındı ve tepki gelmedi), Sneijder alınınca istifayı düşündük demek garip. Sneijder için taktik değiştirdik derken aynı mevkiye başka isimleri istemek saçmalık.

Bunun yanında biz zaten biliyorduk Sneijder'i istemediklerini. Fatih Terim'in Drogba'yı karşılaması bile başkaydı.

3 gün sonra maç var, bu adamlar Galatasaray'lı güya kalkıp konuşuyorlar saçma sapan programlarda. İş ve para olunca sorun yok, işler terse dönünce herkes kötü. Hep aynı senaryo.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İstenmeyen Sneijder bu sezon 22 maçta 10 gol attı, bunların ikiside Şampiyonlar Liginde atıldı, bir tanesi ise turu getirdi (Juventus karşısında). Sneijder'i istemiyorduk değil de önceliğimiz değildi dese daha doğru olurdu. Şimdi takımdan ayrıldıktan sonra böyle şeyleri konuşmanın bir mantığı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'yu Ünal Aysal istemiyor deniyordu dün onu da yalanladı Hasan Şaş. Yerine başka oyuncu baktık dedi. Sercan, Yiğit, Dany, Chedjou, Amrabat gibi transferleri onlar istedi fayda/maliyet ortada. Kalkıp daha yeni gelen Telles'e laf söylüyor. Hakları yendi diye çok üzülmüştük ama yaptıklarıyla işi iyi olmuş boyutuna getiriyorlar. Yazık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben tam tersi şekilde anladım o konuşmayı. Hasan Şaş "Melonun yerine çok oyuncu aradık... Çok aradık" gibi bi şekilde söyledi hatta. Yani bi fırsatını bulsalar hemen göndereceklerdi. Sonra sonunda da şunu ekledi tabi "Ama Melo öyle bir performans gösterdi ki ondan daha iyi bir futbolcu bulamadık"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Taraftarların hata yapan oyuncuya topluca küfretmeye, homurdanmaya bir son vermesi gerek artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O nasıl bir gülüştür ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Taraftarların hata yapan oyuncuya topluca küfretmeye, homurdanmaya bir son vermesi gerek artık.
    Küfterme değilde homurdanmak gayette hakkımız. Bizde insanız, hata yapılınca heralde tepki vereceğiz. Örneğin dün Burak tamamen mantık dışı bir şut çekti. Hayatında hiç gol atmış mı acaba o şekilde ? Tribünler öyle bir bağırdı ki adam korktu. Bir daha kolay kolay öyle saçma şut çekmez artık.

Sonrasında "olsun canın sağolsun" tarzında alkışladı herkes. Döveriz de severizde

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Küfterme değilde homurdanmak gayette hakkımız. Bizde insanız, hata yapılınca heralde tepki vereceğiz. Örneğin dün Burak tamamen mantık dışı bir şut çekti. Hayatında hiç gol atmış mı acaba o şekilde ? Tribünler öyle bir bağırdı ki adam korktu. Bir daha kolay kolay öyle saçma şut çekmez artık.

Sonrasında "olsun canın sağolsun" tarzında alkışladı herkes. Döveriz de severizde
    Kimse olsun canın sağolsun diye alkışlamadı ben duymadım yani. O şuttan sonra öyle bi tepki oldu ki çocuk elini açıp önce pegasus'a sonra doğu'ya ben ne yapayım ne oluyor gibi bişe yaptı. Sonra ki pozisyondada adamını kovalamadı morali bozuldu. Kimse de alkışlamadı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kimse olsun canın sağolsun diye alkışlamadı ben duymadım yani. O şuttan sonra öyle bi tepki oldu ki çocuk elini açıp önce pegasus'a sonra doğu'ya ben ne yapayım ne oluyor gibi bişe yaptı. Sonra ki pozisyondada adamını kovalamadı morali bozuldu. Kimse de alkışlamadı.
    Olur mu yahu hepimiz alkışladık. Önce dediğin gibi Pegasus'a döndü "Noluyor ya" bakışıyla Sonra Doğu'ya. Doğu tribününe baka baka geri dönüyordu o sıra doğudakiler alkışlayarak moral verdi Burak'a. Hemen ardından da biz alkışladık. Öyle 2-3 saniyelik bi olay da değildi yani. 10 saniye felan sürdü.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Pegasustaydım bende. Sol tarafta ben bi alkışladım olur falan diye etrafıma baktım kimse alkışlamadı bende ona binayen buraya yazdım hatta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Chelsea maçını İspanyol hakem (Carlos Velasco Carballo) yönetecekmiş. Avrupa'da hangi ligin hakemleri en kötü diye sorsanız düşünmeden İspanya ligi hakemleri derim. Gerçi fotodan hatırladığım kadarıyla bu hakem iyiydi diğerlerine nazaran:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

demekki tek melo yapmiyormus

Mesaj Yetkileri